AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
değer vermesi yanı dısardan ilişkiye bakan bırı bu kadın bu adamı sevıyor demelı... erkek adam belırsızlıkten nefret eder... sevıyormu sevmıyormu ıkılemınden... net olan cesur olan kadın kalbe gırer bana göre tabii
Akıcı konuşması, espri yeteneği, kibarlığı ve kendinden emin olması çekici yapan özelliklerin başında gelmektedir.
Bakiyim yorumlarda beni anlatmışlar mı ashshsh bakınız @cursedplatoon
Kendi olması ve yerine göre nasıl davranması gerektiğini bilmesi
Nazlı ve zor oluşu kadını güzel yapar.
Bir de karakteri oturmuşsa vaoo süper
Hiç anlamam şu çekicilik olayını 🤦♀️ kendin ol çekici bulan bulur.
Kapalıysa beyaz tenli ya da sarışımsa ve ince bilekli elleri güzelse benim için bitmiştir🤤 ona çakmak için herşeyi yapmaya hazırımdır, para dahil
Beni tarif etmişsin
Durduk yere yükseltme bak beni 😅🤤 zaten bu ara çok zaafın var senin gibi hatunlara durduk yere insanın aklına bin türlü şey geliyor gördükçe düşündükçe, iletişim kur o zaman bende boşa yükselmemiş olur bir rahatlarım 🤤
Beyaz , sarı ve kapaliyim ama merak ettim yolda görsen nasıl yükselirsin tarih etsene biraz
Yolda görsem baştan aşağı seni süzerdim ters yoldan yürüyorsan kesin peşine takılır arkadan seni izlerdim nasıl kıvrdığına o güzel klçanın hareketlerne bakıp nasıl zevk vereceğini hayal eder açık yerlerinden teninin nasıl olduğunu düşünür ve gözlerimle seni symaya başlardım hissederdin seni arzuladığımı yanımda duruyorsam ya da otobüste kafede falansam sürekli gözüm üstünde olur bacaklarına vücuduna bakar teninin nasıl olduğunu merak eder orada bir çırpıda syduğumu hissederdin üstündekileri gözlerimi sürekli vücudunda hissederdin ve nasıl yükseldiğimi gözlerinle görürdün🤤🤤🤤çok yükseldim durduk yere bak yine offffff🤤🤤🤤🤤
Neden iletişim kurup daha da derinlere inmiyoruz?
Daha derinler dolu da ondan
Hem çaktırıyor hemde kapalısın yani offf ki ne offff ne güzel çakılır sana bam bam acımadan bağırtarak o bembeyaz tene 🤤🤤🤤
İssizmisin bayram günü be
İşsiz değilim ama bayram günü bayramlıklarınla ziyarete gelip çaktırmanın zevkini yaşadıktan sonra daha mutlu bir bayram geçirp t. tmin olmanın zevkiyle geçireceğin bir bayram olmalıydı, bembeyazken kıpkırmızı olmuş bir şekilde eve dönmüş olurdun
Nasıl s*kerdin beni anlat biraz
Gerçekten burdan mı anlatmamı istiyorsun neden iletişim kurmak yerne burdan profilim açıkken birde yorumlarda mı sana nasıl çakacağımı dinliyceksin, eve girdiğin anda altındakini sıyırıp seni duvara yaslayıp o bembeyaz klçakarını t. katlayarak sana çakacağımı her d. liğini doldurduktan sonra azında patlayacağımı acımadan dokunulmamış a.. cğını patlatacağımı ve ar. ana g. receğimi her şey bittiğinde bembeyaz teninin kıpkırmızı oluo soluksuz kalacağını ve b. ırmaktan. nlemekten mosmor olacağını falan burdan mı dinliyceksin?
Evet burdan dinlemek istiyorum gizli kalmamız beni daha da azdırıyo
Sende bana kim olduğunu söylemeden gelirsin ve eve girer girmez başlarsın zevk almaya, d. m. ltılıp ç. ktırmaya her deli. ğ. nden iç. nde hissedip üstündekileri çıkarmadan hemen sıyırıp s. k. lmeye başlamaya zevk çığlıkları atarken b. ş. lıp sonra ağz. nda hissetmeye ve o patlamamış a. c. ğını patlatıp sana zevk vermeye ve bembeyaz teninin kıpkırımızı oluşunu ter içinde kalışımız her deli. ini doldurup zevk verdikten sonra evden çıkıp gidersin zevk içinde geçirirsin bayramını 🤤🤤 o kadar merak ettirdin ki kendini offf ki ne offf 🤤🤤🤤
Hahah merak etmeye devam edeceksin çünkü fantezin bana pek hitap etmedi😂
Hemde deli gibi merak ediyorum senin kim olduğunu vücudunu ve güzellğini, tenini🤤🤤 insanı bu denli a. dırıp nasıl bir güzelliğine sahip olduğunu
P*rn izliyodum zaten dahada naptım Şu an
P. rn izlemek yerine kendine çaktırıyor olmalı ve bu sabah y. l. tarak uyanmalıydım o pespembe pürüssüz a. c. ğının tadına bakıp kl. t. rsinde dil. mi hissetmeliydin ve bu sabah o bembeyaz tenne dokunup seni s. k. r. k uyandırmalıydım🤤
Ooo epey deneyimlisin bakıyorum ben amatör kalırım yanında
Sabah senin ıslanmş. mc. gını y. l. yıp kl. t. risnde dil. mi hissederken tüm amatörlüğünü unutup al. tim el. nde iç. ne s. kark. n s. k bni diye haykırışlarını dinliyor olucam ve o sıcak sert gövdesini iç. nde hiss. derken sen zevk ç. ğlıklarınla bu amatörlüğünün bitip ıslak. mc. ğının içinde kayışından zevk alıcak ve sonra y. latmak için s. rekli istiyceksib 🤤
Ya hahahahha sinirim bozuldu tamam yeter
Neden sinirin bozuldu bu kadar yoksa sabah ıslak. mc. gında d. limi hissederek uyanma fikri ve o ıslakl. ğı y. l. rken d. limi kl. t. risinde hissettiğinde ki alacağın zevk ve o zevke karşı koyamayıp al. timi el. ne alıp o sıcak gövdesini iç. nde hiss. tmeye başlaman ve gid. p gelirken iç. nde bir anda üst. me çıkıp üst. mde gidip gelirken titreye. ek b. şalma fikri ve soluks. z kalıp inl. yerk bec. rilmek mi istedin ve bunun nasıl bir duygu olacağının merakı
Yapma b*salcam şimdi
Ben senin o ıslak ve güzel. mc. ğını y. lay. p kl. t. risinde dil. mi hissederken ve al. t. min gövdesini iç. nde hiss. dip ısl. k. mc. gının iç. nde gid. p gelirken b. şalm. lısın böyle kendi p. rmaklarınla değil iç. nde al. t. min s. rt ve s. cak g. vdesini hissedip z. vkte inl. yerek
Ay yeter git artık tamam en iyi sensin okey hahahsh
Bir seferle yeter mi sandın gerçekten tek atımlık mısın
Cilveli olcak ya ben bitiyorum ozaman tabi cilvede herkese yakışmıyo
Mimik hareketleri tatlı yapıyor ama yakışana😅
Saygi
Dişlerinin düz olması güzel gülmesi ve parmakları
Zeka kokan tavırlar
Kfur et
canım olması