Aşk İlişkileri Hayalinizdeki romantik akşam yemeği nasıl olmalı? MrConfused Takip Et Master Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Rakı mı, şarap mı, evde mi yoksa manzaralı bir yerde mi? Benim için en özeli rakıdır. Umarım bir gün sevdiğim biriyle karşılıklı içerim. Darısı başınıza 😎 Rakısız akşam yemeği mi olur? Şarap vazgeçilmezim Evde olsun sürprizli olsun Manzara lazım o romantikliğe Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hayalinizdeki romantik akşam yemeği nasıl olmalı? Cevapla Sevgi Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
MysteriousSo Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Benim romantik yemek anlayışım çok lüks yerler değil, sevemiyorum. Rahatça sohbet edebileceğimiz açık havada bir yer ve rakı olmasını olmasını tercih ederim. 1 2 Yorumla MrConfused +1 yıl Güzel tercih 😇 Yorumla MysteriousSo +1 yıl Teşekkürler 🙏🙂 Yorumla
QueenOfSea Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Manzara şart😅 1 4 Yorumla MrConfused +1 yıl Boş masada otur o zaman sen manzarayla 😄😄 Yorumla QueenOfSea +1 yıl Aynen masa bile olmasa olur🤣🤣🤣 Yorumla MrConfused +1 yıl O zaman bol manzaralar sana 😄😄 Yorumla QueenOfSea +1 yıl Eyvallah😅 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı. Şarap ve film eşliğine olabilir romantik bir akşam yemeği 1 2 Yorumla MrConfused +1 yıl O zaman afiyet olsun kardeşime 😇 u Barış_LonelyForever +1 yıl Eyv abi :)
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl sevdiğim kişi ile olduktan sonra bi bank üzerinde oturmuşuz menü simit ayran bile romantik gelir bana fark etmez 1 3 Yorumla MrConfused +1 yıl İşte en içten yanıt 😇 merakettimmişte +1 yıl ne yediğim hangi mekanda yediğim değil kiminle yediğim önemli MrConfused +1 yıl Bence de bir şey yememek bile güzel olabilir bazen yanyana olmak önemli
Larisse Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 93% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. en alttaki ortamı beğendim ama gündüz değil gece hali 1 1 Yorumla MrConfused +1 yıl Onu aradım da bende bulamadım 😄 Yorumla
En İyi Cevaplar