Güncellemeler
+1 yıl
Ay burası cok erkek doldu kızlar bi gelin bi fikir bi sey gıybet falan da olur toplanın
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bi flortum bi seyim olsun istiyorum konustugum 1 tane kisi yok ama beğendiğim kimse de yok nerde ulan bu yakışıklı erkekler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Bunları her gece ben yazıyordum bugün kizlar yazmaya başlamış anlamış değilim bugünü buradayız inşallah görürsün
Kızların da libidosu vardır ve bazen ilgiye de ihtiyaç duyarlar🥺 sadece şöyle bi fark var biz seçiciyiz siz kız olsun yeter diyosunuz genel olarak
Hiç de öyle demiyorum zaten öyle bir şey deseydim sana neden yazıyım ki
Genelleme yaptım seni tanımıyorum sakin
Ama tanımadan önyargılı olmamak lazım değil mi
Okuma anlama eksikliğin var galiba
Yok ta siz ilgi görünce birşeyler oluyor size işte böyle ondan kaybediyorsunuz şimdi kimbilir ne yazarsın bunun altına
Tüh yine kaçırdık Kleopatra gibi kızı allahtan tipsiz erkek sınıfındayım
Yok be keko değilsen tipsiz de değilsindir yakışıklı falan dediğime bakma o işin süsleme kısmı
Özelden no canım burdan konusabiliriz kamuya açık
Yanlış yerler de arıyorsundur 😄😄
Aramıyorum ki bi anda dertlendim anlık djdkd
Yalnızlık iyidir, banada arada geliyorlar sonra kimseyle uğraşamam diyip silip atıyorum kafamdan gereksiz sırtında yük gibi herkes
Aayyyy yok bee
Flört sevgili yapınca işler karışıyor, hep bir sabotaj sinsilik pusuda bekleme beyin hep vızır vızır çalışıyor o yüzden yalnızlık sakin güzel hahaha
İşte çalışsın vızır vızır mis gibi boş duranı allah sevmez jxdkdk
Sen macera arıyorsun, o zaman 1 tane flörtöz bulmalısın ağzı iyi laf yapan onunla çok iyi anlaşırsın iyide gıybet dedikodu yaparsın miss gibi jsjsjs
Dksosmxosms biri şu kızı bulsun
Nihahahahaha
Gel gel güzelim gel fiwowzmosns
Im sorry çocuklarıma babanızla kızlar soruyor sitesinde tanıştık diyemem elveda::):):)))
Skslsmzksmsks deme zaten
Allahhh alahhhhh av sezonu açılmış
Açılmış açılmış yaz geldi ondan hep sjdjdçdçd
Kış aşkı gibisi var mı ya yazın gezip eğleniceksin bol seyehat özgürlük varken arayışa ne gerke var kışın asıl kuzu kuzu oturup ısıncak konuşcak biri daha iyi değilmi :)
İşte biraz libido biraz ilgi alaka biraz şefkat isteği falan filannn kışın hayat daha yoğun tempoda olduğu için olursa olur olmazsa okay
evet şey unutmuşum güzel şeylerdi yazdıkların :) ilgi şefkat görmek falan eski dostlarrrrr
Gelir şimdi
Bu siteden biriyle flörtlesecek olsam şu ana kadar coktan flörtüm olurdu herhalde ya jddjmddö
Merak etme onlar sana yapışır , sazan çok var
Fotim bile yok ay dur zaten ortalık karışık
burada olmadığı kesin
Orası kesin de öyle bi sıkıldım yazdım yani
iyi yapmışsın
buna aşk meşk aramak denmezki ama?
Neden denmiyomus
aşk dediginiz şey sizin yani bana göre yok çünkü onun açıklamasını yapıyorum şuan= para tip statü farketmezsizin ömür boyu birlikte yaşanan ömür diyorsunuz orada yakışıklı demişsin aşk denilen şeyin gerçek olması için tipsizle güzel dilenciyle doktorun evlenmesi gerekir sizin teorinize göre? dolayısıyla aşk olmadıgı gibi senin aradıgın şeyinde aşk olmadıgını düşünüyorum
senin aradıgın şey büyük bir pnis gibi duruyor
Abi ben 1 tane flörtüm yok diyorum sen bana ömürlük gerçek aşktan bahsediyosun. Şu seviyeye bi geliim onu da düşünücez
işte o gelelim dedigin şey seviye degil seviyesizlik
Bak şu an bayram tatilindeyim bolca vaktim var flörtüm bi seyim de yok🥲 oturup 3 saat burada seninle tartışır ağlatırım canımı sıkma kardesim
Kıyamam sana
Üzücü valla ben de kıyamıyorum kendime yzk
Güzel kızların yanında 😂😂
Ben de güzelim🥹
Görmedim
Yardımcı olurum istersen 😊
Bu kızı bulun
nE djdkdöd
Yakışıklılar görsün diye dedim şey etme fazla
Yakışıklı olsa da burdan no thanksss
Şaka yapıyorum be rahatla biraz
Sen cok gerginsin bence ama oke