Kadın..😎😅
Erkek..🤓😅
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Tabii ki kadınlar. Kullanıldığını anlıyor, seks objesi olarak görüldüğünü anlıyor, karşı tarafın ciddi düşünmediğini anlıyor, sadık biri olamayacağını anlıyor, onu düzeltemeyeceğini anlıyor, kalıbının ve yaşının insanı olmadığını anlıyor. Tabii bunları hiç bir zaman en başta anlamıyor ya da anlamak istemiyor. Çünkü ilişkinin başında erkek onu çok sağlam manipüle edip kendini perdeliyor. Garibim hatun da hayal kırıklığına uğradıktan sonra aklı başına geliyor. Erkeklerin çoğu kızdan memnun olmasa bile kolay kolay bırakmaz. Çünkü onu elde etmek için çok takla attı zamanında.
Yani biraz belki vicdansız bir yorum olacak hani tek taraflı yorum yapıyor gibi düşünecekler ama bu konuda gerçekten kadınlar vicdansız Yani samimi olalım ve dürüst olalım birbirimize karşı, tamam erkeklerden de kıymet bilmeyenler çok fazla var ama mesela şöyle bir şey söyleyeyim siz erkek olarak değer veriyorsunuz kıymet veriyorsunuz bir emek harcıyorsunuz e kadınlar da harcıyor ama sevmeyen değer vermeyen kadınların bazıları adam kullanmayı seviyor ve şimdi sizin duygularınızı önemsemeden bir anda çekip gidiyor Her şeyi siliyor Yani siz onun için çaba göstermişsiniz iyilik yapmışsınız bunların herhangi bir önemi olmuyor.
O yüzden bir ilişkide çok çabuk bitiren taraf genelde kadınlar oluyor ve umurlarında bile olmuyor emin olun hani yok Ben de sevdim benim de umurumda Ben de acı çekiyorum diyorlar ya o tamamen bir yalan, çünkü kadınlar 5 dakikada gider başkasını bulabilir Ama erkekler öyle değil kadınları düşkün olan erkek çok olduğu için kadın hemen hayatına başkasını alabilir ama erkekte öyle bir durum söz konusu olmuyor ha alan erkekler var herkes için aynı demiyorum Ama bitirme konusunda ve arkasını dönüp gitme konusunda kadınlar daha öncelikli geliyor.
Erkekler kadınlara kötü davranmaya meyillidir ve kafalarında bu normaldir, çünkü bir kadının hayatını hak ettiklerini düşünürler ve kadının da kendileri gibi bir insan olduğunun farkında değildirler, kadınlar erkeklerin kötü muamelesinden bıkıp giderler, çünkü sonuçta onlar ayrıca mutlu olmak ister🤷🏻
🤩teşekkür ederim🤍
Tahammülü kalmamış insanların birbirine, çok basit sebeplerden ayrılmalar, sıkılmalar oluyor. Nerede o eski sevgiler, değer vermeler
Tesekkur ederim hanimefendi çok naziksiniz 🌹
Cevap
11Cevap
Erkekler bitiriyor genelde. kadın takıntılı olduğu için peşinde koşmayı deniyor ama her insan aynı değildir. yani kişiye göre değişir 😅 bence ortada aldatmak terk etmek varsa, devam etmek mücadele etmek demek değildir. aksine kendisine saygıyı yitirmek demektir benim bakış açıma göre
Adil bi soru değil ?
Bunun erkek ya da kadın olmakla bi ilgisi yok
Bunun kişilik ve şahsiyetle ilgisi var
Erkek çabuk bitirir, kadın mücadele eder.
Aradan zaman geçer, erkek pişman olur, kadın o zaman içinde bitirir ve geri dönmez.
En ufak yanlış anlaşılma da bile kadın bitiriyor. Çünkü istediği zaman partner bulabiliyor, bilinçaltında bunun rahatlığı var.
Kadınlar genelde çabuk bitiriyor
Ben oluyorre 😂
Hem cins hem karşı olan erkekler genelde.
Kadın
Kadın olur
Kadınlar
Kim ayran gönüllüyse
Cins olan
Kadınlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?