Bu durumu emin olun kızların bile çoğu kabul ediyor çünkü tesettürlü kızların bile sevgilisi oluyor diye bahsediyor kızlar
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Çünkü kızların sürekli sevgilisi oluyor her an istedikleri zaman sevgili yapabilirler
Soruda mantık hatası var. Çok kız bir erkeğe dokunuyorsa, mantıken çok erkeğe dokunulmuş oluyor.
Mantık hatası değil aslında sen doğru dedin erkeklerin az bir kısmına kızların çoğu dokunuyor psikolojide buna %80-20 dengesi diyorlar. Yani az sayıda erkek çok sayıda kadınla birlikte olduğu için ilişki tecrübesi yaşayamayan erkek kadından daha fazla var
Kadinlardan tecrubeli erkek isteyeni daha fazla, buna katiliyorum. Fakat kizlarda da bedeni ve disil enerjisiyle etkileyip de cok kisiyle seviseni artti. Bence git gide bu durum dengeleniyor.
Ehh sonuç olarak biriyle sevişen seks yapan kadın sayısı daha çokken biriyle seks yapan sevişen erkek kadın kadar fazla yok.
Bi 5-10 yila dengelenir gibi geliyor. Zaten hemen hemen ayni oldular yillar gectikce 😅 artik kizlar da daha rahat yasiyor
Evet bakire kız sayısı azaldıkça erkeklerin ilişki tecrübesi yaşama fırsatı artıyor ve artacak
Bence ne erkekler ne de kızlar bakir bakire kalmamalı çünkü yaş ilerledikçe her şey zorlaşıyor sitede 30 yaşını devirip eline kız eli değmemiş bakir erkekler varmış sorularda görüyorum ve halime şükrediyorum iyi ki onlar gibi değilim diye
Bence insanlar dogru zamani beklemeli. Her tahrik olundugunda önüne kim cikarsa bacak acmamali.
Fark etmez 1 defa bile olsa o tecrübe evlenmeden önce yaşanmalı. Bakir bakire ölen insanlar bile oluyormuş ya cinselliğin ne olduğunu tadamadan ölmek nedir yahu
Yani bunun önüne gecemezsin ki. 13 yasinda da ölebilirsin ve gene hicbir sey yasamamis olursun
13 ü boş ver de adam 35 e gelmiş bakir yav yarın ölse hiçbir kızla seksin tadına bakmadan ölecek akıllara zarar bir durum
Yo çok var, dışarı çıkarsan bulabilirsin.
Sosyal medyaya bakarsan tabiki bulamazsın.
Kanka sürekli reel sanaldan farklı diyorsun da toplumun gerçek yüzünü de sanalda görüyoruz reelde kimse yüzünü göstermiyor
Sosyal medyada herkes Sabancı Holding veliahtı gibi takılıyor, rekabet var ve ilgi çekip takipçi kazanma derdindeler.
Doğanın kanunu bu. Dişi seçicidir.
Ve dişiler en iyi erkeği arar seçer kendine. Yetersiz kalan erkekler bakir ve sevgilisiz kalır
Evet
Bazen diyorum hiç sevgilisi olmamış çevremde ki erkeklere eskort ayarlayım diye sonra da boş ver ne halleri varsa görsün diyorum onların günahını niye alıyım
Eskort bulmak isteyen kendi bulur zaten
Onu bile bulamayacak kadar cahil korkak adamlar var
Birazda para lazım tabi
Hmm doğru diyorsun
Ve öyle işlerden anlayan bir çevre lazım. Bende ilk ilişkimi eskortla yaşadım arkadaşlarım gidiyordu beni de götürdüler yıllar önce ama diğer ilişkilerimin hepsi sevgili ile falan oldu
Evet bu işler genelde yer altında işlediği için bir aracı gerekiyor
Erkekler uuzunde
Bizle ne alakası var kızlar seçici herkese vermiyorlar
Bence tam tersi
Hayır kesinlikle bu sitede sevgili ile ilgili sorularda hiç ilişkim olmadı diyen erkek çok varken kızlar da ise durum samanlıkta iğne arama meselesi