Arkadaşımın sevgilisiyle beraber oldum, pişmanım. Nasıl düzeltebilirim?

Kizlar selam ben şimdi bir olay anlatmak istiyorum olay hakkında da ufak sorularım var yardım ederseniz sevinirim 🙂 benim çevrem oldukça geniş şimdi yakın olduğum bir arkadaşım var benim kızın ismi Nil. Neyse Nilin sevgilisi var, benim de sevgilim var. Bir gün ablamın dugunundeyiz Nil ve sevgilisi de var. Nil bir süre sonra gözden kayboldu. Ben de az buçuk bir şeyler içtim. Yani çok da değildi içtiğim o kadar sarhoş değildim ama tepki de veremiyorum fazla işte Nilin sevgilisinin ismi Furkan. Aynı zamanda benim de arkadaşım. Furkan tuttu beni kolumdan gelsene bi dedi ben de gittim peşinden arabasının yanına geldik ne işimiz var burada dedim bin sen arabaya dedi ben de söylene söylene bindim daha düğün bitmemişti ki diyorum yani dediklerimi yaptıklarımı da hatırlıyorum ama Furkan beni kendi evine getirmesin mi.. aldı çocuk beni içeri kendi kiyafetlerini çıkardı benimkileri çıkardı ben de biraz geç anladım ne olduğunu asılıyor bana bildiğiniz dedim ki çok pişman olursun Furkan yapma dedim tepki vermiyor ben korkudan nasıl üç buçuk atıyorum anlatamam size neyse işte olan oldu orada biz y∆t*! ş bulunduk öyle öyle ben Furkana diyorum ki Nile söyleyeceğim her şeyi diyorum beni resmen tehdit ediyor işte pişman ederim seni, cesedini bile bulamazlar, ne istersem onu yapicaksin yoksa sevgiline soylerim falan. İşte ben de Nile söyleyemiyorum bir türlü hem çekiniyorum hem korkmuyorum ne yapmalıyım sizce? Nasıl düzeltebilirim ben bunu?
Arkadaşımın sevgilisiyle beraber oldum, pişmanım. Nasıl düzeltebilirim?