Ben zayıfım 1.65 boy 50 kiloyum , kilolu kadınlardan nefret etmemin nedeni , bütün dünyamı üstüne kurduğum kişinin beni kilolu bir kadına tercih etmesi , engel olamıyorum yolda kilolu bir kadın görünce ya da o sevdiğim kisiye benzeyen birini nefret dolu bakıyorum çünkü canımı yaktılar, ol. ek istedim Allah'a yalvardım , nefretim nasıl geçecek
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar birinin canının ne kadar yandığını bilmeden yargılamak ne kadar doğru , sevgisizligin ne kadar can yaktığını hissedebiliyor musunuz?
Çok teşekkür ederim 😌 empatin için ama yorumdakiler baya beni linclemis ruh hastası diye ama diyorum ki o. mek isteyecek kadar canım yandı işte insanlar empati kuramiyor , mesela o kişinin bunu yapmasına empati kuruyor ama canımın yanmasına empati kuramıolar
Gidip de kilolu insani dövmek istemiyor ya da yapmiyorsun. Sadece ic gudusel olarak sana onu hatirlatiyor. Bir nevi çapalama yasiyorsun diyebiliriz. Tecavuze ugrayan birinin esiyle ilk gecesi daha zor gecebilir mesela. Bunun gibi bir hatirlatma seninki de. Ama unutma ki sorun kilolu olmada değil. Bunu kendi icinde affetmen lazım. Rica ederim 🤍 Linc tayfa saldiracak yer arıyor. Zorbalık yapmadigin surece sorun yok ama dedigim gibi sorunun o olmadigini kendine hatirlat ki atlatman kolaylassin.
Takma kafana.. Bu seni kirletmez, kirlenen o eli uzatan kişi. Bilinç altın mı diyeyim, iç sesin mi yoksa şeytan vesvesesi mi bilmiyorum ama seni kirlenmiş ve değersiz hissettiriyor olabilir. Ya da yeniden cinsel istek için kullanılmaya çalışılacağını hatırlatıyor olabilir ama herkesin amacı bu olmaz. O yüzden sakin olmaya çalış. İnsanların seni sevmesine izin ver. En azından güvendiğin insanlara. Rica ederim 🙂
Anlıyorum ben seni.. Unutma ki bazen gitti diye ağladıklarımıza, bazen iyi ki kurtuldum diye duygulanarak ağlarız 🙂 Zaten bu hayatta ne kalıcı ki? Oturduğumuz evden taşınır, okudugumuz okuldan ayrılır, hevesle giydiğimiz elbiseyi bırakır, en sevdiğimiz dizilerin finaliyle vedalasiriz. Demek ki hayatindaki ömrü bu kadarmıs..
Kiz benim varlığımı bilmesine rağmen g. tunden ayrılmadı çocuğun, kim dırdır eden mutsuz bir kadını isterdi , çekici ve iyi bir kadın varken ona giderdi
Evet bir şey yaşamış olabilirsin ve adamın yaptığı cidden şe**fsizlik ama yapacak bir şey yok hayatımıza aynen devam etmeliyiz ne kadar düre önce oldu? /adamı hala seviyor musun?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Kilolu kadınların bir suçu olmadığı gerçeğini kabul etmekle başlamalısın. Sırf kilolu diye mi onu seçti yoksa başka sebepler mi vardı?
Tek bildiğim canımın çok yandığı nefes alamicak seviyeye geldigim
Allah yardımcın olsun..
Belki de birlikte olsaydiniz zamanla cok kotu seyler olacakti da Allah seni korudu ve ayrildiniz.
Hakkında hayırlısı olsun.
Çok teşekkür ederim 😌 empatin için ama yorumdakiler baya beni linclemis ruh hastası diye ama diyorum ki o. mek isteyecek kadar canım yandı işte insanlar empati kuramiyor , mesela o kişinin bunu yapmasına empati kuruyor ama canımın yanmasına empati kuramıolar
Gidip de kilolu insani dövmek istemiyor ya da yapmiyorsun. Sadece ic gudusel olarak sana onu hatirlatiyor. Bir nevi çapalama yasiyorsun diyebiliriz. Tecavuze ugrayan birinin esiyle ilk gecesi daha zor gecebilir mesela. Bunun gibi bir hatirlatma seninki de. Ama unutma ki sorun kilolu olmada değil. Bunu kendi icinde affetmen lazım. Rica ederim 🤍
Linc tayfa saldiracak yer arıyor. Zorbalık yapmadigin surece sorun yok ama dedigim gibi sorunun o olmadigini kendine hatirlat ki atlatman kolaylassin.
Kesinlikle amacım zorbalık değildi empatin için çok teşekkür ederim 🙏 çocukken tacize uğradım bu arada birinin elimi tutması bile canımı yakıyor
Takma kafana..
Bu seni kirletmez, kirlenen o eli uzatan kişi. Bilinç altın mı diyeyim, iç sesin mi yoksa şeytan vesvesesi mi bilmiyorum ama seni kirlenmiş ve değersiz hissettiriyor olabilir. Ya da yeniden cinsel istek için kullanılmaya çalışılacağını hatırlatıyor olabilir ama herkesin amacı bu olmaz. O yüzden sakin olmaya çalış. İnsanların seni sevmesine izin ver. En azından güvendiğin insanlara. Rica ederim 🙂
Çok sağol şu an bunları cidden ağlayarak yazıyorum ama kimse beni anlamıyor
Anlıyorum ben seni..
Unutma ki bazen gitti diye ağladıklarımıza, bazen iyi ki kurtuldum diye duygulanarak ağlarız 🙂
Zaten bu hayatta ne kalıcı ki? Oturduğumuz evden taşınır, okudugumuz okuldan ayrılır, hevesle giydiğimiz elbiseyi bırakır, en sevdiğimiz dizilerin finaliyle vedalasiriz. Demek ki hayatindaki ömrü bu kadarmıs..
Haklısın 🤍
gereksiz bir nefret hesaplaşmanı seni bırakanlarla yapmalısın
O kız olmasa bu da olmazdı ama kız onun peşinden ayrılmadı çocukta zaten benden bıkmıştı olan oldu
değmiyor
Kiz benim varlığımı bilmesine rağmen g. tunden ayrılmadı çocuğun, kim dırdır eden mutsuz bir kadını isterdi , çekici ve iyi bir kadın varken ona giderdi
Evet bir şey yaşamış olabilirsin ve adamın yaptığı cidden şe**fsizlik ama yapacak bir şey yok hayatımıza aynen devam etmeliyiz ne kadar düre önce oldu? /adamı hala seviyor musun?
demek ki her şey kilodan ibaret değilmiş
Bu arada kucumsemedim kilolu olmasını sadece nefretim var diyelim kıvırcık bu sefer kıvırcıksa nefret ederdim
Abi bu nasıl bir gerekçe ahsjsjsj
Bide o şahısa benziosun sinir oldum yaaa😭
O bana benziyordur 😎
demek ki kadında balık etlilik kıymetliymiş
Allah akıl fikir versin
Allah yardımcın olsun ba
Sen de kilo al o zaman
Ayyyy çok teşekkür ederim yaaa 😅
Yani yardımcı olabilir belki , ben de kiloluyum ve çok ilgilenen oluyor
Mesela bi 80 kilo olsan yakisir bence
Kız alamıyorum ki ama bunu o canım çocuk için yapmam sjskskalsosk
Benimle takılsan alırsın xgxcfd çocuk için alma kendin için al , nasıl bir vücut yapın var?
🤦 geçmiş olsun , kilolu kadinlar candır
Ahh abii yaa 😩
Zayıf kadınlar yallah mutfağa 🤣🤣🤣
Ben etmiyorum sende etme kötü bir duygu
Engel olamıyorum engel olsam şimdi bu itirafı yapmıyordum
Üzüldüm adına tedavi ol
Haklıyım nefretimde
Tmmm
Kafayı yemişin
tamam en deli benim
Saçma bi bağlantı kurmuşsun
tamam