Aşk İlişkileri Gelecekteki eşinizin ismini tahmin edeyim mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor tutarsa bir gün gelip bana söyliyin sjsjshs Güncellemeler+1 yıl umarım tahmin ettiğim isimler nasibiniz olur sizden başka kimsenin olmadığı bir dünyayada yaşıyormuşsunuz hissi verir Gelecekteki eşinizin ismini tahmin edeyim mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı. Eşim olmaz ama edebilirsiniz. 0 0 Yorumla
Affedilmeyen Takip Et FenomenMentor Yaş: 42 +1 yıl haydi söyle müneccim hanım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Şey ecem Affedilmeyen +1 yıl peki:)
GüzellikPeriSi_ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Çok merak ettim ☺️☺️ 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Mustafa Yorumla GüzellikPeriSi_ +1 yıl Ayyy yok olmaz ondan koca falan sjsjjs çok sağol 🌸 Yorumla
kaz-ayagi Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl çorbada tuzumuz olsun 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Murat Yorumla
Carlosroberto Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Söyle bakalım 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Gözde Yorumla
kucukomerdk35 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Et bakalım, ben de çok merak ettim. 😁 0 4 Yorumla kucukomerdk35 +1 yıl Ama lütfen akrabalarımızdan birinin adını söyleme, çünkü bizim köyde evlilikler genellikle görücü usulü, akraba evliliği şeklinde yapılıyor ve ben o şekilde evlenmeyi hiç istemiyorum. 😂 Yorumla Soran +1 yıl Ahu Yorumla kucukomerdk35 +1 yıl Teşekkür ederim. Yorumla kucukomerdk35 +1 yıl Yorumuna sevindim, çünkü Ahu adında hiç akrabamız veya köylümüz yok. Yorumla
HepinizeKüstüm Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl yabanci bi isim tahmin et 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Dalya Yorumla HepinizeKüstüm +1 yıl o nasil isim olm subliminal küfür bildiğin Yorumla
bielmanınyarısı Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Sen kadinmisin et bakalım 😍😍😍 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Alev Yorumla
Sima_ Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Etsene 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ömüş Yorumla Sima_ +1 yıl yaaa hayır düzgün tahmin et eğer doğru tahmin edersen etiketlicem buraya ondan🙏🏻 Yorumla Soran +1 yıl Barış Yorumla Sima_ +1 yıl Barış bul beni Yorumla
Nestleseverxxx Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 338 cevap paylaştı. Alalım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Mehmet Yorumla Nestleseverxxx +1 yıl Severim Mehmet ismini sevgilimde genelde hep Mustafa olmuştu ama hadi bakalım Yorumla
11Sessizlik11 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 33% +1 yıl Buyur😄 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Yankı Yorumla 11Sessizlik11 +1 yıl Ya daha bilindik isimler söylesene evde bırakacan bizi😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Genelde yakışıklı oluyorlar nadide bir kıza boyle çocuklar yakisacagi için soyledim ali olsun o zaman Yorumla 11Sessizlik11 +1 yıl Ay çok kibarsın teşekkür ederim Ali hiç olmaz😂😂😂 yankıda kalalım o zaman Yorumla
primadonna_girl Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Tahmin et 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yusuf Yorumla primadonna_girl +1 yıl Güzel isim. Yorumla
Ekmek_Kırıntısı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 75% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı. Söyle 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Deniz Yorumla Ekmek_Kırıntısı +1 yıl Sadece kız ismi söyleseydin. Deniz erkek ismi olarak da kullanılıyor Yorumla Soran +1 yıl Allam ya icimden o geçti ins kaderin olur amin Yorumla Ekmek_Kırıntısı +1 yıl Derya olsun bari onun da anlamı deniz Yorumla Soran +1 yıl Off tm o olsun Yorumla
Alfia Takip Et Master Yaş: 106 , eic 100% +1 yıl Olurr 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Berk Alfia +1 yıl Güzel 😌
SalFe Takip Et Xper 2 Yaş: 41 +1 yıl Evlenmeyeceğim. Yine de et bakalım.. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Çağıl Yorumla SalFe +1 yıl Öyle birini tanımıyorum. Yorumla
absend Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 393 cevap paylaştı. Evett 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Eftelya Yorumla
filosofia Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Yolla 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Gökmen Yorumla filosofia +1 yıl Evde kaldık aqq hayatımda hiç o isimde birini tanımadım, tanıyacağımı da sanmıyorum sgdkshsk Yorumla
_Güneş____00 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Et bakalım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sarp _Güneş____00 +1 yıl O adda hiç tanıdığım yok ama belki tanışırız. Sarp, aşkım bul beni. 😂
omer_r Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Evett 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sıla Yorumla omer_r +1 yıl Ya olsun artık ya. O kadar çok yalnızım ki. Sevgilim olup mutlu olmaya çok ihtiyacım var. Güzel isim bu arada. Yorumla
Mkocbas Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Evlenmiycem 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Eylül Yorumla Mkocbas +1 yıl Kendini medium mu saniyosun Yorumla
xsarinx Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,8b cevap paylaştı. Et et. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Banu Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl söyle 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ece Yorumla Cevap sahibi +1 yıl eski sevgilimin ismi Yorumla
küçükbalıknemo Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Evet 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Immm poyyaz olsun Yorumla küçükbalıknemo +1 yıl Aldatır Yorumla Soran +1 yıl O zaman ata olsun mu Yorumla küçükbalıknemo +1 yıl Olsun hayatım Yorumla
LeoPoldi Takip Et Xper 3 Yaş: 34 +1 yıl etme.. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Etmem 🙁 Yorumla LeoPoldi +1 yıl benim kardomu kızdırmıssın sen Yorumla Soran +1 yıl Kimmiş o bilmiyom 🌸 Yorumla
gurbetçibiri98 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Et... 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Masal Yorumla gurbetçibiri98 +1 yıl İlk defa masal isim duydum Yorumla
KGT_MEMATİBAŞŞ Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Et babam. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Memati Yorumla KGT_MEMATİBAŞŞ +1 yıl Skspsoosjeosjskejeke eywww Yorumla
Çılgın_birii Takip Et Xper 5 Yaş: 109 +1 yıl Et bakim 0 3 Yorumla Çılgın_birii +1 yıl Bekliyorum Yorumla Soran +1 yıl Tuba Yorumla Soran +1 yıl Tugba da olabilir Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Eşim olmaz ama edebilirsiniz.
haydi söyle müneccim hanım
Şey ecem
peki:)
Çok merak ettim ☺️☺️
Mustafa
Ayyy yok olmaz ondan koca falan sjsjjs çok sağol 🌸
çorbada tuzumuz olsun
Murat
Söyle bakalım
Gözde
Et bakalım, ben de çok merak ettim. 😁
Ama lütfen akrabalarımızdan birinin adını söyleme, çünkü bizim köyde evlilikler genellikle görücü usulü, akraba evliliği şeklinde yapılıyor ve ben o şekilde evlenmeyi hiç istemiyorum. 😂
Ahu
Teşekkür ederim.
Yorumuna sevindim, çünkü Ahu adında hiç akrabamız veya köylümüz yok.
yabanci bi isim tahmin et
Dalya
o nasil isim olm subliminal küfür bildiğin
Sen kadinmisin et bakalım 😍😍😍
Alev
Etsene
Ömüş
yaaa hayır düzgün tahmin et eğer doğru tahmin edersen etiketlicem buraya ondan🙏🏻
Barış
Barış bul beni
Alalım
Mehmet
Severim Mehmet ismini sevgilimde genelde hep Mustafa olmuştu ama hadi bakalım
Buyur😄
Yankı
Ya daha bilindik isimler söylesene evde bırakacan bizi😂😂
Genelde yakışıklı oluyorlar nadide bir kıza boyle çocuklar yakisacagi için soyledim ali olsun o zaman
Ay çok kibarsın teşekkür ederim Ali hiç olmaz😂😂😂 yankıda kalalım o zaman
Tahmin et
Yusuf
Güzel isim.
Söyle
Deniz
Sadece kız ismi söyleseydin. Deniz erkek ismi olarak da kullanılıyor
Allam ya icimden o geçti ins kaderin olur amin
Derya olsun bari onun da anlamı deniz
Off tm o olsun
Olurr
Berk
Güzel 😌
Söyle
Efe
Evlenmeyeceğim. Yine de et bakalım..
Çağıl
Öyle birini tanımıyorum.
Evett
Eftelya
Yolla
Gökmen
Evde kaldık aqq hayatımda hiç o isimde birini tanımadım, tanıyacağımı da sanmıyorum sgdkshsk
Et bakalım
Sarp
O adda hiç tanıdığım yok ama belki tanışırız. Sarp, aşkım bul beni. 😂
Evett
Sıla
Ya olsun artık ya. O kadar çok yalnızım ki. Sevgilim olup mutlu olmaya çok ihtiyacım var. Güzel isim bu arada.
evett
Emre
Evlenmiycem
Eylül
Kendini medium mu saniyosun
Et bakalım
Evet
Ege
Et et.
Banu
söyle
Ece