KS’den biri sizi beğendiğini söylese ne tepki verirdiniz? Size karşı ilgisi hoşunuza gider mi.. Sizinle tanışmak istemesi sizin için ne kadar önemli olur?

KS’den biri sizi beğendiğini söylese ne tepki verirdiniz? Size karşı ilgisi hoşunuza gider mi.. Sizinle tanışmak istemesi sizin için ne kadar önemli olur?

KS diyerek neden burası başka bir gezegenmiş gibi konuşuluyor burdakilerde insan değil mi?
Benden hoşlanması için görmesi gerek ve görmüyor dolayısıyla yalan. Sohbet hoşbeş yapılabilir ama ilerisi olmaz olamaz evliyim 😄
Görmeden böyle şeyler oluyor bundan dolayı garip geliyor.. Tanımadan etmeden böyle şeyler söylenmesi çok komik geliyor bana.. 😄
Zaten komik 😄 ne kadar tanıdın da nasıl hoşlandın 😄
Bir vardı öyle gerçekten tanımak istediğim yakından birebir. Ama ben ona kendini özel hissettirdikçe bir baktım ki diğer insanlara benden daha yakın. İşte o zaman anladım ki bir şeyin anlamı yok. Ne kadar değer versen de beğensen de hoşlansan da sen onun için sıradan birisin o yüzden artık bana uzak olsun
Ben de beğeniyor muyum, önemli olan bu.. 😄
Bilmem beğeniyor musun tiryaki.. 😅
Kimi.. 😄
Seni beğeneni kim olduğunu bilmiyorum.. 😅
Ne tesadüf, ben de.. 😄
Dikkat dikkat tiryaki yi beğenen var ise lütfen kendisine bunu söyleyin.. 😅
Keşke megafonla söyleseydin.. 😄
Aa ayıpsın öyle yaptım zaten.. 😅Sana da öylesi yakışırdı.. 🤣 Şimdi dökülürler.. Hatta sıraya girerler.. 😄
Utanırım.. 😄
Beni şaşırtıyorsun.. Senden hiç beklemediğim şeyler.. 😅
Klavyem bile beklemiyordu bunu.. 😄
Tahmin edebiliyorum.. Bunu ben mi yazdım demiştir kesin.. 😅
Demeye çalıştığını ben anladım.. 😅
Klasik tiryaki işte dinlememiştir kesin.. 😅
Uslanmam ben.. 😄
Delilik kanında var demek ki.. 😅 Şimdi böyle söyleyip de taleplerin de kaçmasın.. 😄
Akıllıyla ne işim olur.. 😄
Deli mi olmalı.. 😅 Sen zaten akıllıyı da deli edersin.. 🤣 Sorun olmaz ki.. 😅
İşte uğraştırmasın beni.. Direkt deli olarak gelsin.. 😄
Armut piş ağzıma düş misali.. 😄 Öyle hazıra konmak yok.. 😅 Azıcık emek ver.. 😅
Teşekkürler.. 😄
Rica ederim.. 😄
Mesaj kutum kapalı söyleyemez. Bu tür mesajlara cevap vermiyorum. Arkadaşım ise iletişimi kesiyorum. Benim gibi yaşlı başlı bir ayağı çukurda kadına bunu söyleyenin zaten aklı başında değildir...
En güzeli bu.. Dertsiz başımıza dert aimaya hiç gerek yok.. Yalnız siz yaşlı olamazsınız.. Hayat henüz yeni başlıyor.. 😄
Teşekkür ederim😀 azcık mübala ermiş olabilirim😆
Rica ederim.. 😄
Eic için teşekkürler
Ricalar.. 😊
Cevap
41Cevap
Ben inanmazdım hatta zaten bu başıma çok geldi sahte hesap açıp ilk önce aşık olduğunu söylen pembeli hesaplar oldu sonra da hakaret ve küfür etmişlerdi hayır dediğimde :D yani ciddiye bile almazdım çünkü burada zaten amacım sadece güzel zaman geçirmek görüş yazmak soru sormak başka bir şey ile ilgilenmiyorum bu yüzden de aşk konularıyla işim yok
Düzenli reddediyordum, artık sıkıldım dm kutumu açmamak üzere kapattım.
Birinin benimle tanışmak istemesi veya ilgisinin olması benim için bir şey ifade etmez, çünkü benim ilgimin olduğu birisi varken başkası umrumda olmaz
Doğru olan ve olması gereken de bu.. Keşke herkes bu düşüncede olabilmiş olsa..
neden beğenmesin ki insan ilgi ve sevgiye muhtaç bir varlıktır. bu sevginin şeklini her beğenen için ego haline getirip şımaracakta değiliz. gelene kapımız açık ya kalır dost olur ya geçiyordum uğradım diyen bir yolcu.
Profilim yok olsa da ciddiye alamazdım çünkü erkekler yalancı bir sürü kişiye aynı sözleri söyleyip idare edebiliyorlar zaten amacı iyi birisi yok gibi
Bu durumla karşılasmıştım zaten adam beni gòrmeden beni begendini dilr getirmisti benimde cevabim bu olmustu masal dinleyecek yaşımı geçeli çok oldu😅😅
Beğenilmeyecek kız mıyım, haklısın derı
Aynen.. 😄
Burası çok baska alem
Hiç adımızı sanimizi soran bile olmadı
Varsa yoksa sevgilim böyle yaptı yorumlar mısın yav banane banane
Muhtemelen herkese aynısını diyordur umursamam geçerim :D ama beğendiğim kişi bana bunu diyorsa o zaman kötü ahahhaah inanırım
Hiç görmediğim tanımadiğim biri beni beğenemezki kesin yalan söylüyor derim 😀
Profilleri karıştırmış olabilir, tekrar check etmesini öneririm. 😄
Şaşırırım. Tuhaf gelir. Ben de omu tanımaya çalışırım. Sonuçta ayrı bir insan ve bir sürü bilgi
Ben de ona karşı bir şeyler hissediyorsam bi tanırım
Beğenilmek iyi hissettirir kendime bir şans daha verirdim !
Seviyeli ve düzeyli bir şekilde uygun şartlarda belki
Muhtemelen "hadi lan ordan çocuk mu kandırıyorsun" derdim.
Sadece teşekkür ederim ve saygı duyarım. Daha fazlası olmaz😎✌🏻
Herkes herkesi beğeniyor inanmam uzak dursunlar benden kskdis
Bu hoşuma gider çünkü bana değer verdiği anlamını taşır.
Cinsiyete göre değişir bir hanım efendi söylese gururum okşanır
Görmedende nebilim begenmek çok mantıksız ve şaçma konuşmaların felan begenmiş olabilir bende görüşüyorum resim felan istiyorum göndermessede boş veriyorum çünki karşındaki hem kalbe hemde göze güzel olucak
Hoşuma gitmişti tabii ki de. Buluşmuştuk. El ele tutuşduğum, saçlarını okşadığın ilk kadın oldu ama o bunları bilmedi hiç.
Bir daha söyle derim
Tepki bile vermem...
Bakarız derim bende begenirsem elektrik sinerji alırsam muhabbetini begenirsem konuşurum😊😊
Dalga geçmeyi bırak derim
Tepki vermem alıştım artık 😄
Aynen artık bir düşün yakamızdan demek gerek aslında.. 😅
Allah razı olsun derim ne diyeceğim başka 😅
😅😅
Açıkçası inanmam
Teşekkürler, iyi yapmışsın derim 😄
onore olur teşekkür ederim
Eğer iyi biriyse onla tanisirim
Kimse öyle bişey söyleyemez bana
Şu saatten sonra zor.
Önce bi gülerim sonra da eyw derim ~ ℳ
Yalan derdim nasıl beğenecek ki görmeden 😄
Benimle dalga geçtiğini düşünürdüm
Hay senin vizyonuna derim 😂
Eywallah diyorum 😬
Beğenilmek hoşuma gider tabiki
Teşekkürler, çok iyi düşünmüşsün derim😅
İlla hoşuma gider ama çok takılmam bu konuya
Evlilik teklifi bile geldi ahahahha
Olabilir teşekkürler derim 😄
Teşekkür ederim sadece
Ona cevap veremiyoruz
Ben olsam beni beğenmem yazarım
Bana yürüyene ben koşarım.
Gereksiz bir durum olur. Tepkisiz kalırım.
Hoşuma gider.
Zorla söyletecen kendine 😂😂
Siz kimsiniz.. Kimseye zorla bir şey söylettirdiğim yok..
Söylese kabul edecek misin hayır 😄
Öylesine sorulmuş bir soru..
Fenasın 😄
Kimsiniz?
Öylesine yapılmış bir yorum önemi yok 😄
Tamam şimdi gidebilirsiniz ozaman..
Tattırdığını tatmış oldun.
Ne saçmalıyorsunuz siz..
Sen çok iyi anladın. Her neyse.
Evet saçmaladığınızın farkındayım..
Hayır işine geldiğinde işine geldiği kadar işine geldiği şekilde kontak kuran biri olduğunu ve bunun ne kadar can sıkıcı bir şey olduğunu anla istedim sadece. Böyle yapmamalısın. Hepsi bu.
Allah Allah bu ben miymişim.. 😅
İşte karşı tarafın gözünden olup biteni görmediğin için böyle cevap versen de yaptığın bu.
Neyse size iyi günler sayın gizli..
Bak yine işine gelmedi çünkü (!)
Ne alakası var arkadaşım.. Kimse kimseyi sevmek zorunda değil..
Sevmekle ne alakası var? Neyse gerçekten neyse. Ya gördüğün gibi ol ya da olduğun gibi görün olur mu ben sana başka bir şey demiyorum.
Bu yaptığınız saygısızlık oyüzden yazdım.. Kimse kimseyi Sevmek zorunda değil ama saygı göstermek zorunda.. Ben göründüğüm gibi bir insanım.. Beni tanıyan arkadaşlarım bunu iyi bilirler..
Saygısızlıkla alakası yok. Siteye papatya gibisin. Niş bir ‘arkadaş’ çevrene de belki. Ama sana yaklaşmak isteyene kaktüs.
Lokantada yemek yerken karşında oturana onu tanıdığın için son derece nazik ama tanımıyorum diye garsonu azarlayan biri gibisin. Esas saygı ve nezaket bu değil.
Rahatsız olduğum bir durum var demek ki.. Bu açıdan düşünün isterseniz..
Ne rahatsız olduğun durumu açıyorsun ne anlatıyorsun ne karşı tarafın kırılacağını hesap ediyorsun nede umursuyorsun. Tutarlı değilsin. Kendinle barışık olmama sebep olan fırtınalar kopuyor olabilir içinde bilmiyorum.
Ben kimseyi kıracak bir davranışta bulunmam..
Bulundun demek ki işte.
İyi günler size..
Bak gene işine gelmedi (!)
Gördün mü
Kimseyi rahatsız etmeye hakkınız yok böyle gizli yorum yaparak korkaklığınızı göstermiş oluyorsunuz. Varsa yüreğiniz çıkın gizli paylaşımdan soru sahibi görsün kim olduğunuzu ama nerde.. anca gizli yazarsınız zaten
@PrensinMekanı alakası yok. Eğer yorumları baştan sona insaflı şekilde okursan bana sergilediği tavrı görürsün. Ben kimseyi kırmam diyor mesela. E beni kırdın demek ki diyorum iyi günler size diyor. Ayıp gerçekten ayıp.
@PrensinMekanı kim ne düşünürse düşünsün beni tanıyanlar nasıl bir insan olduğumu iyi biliyor..
Tartışmayı uzatmak istemiyorum.. Oyüzden de iyi günler dedim.. Bunda anlamayacak bir durum yok değil mi..
Tanımayan da BÖyle atıp tutuyor boş ver
@PrensinMekanı aynen öyle.. Ben kendimi bildikten sonra kimin ne düşündüğü umurumda bile değil..
Böyle gaz veriyorsunuz oda ben tanıdıklarıma çok iyiyim arkadaşlarım beni tanır diyor habire 😄 ama tanımadığına karşı nasıl onu hiç diyen yok 😄
En büyük üzüntüm kendini iyiyim diye avutması. İyi herkese iyidir.
Bilemedim 🤔
Mutlu olurum
Konuşurdum
İnanmam
Hoşuma gider.
İnsanlar bir birimi beğenir tatlım
Hemn kabul edrm kaske olsa😭😭😭
Memnun olurum valla
Var mı özelden konuşmak isteyen yazsın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?