Aşk İlişkileri Eski sevgilim bana düğün davetiyesi yollamış, unutamayacağı nasıl bir hediye gönderebilirim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Zarfa akrep koyupta mı yollasam acaba.. Güncellemeler+1 yıl Çok güzel fikirler geldi eyvallah 🙂 çiğnenmiş sakız ile kırmızı dantel arasındayım şu an 🤔 Eski sevgilim bana düğün davetiyesi yollamış, unutamayacağı nasıl bir hediye gönderebilirim? Cevapla Hediye Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Canımbennnremmnurr Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Madem davetiye yolladı davete icabet etmek düşer sen de düğüne git sevgilinle çok mutluymuş ve umrunda değilmiş gibi görün bak nasıl popiş gibi kaliyo 0 0 Yorumla
Mcrklm Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hediye kutusunun içine kırmızı dantelli tanga koy nota da zamanında bende unuttuklarından biri kocanda denersin artık mutluluklar diye yaz gonder 0 0 Yorumla
regolit Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sende yeni sevgilinle fotoğraf çekip, zarfa koy ve gönder. 0 0 Yorumla
beyzabutmessy Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 88% +1 yıl Hic tınlama bence o seni umursayip göndermiş sen hiç umursamazsın mal gibi kalır 0 1 Yorumla Osmtnl +1 yıl Bu görüşe katlıyorum ondan direk buraya yazdım. Yorumla
Sagocation Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 95% +1 yıl Çiğnenmiş sakız götür eşine ver, alışkınsındır sen de. Ömür boyu unutmaz. 0 0 Yorumla
canturkkk Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Zarfa beş kuruş madeni para koy bunu sadece sen aç de hediyeyi ver açtığında şok olur zaten 0 4 Yorumla oykumercan123 +1 yıl Yalnız yapılır bak bu 🤣 Yorumla canturkkk +1 yıl Yapılmaz mı öyle hadsizlige böyle cevap bence çok sert ama yapacak bişey yok 😂 Yorumla oykumercan123 +1 yıl Böyle hadsize zaten sert cevap vermek lazım 😂 Yorumla canturkkk +1 yıl Bencede 😊 Gereken yapılır her türlü Yorumla
Bilgenazceylan Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Sarbon gönder knka 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Madem davetiye yolladı davete icabet etmek düşer sen de düğüne git sevgilinle çok mutluymuş ve umrunda değilmiş gibi görün bak nasıl popiş gibi kaliyo
Hediye kutusunun içine kırmızı dantelli tanga koy nota da zamanında bende unuttuklarından biri kocanda denersin artık mutluluklar diye yaz gonder
Sende yeni sevgilinle fotoğraf çekip, zarfa koy ve gönder.
Hic tınlama bence o seni umursayip göndermiş sen hiç umursamazsın mal gibi kalır
Bu görüşe katlıyorum ondan direk buraya yazdım.
Çiğnenmiş sakız götür eşine ver, alışkınsındır sen de. Ömür boyu unutmaz.
Zarfa beş kuruş madeni para koy bunu sadece sen aç de hediyeyi ver açtığında şok olur zaten
Yalnız yapılır bak bu 🤣
Yapılmaz mı öyle hadsizlige böyle cevap bence çok sert ama yapacak bişey yok 😂
Böyle hadsize zaten sert cevap vermek lazım 😂
Bencede 😊 Gereken yapılır her türlü
😂😂😂😂
Sarbon gönder knka