Sevgiliniz kurbağaya dönüşseydi, onu tekrar hayata döndürmek için öpermiydin?

Sevgiliniz kurbağaya dönüşseydi, onu tekrar hayata döndürmek için öpermiydin?
Açıkçası kardeşim uzun zamandır hayatında sevgilim olacak değer verdiğim kıymet verdiğim bir kadın annemden başka bir kadın olmadığını söylemek isterim, elbette bu şeyler hani masallarda böyle insanlara eğlendirmek çocuklara eğlendirmek için yapılan şeyler bunu kabul ediyorum hani kurbağaya dönüşmesi vesaire şeyler olması ya bunlar eğlence için yapılmış şeyler, ancak günümüzde öyle bir zamanda yaşıyoruz ki emin ol ki yani tutup da bir insanı acaba iyilik yapsam mı acaba gerçekten sevsem mi diye düşünmüyor değilim, çünkü bir kadını seviyorsunuz değer veriyorsunuz kıymet veriyorsunuz aynı şekilde kadınlarla bir erkeği seviyor değer kıymet veriyor, insanlara el üstünde tuttuğunuz kadar kıymetli oluyorsunuz ama en küçük bir hata yaptığınızda ya da büyük bir hata yapın fark etmez bir şekilde hata yapın insanlar O sizin yaptığınız hiçbir iyiliği görmezden geliyor.
Size düşman oluyor sizinle kavga ediyor Yani hep yaptığınız hataları başa kalkıyor yaptığınız iyi hiçbir şey kalmıyor açıkçası bu saatten sonra böyle bir şey olsaydı yardımcı olur muydum düşünüyorum emin değilim karşımdaki kişinin bana sadakati ve gerçek sevgisi önemli ancak o noktadan sonra belki yapabilirdim.
Ama şu anda annemden başka da gerçekten bu samimiyeti ve sevgiyi veren bir insanla karşılaşmadığım için net bir cevabını da veremiyorum, zaten her şeyden önce günümüzde aşk diye bir şey kalmadı ki Bence insanlar aşk kelimesini de yanlış kullanıyor insanlar sadece menfaati oluyor çıkarları oluyor bunun adını aşk diyerek geçiştiriyorlar
Cevap
13Cevap
Belki kurbağa olarak daha mutlu bir hayat yaşayacaktır, riske atıp öpmem.. 😅
Sevgilimi her zaman severdim tabi ki de bu yüzden de öperdim doğal olarak.
Ben prens değilim ki 🤷♂️ benim öpücüğüm onu geri getirmez
Allah esirgesin Habeş Maymunların öptüm sevdim (haşa 🐒 bile daha zeki dir ondan kurbağa 🐸 da olsa o aşktan gözüm kör olur öperdim 😜🤭
Aklıma o vidro geldi a'ına bile koyarım dkameidjerh ben demiyorum video'
Onu dönüştürenden taktik öğrendikten sonra öperdim. Pişman olursam tekrar döndürürdüm.🤭
Fareyi iple gezdiren kişi vardı aynı onun gibi gezdirirdim sonra belki
Ben skqerdim tekrar dönüşme ihtimali ortadan kalksın diye
Öpmezdim peşimde vıraklasın dursun sürünsün biraz 😄
Nasıl bir sevgilim olduğuna bağlı.
Öpmem ben korkarım kurbağadan 😃
😀
Yok ben kurbağa severim😄
Boş ver kurbağa kalsın 😂
Bence öyle kalsın, yenisini bulurum.
Òperdim tabiki
Öperdim. Kurbağları çok severim..
Iyyy bı tiksinç geldi 🤦 öpemem🤣🤣