Sizce bir insan çaresizlikten evlenir mi?

32 yaşındayım hayatım boyunca 2,3 kişi ile konuşmuşumdur hepsi ile en fazla bir kez buluştum ve benden kaynaklı devam etmedi kimseye karşı yapmacık olamıyorum insanlara karşı netimdir ve son olarak 1 yıl süren bir ilişkim oldu malum kişi ile nereden baksanız hergün görüşüyorduk işyerlerimiz yakındı evlenmek istiyordu benimle ben seni bıraksamda seni beni bırakma derdi hep ne sen benim gibisini bulabilir nede ben senin gibisini bulabilirim diyordu ama kafası karışıktı çünkü iyi görmüyordum onun durumunu psikiyatri için uğraştım ihtiyacı vardı çünkü iyileşmesi gerekiyordu ama durumu bir türlü kabul etmiyordu evde problemi vardı geçinemiyorlardı hiç bir kabahatim yokken bir gece benden ayrıldı annesinin destek olduğu birisi ile 3 ay sonra nişan yaptı 3 ay sonra düğünü var ayrıldıktan sonra hiç arayıp mesaj atmadı ben aradım nişandan önce konuştuk yarım saat bir tanede geçmiş olsun mesajı attım iş yerime uğrar hala ama mesafesini korur allah var ihtiyacını alır gider başka çarem yok kendi hayatıma bakmak zorundayım dedi ve çekti gitti bende çok seviyorum onu bir şey gelir mi elden siz söyleyin

Sizce bir insan çaresizlikten evlenir mi?