Uzak mesafe ilişkisi, sevgilim aldatır mı sizce? İlişkilerde deneyimsizim ayrılayım mı?

Benim hayatımda ilk defa sevgilim oldu, içine kapanık bir kızdım hep, ama güzel bir kızım, 162 boyundayım, zayıfım, yeşil gözlü, beyaz tenli siyah saçlıyım. Ama ailem muhafazakardı sevgilim olmadı, bir de çok sert abilerim falan vardı.
Şu anki sevgilimle tanıştık 8 ay oluyor ama biz tanıştıktan sonra baska yere atandı.
Sevgilimin hayatında bir sürü kadın olmus. Geçen gün bana "daha önceki eski sevgililerimle ayrıldığımda hemen baska kız arıyordum, seninle kavga ettiğimizde barışırız diye düşünüyorum hiç kimseyi düşünmüyorum, yazmanı bekliyorum ya da ben arıyorum, sana çok bağlandım beni üzme lütfen" dedi.
Birkaç defa ayrılıp barıştık, uzak mesafe ilişkisi artık, 2 ayda bir görüşebiliyoruz. Hiç sevgilim de olmadı benim, bilmiyorum aldatır mı beni, tüm arkadaşlarım erkek bu aldatır. Ayrıl diyorlar. Deneyimsizim ne yapayım bilmiyorum

Uzak mesafe ilişkisi, sevgilim aldatır mı sizce? İlişkilerde deneyimsizim ayrılayım mı?