Aşırı yobaz samimiyetsiz sahte insanlarla cevrili olduğumu hisettim ve hepsiyle iletişimi kesmistim baya bir yalnız kaldım simdi yeni iliskilere arkadaşliklara hazır hisediyorum
O sana gelir yorumunu kabul etmiyorum😂😂😂
Aşırı yobaz samimiyetsiz sahte insanlarla cevrili olduğumu hisettim ve hepsiyle iletişimi kesmistim baya bir yalnız kaldım simdi yeni iliskilere arkadaşliklara hazır hisediyorum
O sana gelir yorumunu kabul etmiyorum😂😂😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bunu planlayarak yapmak bence garip. Kendiliğinden gelişen bir şey bu
Aslında haklısın herkes öyle diyor bu konuda ama ben niye böyle davraniyorum o zaman😀😅
Nasıl davranıyosun 😄
Hayal kuruyorum sonra bunu şöyle gerceklestirebilirim deyim Plana göre davraniyorum
Bunda genel olarak sorun yok ama arkadaşlık ilişkileri böyle gelişirse samimiyetsiz olur gibi geliyor bana. Bi ortama girersin kafanın uyuştuğu biri olur sonra bi dışarı çıkarsınız vs vs bu şekilde gelişmesi daha samimi bence
Arkadaslarimi hayal etmem bu sevgilime ait olan kisimdi arkadaslarimi genelde durumlar ve konuşmalar tavırları üzerine secerim)
Sevgili hayal edilir ona lafım yok :)
O da olmuyor işte hep flört gibi oluyir devamı yok
Ya sıkıcı oluyorlar ya da cinsellik peşinde tam hah bu oldu derken o da olmuyor
Bunun sebebi senden kaynaklı olsbilir mi? Bi davranışın, konuşman ya da görünüşün falan ne biliym.
Sen sadece aşk peşinde misin 😄
Ya ben diyorlar ya hani hayat arkadaşı onun pesindeyim
Iliski nedir yani-hayatında yanında olan birisi hayatına anlıyorsun onu birbirinizi ilk başta taniyorsunuz sonra da ilişki oluyor ve birliktelik oluyor işte ask olabilir olmaya da bilir
Yine hayal kurdun bak 😄 bence bunda da hayal kurarsın ama daha sonra kendiliğinden gelişir her şey...
Olmadığı için hayal kuruyorum ben de sosyal medyada ya da ex arkadaşlarım olsun çevremde gördüğüm biri olsun onun böyle sevgilisi ilişkisi oluyorsa bende neden olmasın diyorum
senin neyin eksik, senin de olacaktır tabiki. Nerede yaşıyorsun?
Değişiyor genelde boluda
Boluda çok iyi aşçılar olur diyolar doğru mu 😄
Bilmiyorum hep öyle diyorlar ama ben sevmiyorum o yemek öyle yapılmaz özellikle o gozleme ne ya ben daha iyisini yaparum
Hiç yemedim 😄 yap da yiyelim
Olur yaz zaten yapariz
Yaz aylarında mı yenen bişey bu gözleme
Evet qutab diyorlar bizde bakude yiresel yemegimiz
Azerbaycanlı mısın gardaş azerbaycan 😄😄
Evet yerin yemegini o yüzden sevmiyoruz😅😅
burada da güzel yemekler vardır ya ben de sana buranın yemeğini sevdireyim qutab yaptıktan sonra 😄
Iskenderr gibi🤩🤩
Ya da mantıı 😄
Manti da iyi gibi bir şey yemistim adını unuttum onun manti miydi neydi acaba katmer vardı yaninda
Mantı küçük hamur içinde kıyma olur yoğurt ve sosla yersin 😄 katmerli dediğin şey ne acaba
Mantine biliyorum onu corba gibi yapıp yiyoruz biz düşbərə diyoruz bakulu yemegi bu ama mantinin biraz büyük tarz olanı cerkez mutfqgina giriyor daha kuzeylilerin yaptığı neyse ya canım cekti
Katmer vardı serviste Manti vardı sonra birseyler de vardı ya boludan giderken yedim ilk biz güzeldi ama yapanlar Türk değildi)
Ahah benim de çekti valla.. ben daha çok et seviyorum ama ya lokum yaparım mesela genelde terayağlı ekmek ile birlikte.
Yağ sevmem ama şey güzeldi sürekli yapıyordum ispanaklj havuclu ve deteotulu yumurta şey gibi omelet gibi yanında peynirle yiyordum tam yaz yemegi
Bide tavuklu biberlj havuclu şeyler yapıyordum iceberg lahanayla güzel gidiyor
Lokum tarifi istersen gel 😄
Sen baya sebzecisin ya 😄 ben o kadar sebze sevmiyorum
Bide icecek yapıyordum dur tarifleimi vercem ahhaha
Reyhanli kompot turkcesini bulursun sen
Mor renkli bir bitki nane gibi biraz ama büyük yapraklari reyhan diyoruz biz
1l suyu isitiyorsun ama kaynatmamalisin acı Tat olmasın diye sonra reyhanin yapraklarini yikayip içine atiyorsun sıcak sicak biraz seker emliyosun yarım bardqk kadar 100 ml kadar yani ve 2 dk sonra yarım Limon sıkıyorsun mis gibi oluyor deneyebilirsin ahHag
Limon varsa işin içinde ben tamamım limonu çok severim 😄 deneyeceğim kesin
Dene ama evi yakma üzerine dokme o kazani yanarsin😵💫😵💫
Aa beni unuttuk nasıl arkadaş sevgili yapicam diyordun tam
Ahahah yaz bakalım buluruz çaresini 😄
Dikkatli yaparım ya ben sorun yok
Yoo direk yazdığım tarifler gibi istiyorum nasıl bulurum tavlarim gibisinden
Yaz derken tarif et demedimki yaz dedim :) :)
Anlaşılmadı mı?
Hayir😅
Bana diyorum 😄😄yaz
Niye iste
Tanışmak için
Burdan sevgili edinmemki
Sevgili olalım demedim ki tanışalım dedim. Neyse 😄
🙃
😅
Üniversitede arkadaş çabuk bulunur onun dışında çok zor
Unideyim ben de zaten ilk başta çok dışlandım 2 sene sınıfta kaldım hatta
Çok zor bebeğim. Bende gerçek arkadaş ve aşk açlığı cekiyorum
Belki de zor düşündüğün için bulamiyirsun😐
Zor olduğuna yeni kaanat getirdim önce öyle bir düşüncem yoktu. Baktım ki arkadaşlarımla frekanslar değişmis yeterince uyumlu değiliz diye diye 25i devirdik işte
Hmm olabilir yani hayatta degismeyen tek şey degisimdir
Bende bulamıyorum.
Nerelisn