Aşk İlişkileri Kafede baş başa doğum günü kutlamak saçmalık mı? Aşkainanankadın Takip Et Yoda Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 40 Yapay Zekaya Sor Sevgilimle hiç ortak arkadaşımız yok. Kafede baş başa kutlasak (organizasyon yapsam) saçma olur mu? Güzel olur Saçma olur Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! Kafede baş başa doğum günü kutlamak saçmalık mı? Cevapla Doğum Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı. Hayır değildir neden olsun 0 0 Yorumla
Golumta Takip Et Yoda Yaş: 52 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Olur. Pastane sahibine söyle, garsonları organizasyonun içine dahil etsin... Hatta yakınlarımdaysan bende gelebilirim, Ankara misket yapardık :))) 0 0 Yorumla
hepinizharikasınız10 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Evet saçmalık. Ben olsam bu şekilde mutlu olmazdım. 0 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,5b cevap paylaştı. Kimsen yoksa sevgilin herşeyin olur işte.. boş ver kutlayın birlikte 0 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Sevinir daha ne olsun, süper bi sürpriz. 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. güzel olur mutlaka yeni insanlarla tanışırsın 0 0 Yorumla
Slavex Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 91% +1 yıl Hayır onu düşünüyorsun neden saçmalık olsun 0 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Sacma 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hayır değildir neden olsun
Olur. Pastane sahibine söyle, garsonları organizasyonun içine dahil etsin... Hatta yakınlarımdaysan bende gelebilirim, Ankara misket yapardık :)))
Evet saçmalık. Ben olsam bu şekilde mutlu olmazdım.
Kimsen yoksa sevgilin herşeyin olur işte.. boş ver kutlayın birlikte
Sevinir daha ne olsun, süper bi sürpriz.
güzel olur mutlaka yeni insanlarla tanışırsın
Hayır onu düşünüyorsun neden saçmalık olsun
Sacma