Arkadaşım bizi tanıştırdığı için pişman olabilir mi?

Sevgilimle 2 ay kadar önce arkadaşım sayesinde tanıştım. Zamanında çocuk ondan hoşlanıyordu hep anlatırdı, aynı yatakta uyurlardı, konserlere giderlerdi. Arkadaşımda onu reddetmiş iş böyle olunca arkadaş kalmaya devam etmişler. Bana da arkadaşım gel seni onunla tanıştırayım aynı senin gibi biri dedi tanıştık çokta iyi anlaştık. Fakat arkadaşım sevgili olmamıza rağmen onun kiyafetlerini, ceketini izin almadan giyiyor kullanıyor. İlişkimiz hakkında, ozel hayatimiz veya planlarimiz hakkında kaba yorumlar ve şakalar yapıyor. Erkek arkadaşımda bende çok pasif iki insanız öyle çıkışıp tartismayız, ses etmeyiz. Ikimizde kaos, tartismaya sebep olabilecek her şeyden uzak dururuz. Bu pişman mı oldu konusunu ona açtım bu gün ve o da benimle aynı düşündüğünü ve bundan rahatsız olmaya başladığını fakat bana benim arkadaşım hakkında bir yorum yapmak istemediğini söyledi. Hatta arkadaşı bile ona eğer aramız bozulursa bunun arkadaşım yüzünden olacağını söylemiş. Arkadaşımla bu konuda konuşmak istiyorum ama bunların yeterli kanıtlar olduğunu düşünmüyorum ne yapmaliyim?

Arkadaşım bizi tanıştırdığı için pişman olabilir mi?