aşkım ne kadar süre zaman içinde dilinize yapışır?
İlişkinin hangi evresinde “aşkım” denmeli?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer aşkım ne kadar süre zaman içinde dilinize yapışır?
İlişkinin hangi evresinde “aşkım” denmeli?
Hemen yam yam gibi dememek lazım. Birçok insan için, ilişkinin ilk aşamalarında "aşkım" ifadesini kullanmak biraz erken veya sıkıntılı olabilir. Bu erken aşamalarda daha yaygın olan ifadeler genellikle "sevgilim", "tatlım" veya partnerin ismi gibi sevgi dolu kelimelerdir.
Ancak, ilişki ilerledikçe ve güçlenmeye başladıkça, birçok çift "aşkım" ifadesini kullanmaya başlar. Bu, genellikle birbirine olan derin duygusal bağın ve sevginin bir ifadesidir. İlişkinin bir evresi veya zaman çizelgesi olmamakla birlikte, çiftler kendileri için doğru zamanı ve uygunluğu belirleyebilir.
Bence ilişki yani bir şey değil ki bu oyun oynayıp da seviye atlamıyoruz ki hani insan ne zaman kendini o kişiye yakın hissederse Bir de karşıdaki kişinin iltifattan hoşlanıp hoşlanmadığı da önemli bir şey, mesela şimdi 20-30 yaşında birisinin böyle seveceğim bir şekilde aşkım demesi ile 50-60 yaşında birisinin aşkım demesi arasında farklar oluyor yani bazı insanların da ağzına yakışmıyor illa zaten sevgi de böyle aşkım canım kelimelerini kullanılması bir yerde güzel hoş evet tatlı geliyor ama bence asıl önemli olan nokta sevdiğini hissettirmektir.
Ona bakacak olursanız günümüzde herkes birbirini aşkım canım seni seviyorum diyor bunları bir anlam ifade etmiyor
Cevap
4Cevap
“Bak kadın ben sana aşıkım” cümlesini duyduktan sonra derim :D
Çok tehlikeli cümleler 😂
Daha tehlikelileri var 💁♀️
Flört dönemi bittikten sonra
Kişiye göre değişir bu yani ben sevgili olduktan hemen sonra derim zaten. flört kısmını da es geçiyorum yani flört bana saçma geliyor. ama kişiler birbirini yeterince tanıması ve güvenmesi lazım
"Aşkım", "Bitanem", "Hayatım",.. yerine daha özel bir isimle sevdiğine hitap edersen inan sana daha çok değer verir..
Yakınlık derecesine bağlı ya, şartlara göre ilişki yürütülmez, içinden nasıl geliyorsa nasıl hissediyorsa insan öyle yaşamalı öyle dile getirmeli.
Bu keleme en sevmedigim keleme bana samimi gelmiyor her kesin dilinde bu keleme sevdigime bir keleme diyecek olursam bu hem òzel hemde anlamli olur ama kimsenin demedigi sòzler olur 😊😄
Bazı şeyler kıymetli kalmalı. Hemen tüketilmemeli
Bilmiyorum ama çok itici bir cümle ben sevmiyorum
Kendimi hazır hissettiğimde aşkımmmm derim 😂
O nu bilmem de ( Seni seviyorum ) cümlesini bile kullanmam için uzun bir süre geçmesi gerekir
Ne zaman içinden gelirse o zaman söyle gitsin.
Askim kelimesi çok kötü hic bir evresinde denilmesin bana
Aşkım ne ya ıyy çok itici hiç demesin
Bence çok güzel bir kelime..
Ne zaman içinden geliyorsa o zaman desin
Kim desin 😂
😁
Hiç denmese 🙄🤔
İlişkinin 2. haftası ideal
Bilmireem 😄
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?