şu an sanada iyi geliyor ama sürekli iltifat ovmeler flan zamanla artık böyle davranışları azalticak sende eskisi gibi değilsin demeye başlayacaksın ilgi alamayınca sorgulamaya başlayacaksın sonrası hayırlisi artık zamanla anlarsın
Dört ayda ne var daha yolun başı senlik bir şey yok zaten karşındaki çocuk biraz amatör davranıyor tecrübesi yok gibi yani daha önce düzgün bir ilişkisi olamamıs olgunda değil daha sana bütün neyi varsa sunuyor ilgiye boğuyor ama bunu bir keserse ya da azaltırsa ya da sen artık çok ilgiden bunalırsan sıkıntı çıkabilir tahmin tabiki bu olmayabilir de insan psikolojisi genelde böyle oluyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Kolay aslında ama gerçekten birbirini seven insanın denk gelmesi ise çok zor.
Merakımdan soruyorum ilişkiniz yeni mi? bu kadar ask bayılmasını ilk defa görüyorum da
4 aydan fazla oluyor
Beni sevdiğini böyle sözlerle söylemesin hissettirsin yanımda olsun isterim
Yani hissettiriyorsa ne mutlu
valla eksiği yok fazlası var her konuda iyi
Ay başım döndü bu kadar aşk sözcüğünden sonra 😄 mutluluklar dilerim
teşekkür ederim en azından diğerleri gibi değilsin
Rica ederim 🌸
Zor bence ya çoğu kişi duygusallığı zayıflık olarak görüyor
Hepsini okumadım ama bana samimi gelmedi fazla abartı
size göre samimi olmak sıkıcı olmak galiba pf
Karşılıklı övgü iltifat sadece benim gördüğüm başka bir muhabbet göremedim
başka konuşmayı niye koyayım zaten soruyla alakalı olanı koyuyorum övmek samimi değilse düz konuşma mı samimi
hiç mantıklı değil
Mutluluklar dilerim
sağol
askım askım askım e devletten engellemeli bi son patlar gibi. insallah mutlu olursun tabi
2 gune ayrilik goruyorum
4 ayı geçti ama dfkfkfk
Cok vicik vicik genelde pek ilerlemiyor oyle
bana da öbür türlüsü sıkıcı geliyor öyle ilişkim vardı bitirdim
Kız başka yok muydu bu ne ekran görüntüsü böyle
vardı da sığmaz diye atmadım 🤣🤣
kolay değil o denklik
ayn
ay bu ne ya aşkım aşkım
Bu nedir yav. Okurken bile bunaldım
Çok abartı zamanla sıkmaya başlar
kişiden kişiye değişir
şu an sanada iyi geliyor ama sürekli iltifat ovmeler flan zamanla artık böyle davranışları azalticak sende eskisi gibi değilsin demeye başlayacaksın ilgi alamayınca sorgulamaya başlayacaksın sonrası hayırlisi artık zamanla anlarsın
bilemiyom valla 4 aydır değişmedi
aşırı ilgili biri
Dört ayda ne var daha yolun başı senlik bir şey yok zaten karşındaki çocuk biraz amatör davranıyor tecrübesi yok gibi yani daha önce düzgün bir ilişkisi olamamıs olgunda değil daha sana bütün neyi varsa sunuyor ilgiye boğuyor ama bunu bir keserse ya da azaltırsa ya da sen artık çok ilgiden bunalırsan sıkıntı çıkabilir tahmin tabiki bu olmayabilir de insan psikolojisi genelde böyle oluyor
yapısı öyle bende aşırı ilgi gösteren biriyim kendim gibi birini buldum öbür türlü sıkar beni
Hayırlısı ozman diyelim
Evlilikten 5 yıl sonrası önemli :D
evlilik deme ruhum boğuluyor
Demek gerek :D
ço zor
Zor gibi
Çok zor