Çevremdeki çoğu kişide hep bi evlilik muhabbeti ve hevesi var ve genelde hepsi benim yaşıtım. Çok erken değil mi evlilik düşünmek için
Sizce?
Sizce?
Sen şu an düşünmüyor ve istemiyorsun anlaşılan, bence de senin için daha erken ama yine de senin hayatın senin kararın, İdeal evlilik yaşı 23-28 yaş arası bence, sevgilin, ciddi bir ilişkin var mı peki?
Hayır yok ama eğer olursada kendimden yaşça büyük birini isterim. Çünkü erkekler gerçekten çok geç olgunlaşıyor. Kadınların erken evlenmesi neyse ama erkekler erken evlenmemeli
Kendimi asla evliliğe hazır hissetmiyorum ve korkuyorum da evlilikten önce gerçekleştirmek istediğim çok hedefim var. şu an böyle şeyleri düşünmek ve çevremdekilerin bile düşünmesi beni rahatsız ediyor
Aynen katılıyorum haklısın
Kaç yaşındasın bu arada ve kaç yaşında biri isterdin peki
20 yaşındayım 26-30 yaş arası olabilir ama bilemiyorum
Hmm anladım
Peki bir sevgilinin olmasını da mı istemiyorsun
şu an sevgili arayışında değilim.
Hmm anladım, ben mesela 26 yaşındayım
Ben de evleneceğim kızın 18-23 arası olmasını isterim doğrusu
Anladım umarım bulursun
Umarım
Herşeyin hayırlısı ya
Nasıp kısmet işi bu işler herşeyin bı vakti zamanı var, aceleye gerek yok
Ya mesela ehliyet almak istiyorum arabam olsun istiyorum bi mesleğim olsun arkadaşlarımla doya doya gezeyim eğleneyim özgürlüğün bekarlığın tadını çıkarayım. Baba evinde olmanın doyumunu. Herşeyin bi sırası olmalı bu fikir yapım umarım değişmez
Ve şu an gerçekten hayatıma birinin girmesinden korkuyorum. Çünkü ciddi ilişki olur benim için her zaman. Çok seversem ya böyle boş aptallık yapıp tüm planlarımı arkama atarsam
Çok haklısın doğru söylüyorsun ama insanın sevmeye sevilmeye de ihtiyacı var, saygı ve değer görmeye de ihtiyacı var, senin saydiklarin kadar sevmek sevilmek mutlu olmak aşk yaşamak bunlar da olması gereken şeyler
Cevap
4Cevap
Bencede erken..
Değişebiliyor hayatlar işte benim eski arkadaşlarımın çocuğu var. 19 yaşlarındsyız bu sene 20yiz işte hesapla
Kendi ayaklarin üstünde dur ayrı eve çik
Aileyle yaşamak güzel ki
Bence evlilik saçmalik
Yoo tam zamanı bence
Bence degil
bıktırıcı
O göbüsle sana bakmazlar zati asko
Erken erken
Kime göre neye göre kişiden kişiye değişir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?