Aşk İlişkileri Kızlara sorum evlendikten sonra çalışmayı düşünüyormusunuz? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Evet çalışıp kedni ayaklarımın üzerinde durmalıyım Hayır çalışmama gerek yok kocam para versin Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Kızlara sorum evlendikten sonra çalışmayı düşünüyormusunuz? Cevapla Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı. Benim eşim çalışmasını isterdim ben 1 0 Yorumla
_Güneş____00 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Çalışırım ama kocam da ev işlerine yardım etmeli. Yani bütün işleri ben yapacaksam da evlenmem. Gitsin de kendine hizmetçi tutsun. 0 0 Yorumla
ikizterazi Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Kendi etrafımdaki kadınlara bakınca görüyorum ki cimri erkekler her yerde ve benime kendime ait gelirim olmalı. 0 0 Yorumla
garan Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 73% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 330 cevap paylaştı. Evlendikten sonra çalışıp daha kaliteli bir yaşam sürmek eşimede yardım etmek güzel bir düşünce gibi geliyor. 1 0 Yorumla
OpTeryX Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 93% +1 yıl Hayır ayol niye çalışayım. Emperyalizm ile büyümüş kadınım ben. Paraya taparim ne çalışması 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Erke profilindesin 🤐 Yorumla OpTeryX +1 yıl Yeni kestirdim. daha pembe kimliği almadim Yorumla
ecemdlkdr Takip Et Xper 4 Yaş: 23 , eic 30% +1 yıl boşuna o kadar yıl okuyup emek vermedim attan inip eşeğe binme riskini göze alamam asla 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı. Beni alacak kadin yasadi ben karismam istediğini yapsin ister calisir ister yatar😀 1 0 Yorumla
gizliiiiiiiii_5 Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl Evlilik çalışmaya engel olmamalı aksine kadın da çalışıp erkekle evi geçindirmeli herhangi bir sorunu yoksa sağlık vs çalışmak zaten iyidir 0 0 Yorumla
MysteriousSo Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Elbette çalışacağım. Kendi maddi gücüm olmalı. 1 0 Yorumla
Yenilenyeniden Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 801 cevap paylaştı. Çalışmalısınız kizlar. 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Bebeğim olana kadar çalışırım 0 0 Yorumla
Cemrekaya701 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Evlenmek istemiyorum 1 0 Yorumla
hayatınoteyakası Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Çalışırım. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Benim eşim çalışmasını isterdim ben
Çalışırım ama kocam da ev işlerine yardım etmeli. Yani bütün işleri ben yapacaksam da evlenmem. Gitsin de kendine hizmetçi tutsun.
Kendi etrafımdaki kadınlara bakınca görüyorum ki cimri erkekler her yerde ve benime kendime ait gelirim olmalı.
Evlendikten sonra çalışıp daha kaliteli bir yaşam sürmek eşimede yardım etmek güzel bir düşünce gibi geliyor.
Hayır ayol niye çalışayım. Emperyalizm ile büyümüş kadınım ben. Paraya taparim ne çalışması
Erke profilindesin 🤐
Yeni kestirdim. daha pembe kimliği almadim
boşuna o kadar yıl okuyup emek vermedim attan inip eşeğe binme riskini göze alamam asla
Beni alacak kadin yasadi ben karismam istediğini yapsin ister calisir ister yatar😀
Evlilik çalışmaya engel olmamalı aksine kadın da çalışıp erkekle evi geçindirmeli herhangi bir sorunu yoksa sağlık vs çalışmak zaten iyidir
Kocam para versin
Elbette çalışacağım. Kendi maddi gücüm olmalı.
Çalışmalısınız kizlar.
Bebeğim olana kadar çalışırım
Evlenmek istemiyorum
Çalışmadan olmaz. 😅
Evet çalışacağım tabii ki.
Çalışırım
Evet, tabiki.
Çalışırım.
Evet tabi li de
Çalışırım