Hepimizin kriterleri var. Bundan zenginlik yatlar katlar istiyorum anlaşılmasın. Saygın bir mesleğim de var. ciddi ilişki için ilgilenenlerin statüsü hep benden düşük oluyor. Ya maaşı benden az ya boyu kısa ya çok büyük ya küçük vs. Aradığım sadece her anlamda denk olmak. Sizin aşk hayatınız nasıl ve nereden buldunuz? Bu sorunumu nasıl aşabilirim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılYani ben öyle çok zengin bir kız aramıyorum da böyle nasıl söyleyeyim mütevazı oturduğum zaman güzel bir sohbet edebileceğim bana her şeyden önce arkadaş gibi olabilecek bir insan olmasını isterim, Bir de ben mesela kadınların evde boş oturmasını doğru bulmuyorum bir kadın Bence çalışmalı, kendi ayaklarının üzerinde durmalı yani öyle artık eskisi gibi Ne bileyim ben çalışmayayım kocam çalışsın kocam kazansın eve para getirsin artık ekonomik koşullarda bu durumlar söz konusu kalmadı O yüzden herkesin kendi tercihidir çok da bir yorum yapmak istemiyorum ama herkesin belli kriterleri var ya yeter ki ben birlikte olduğum ya da evlilik yaptığım kişiyle, birbirimizi tamamlayacak birbirimizle sohbet edecek aynı zamanda nasıl söyleyeyim arkadaş gibi olacak eğlenceli vakit geçirecek birisi olmasını isterim ama tabii biraz da güzellikte diyorsanız da nasıl söyleyeyim biraz böyle minyon tipli biri olmasını isterdim.
Ama şu var tabii ki nasipten öte yol yok00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Senin gibi herkesin de kriterleri var.
Mesela benim için statü hiç önemli değil. Para umurumda bile değil. Umurumda olan kişinin neye kime değer verdiği.
Statü ile hiç bir kalbe giremezsin. Sadece seni bekleme salonunda beklentiler. Misafir ederler ve sonra güle güle derler. Çünkü ev sahibi de senin gibi düşündüğü gibi aynısını sana yapar.
Sen ne arar isen onu bulursun.
Aşk kıymetli bir nesnedir herkese emanet edilmez.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSorunu hala çözemeyerek buldum. Seveceğim kişiye giderim. Çalışsın, emek verecek birisi olsun yuvamıza düşüncesine sahip bayanlarla tanışmayı düşünüyorum.
06 Yorumla
Soran+1 yılSorumla alakasını kuramadim
Cevap sahibi+1 yılKendine kriter yarat diyorum
Soran+1 yılBu saydıklarını kendine kriter edin diyorsan zaten böyle biriyim
Cevap sahibi+1 yılSizin anlattıklarınıza göre bir tutar göremedim. Kusura bakmayın.
Soran+1 yılEvlilik ve evimin kadını olmak istiyorum sorun bunu hakedecek erkeği bulamamak.
Cevap sahibi+1 yılBulursunuz, buluruz imasıyla teselli veriyorum bizim gibilere.
+1 yılYalnız değilsin. Meslek, siyasi görüş, dine bakış açısı , ailesi , huyu, sana hitap edecek bir tipinin olması. Bunları bir arada tam istediğin gibi bulmak çok çok zor. Hadi buldun diyelim bir de onun da seni sevmesi lazım. Evlenebilenleri görünce şok oluyorum.
01 Yorumla
Soran+1 yılİçimi okudun 🌺
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
19Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 8,8b cevap paylaştı. Armutun sapı, üzümün çöpü..
Sonuçta mutsuz ve yalnız kalacaksın.
Nihayetinde en kötüsüne razı olacaksın.
Sen sevgi değil, görüntü ve maddiyat arıyorsun.
08 Yorumla
Soran+1 yılDedi yaşlı dayı
Soran+1 yılAynen senin beni anlamadığın gibi
Soran+1 yıl+ruhsal uyum kafaların anlasmasını da ekleyeyim öyleyse.
Soran+1 yılSiz erkekler hemen bunu yapiyorsunuz. Biraz empati kurun lütfen. Donanımli güzel bir kadın olsanız sadece aşk için tam tersiniz birine sanş verirmiydiniz? İstediğim benden üst değil denk. Hakkım olarak bunu görüyorum. Sevgiyi önemsiyorum elbette. karşıma çıkanlari sevmedgim için reddediyorum zaten
- Aşk İlişkileri konusunda 488 cevap paylaştı.
+1 yılYetiş ablaniz ayağınıza geldi herturlu koca itina ile bulunur zengin uzun boylu yakışıklı enayi adamlara cebimdeki cüzdanına hemen çökülür 5dk yapılır hemen teslim edilir
01 Yorumla
Soran+1 yılSaçmalama bence
+1 yılEvet asla bulamıyorum ya. Olmasa da zorlayın deneyim dedim ama olmuyor asla. Kültür eğitim din siyaset aile denk olmalı bence.
13 Yorumla
Soran+1 yılNihayet beni anlayan ve benle aynı fikirde olan biri, iyi ki varsın ya😍😍
- +1 yıl
Canım ne güzel gel arkadaş olalım sohbet ederiz. Arkadaş en önemlisi boş ver aşkı flörtü. Erkekler o yalnızlık duygusal boşluktan yararlanıp seks para olarak kadını kullanmaya çalışıyor. En iyisi kız arkadaşlara dayanmak.
Soran+1 yılTamam sana takip isteği atiyorum arada konuşalım 🌺
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Kendine uygun birini bulmak zor ama bu şu an aklimdakiler aradinda seçim yapmam anlamına gelmiyor. O kişi çıkana kadar bekleyecek arayacam
00 Yorumla
+1 yılAramıyorum o yüzden zorlanmış da olmuyorum. Kafa dengi birini bulmakta zorlanacağımı düşünüyorum açıkçası.
00 Yorumla
+1 yılStatü takıntısı olan insanlarla ben anlasamıyorum.. Siz daha bismillah ilk konusma da İnsana meslegını soran ınsanlar sınız
00 Yorumla
+1 yılBu dönemde gerçekten doğru düzgün birisini bulmak imkansız gibi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBulursun kolay…. Ama o da denklik e takılmayan birini ister bu sefer … mantık san öte olsun ister….
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok fazla tercih sebebi böyle nasıl evleneceksin 😅
013 Yorumla
Soran+1 yılÇok da fazla değil bence:) sadece huyu huyuma boyu boyuma işini gücünü oturtmuş, anlaşabilecegim birini istiyorum. Çok seymi
Cevap sahibi+1 yılMaaşın ne kadar senden fazla alıyorsam karşına çıkıcam 😅
Soran+1 yılYa hahahha sorun maaş para değil. Para kazanilir da kaybedilir de. Zengin diye evlenirsin fakir olur o zaman herseyinle eşinin yanında olursun terkedecek halim yok. Sorun statü. Ben de prenses değilim elbet ama iyi şartlarda büyüdüm. Çocuk diyo Bağcılar'da oturalım sana kuru ekmek yediririm aç bırakmam. Ya da ben öğretmenim mağazada çalışan teklif ediyor. Bunu da istemiyorum ego değil yanlış anlama. Ha denk biri oluyor ama dedim ya ya kafa yapımız uyusmuyo ya da görsel olarak etkilenemiyorum. ay kimse beni anlamadığı için çok dolmuşum kusura bakma
Cevap sahibi+1 yılAnladım öğretmenim bağcılar ayrı bir dünya orayı beğenmemen normal düşünürsen Beylikdüzü uyar mı 😂hem maaşlarımız da yakın sayılır benim ki bir tık fazla olabilir belki seninkinden devletin hayrı sayılır bir kurumunda çalışıyorum boylu poslu mavi gözlüyüm ama gel gör ki ben evlenmeyi düşünmüyorum 😝 şaka bir yana şayet ileride evlenecek olursam da ben de senin gibi düşünüyorum kültür farkı olmamalı en azından frekans tutsun yani
Soran+1 yılYaa komşu çıktık biliyomusun
Cevap sahibi+1 yılYa tanıdık çıkarsak bide 😬😂
Soran+1 yılSanmam kamuda çalışan arkadaşım yok:)
Cevap sahibi+1 yılDenizci askeri personel tanıdığın var mı hiç 😅
Cevap sahibi+1 yılİyi o zaman burada etiket olmak istemezdim 😂
Soran+1 yılYok valla olmasın da çapkın olurlar
Cevap sahibi+1 yılHurafe bunlar ya senin gibi statü sahibi birisi böyle şeylere takılıyor mu gerçekten:) istisnai durumlar herkeste olabilir elbette evleneceğimden değil ama hiç öyle huylarım yoktur iyi günler öğretmenim 🙃
Soran+1 yılKendine iyi bak💋
Cevap sahibi+1 yılHoşça kal ❤️
Gizli Üye(18-24)+1 yılArkadaşım işsizim ama sende benden 23 cm kısasın yok denk biri falan nesin kileoparta mı
011 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyleyim
Cevap sahibi+1 yılDedi aynanın bakmadığı ev kalmış asiye
Cevap sahibi+1 yılYatakda her şey eşit bunu unutma
Soran+1 yılYa bi s. git iş ara sen
Cevap sahibi+1 yılSeni kökden satın alırım baba parası yiyen işsizim aw kızı
Cevap sahibi+1 yılKöleden farkın yok max 25 k maaş alırsın burada
Soran+1 yılYa bu kafayla zor. Önce tavırlarını tutumunu düzelt. her şey para değil mesleğim saygın dedik
Cevap sahibi+1 yılSen önce tavrını düzelt saygın mesleğinden kovulman 2sn sizin gibilerin maaşını biz ödüyoruz işini iyi yap millete laf etmeden önce hadi şimdi s. g ağla
Soran+1 yılBüyü biraz
Cevap sahibi+1 yılKesin fetöcüsün
Soran+1 yılDeli misin ya
Ben de aktif arayıştayım. Umarım buradan birisi bana mesaj şansını verir 😔
017 Yorumla
Soran+1 yılSanaldan pek olmaz ya reelden dene şansını
Soran+1 yılHaklısın o tip kızlar da çoğaldı. Ama sanaldan reele döndürmeyeceksen ilişki anlamsızlaşır. İnşallah kafana göre olgun birine denk gelirsin burdan arama
Soran+1 yılYaktırdın🚬
Soran+1 yılİstanbul
Soran+1 yılSağol da benden küçüksün ya
Soran+1 yıl+ 1 yaş abla olur gibi:)
Soran+1 yılTatlım sorun yaş değil ben 5yas küçük duruyorum zaten orası gırgırınaydı ben gerçek bir şey arıyorum sen sanal birbirimizin beklentilerini karşılayamayız💗
Soran+1 yılİng. öğretmeni olsam da ana dilim Türkçe ama yukarda reeldekilerin nazi tribi çekilmez demiştin ben halüsinasyon mu gördüm
Soran+1 yılPeki bb
Kimse dört dörtlük degil kriterlerin asiri yüksek olmamali
00 Yorumla
+1 yılBen istedigim yasta birini bulamadim😂
06 Yorumla
Soran+1 yıl107 yazmışsın bi de😜 kaçsın kaç istiyosun
- +1 yıl
23ten buyuk olmasin djebeh hadi 24 tolere edebilirim ama ustu kattiyen olmaz
Soran+1 yılBebeğim bir imi yaştan bişey olmaz ancak olgunlasiyolar zaten
- +1 yıl
5 6 yas knk
Soran+1 yılİdealdir bulursan bırakma😜
- +1 yıl
Olur djnsjs
- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılZorlanıyorum çoğu zaman. Kimse bana denk olamaz.
02 Yorumla
Soran+1 yıl+ 1 . Allah yardımcımız olsun🤭
- +1 yıl
Amin. Allah sizin yardımcınız olsun
- Aşk İlişkileri konusunda 764 cevap paylaştı.
+1 yılMesleğini sorma olsun bitsin
059 Yorumla
Soran+1 yılOlmuyo ya öyle:(
- +1 yıl
işte siz Türkiye'deki kadınların sorunu bu. biraz fazla para kazanınca başkasını kendinizden aşağı görüyorsunuz. Sonra paranın önemi yok lafını duyuyoruz birde yetmezmiş gibi
Soran+1 yılYa bebeğim sizinde gururunuzu düşünüyoruz. Emin ol sizde sorun ediyorsunuz ilerdeki aşamada
- +1 yıl
Benim gururumdan yana sıkıntım yok hayatım, ben şahsen partnerimin az kazanması çok kazanması ya da kazanıp kazanmamasına hiç bakmam
Soran+1 yılPeki
- +1 yıl
Ciddiyim, bak sen kendi partnerin daha yokken bunu düşüyorsan partnerinin davranışları daha sonra sana sorun olmaya başlayacak. Çünkü bireylerin senin istediğin gibi olmasını istiyorsun bu ileride ters teperse üzülürsün.
Soran+1 yılHerneyse biz anlaşamicaz sağol yine de
- +1 yıl
iyi şanslar canim
Soran+1 yılSana da
- +1 yıl
Teşekkür ederim 😊
Soran+1 yıl😘😘😘
- +1 yıl
Heyyy, çok şekersin 😊
Soran+1 yılKomigimdir baya:)
- +1 yıl
Bende baya komiktim de hep üzdüler, yoksa yarışırdık
Soran+1 yılYaaa ne dedim denk olmak sadecr saydıklarım değil ruhsal anlamda da ama sen yokuşa sürdün böyle üzerler işte
- +1 yıl
Onlar eskidendi, ayrıca mevzular farklı bir kere 😄
- +1 yıl
Denk değil dediğin insanlar üzdü işte
Soran+1 yılOf bu ilişkilerin suyu çıktı çok kalitesizlesti her şey artik
- +1 yıl
Evet hep kadınlar işte nolcak 😂
Soran+1 yılErkekler çok mu masum
- +1 yıl
Yok ben erkekler masum demedim ki, bizde arada bir hyarlık yapıyoruz 😅
- +1 yıl
Ama topu her zaman karşımdaki kişiye atmayı seviyorum 😂
Soran+1 yılNeyse bu konu sabaha kadar uzar gider
- +1 yıl
Başka bir konu konuşalım madem,
Soran+1 yılArtık kimseyle konuşma tanışma isteğim bile kalmadı öyle bir bıkkınlık isteksizlik düşün halimi
- +1 yıl
Aynı şey bende de var o yüzden bu uygulamayı tekrar yükledim, senle dertleşelim mi biraz?
Soran+1 yılSadece burdan olursa özele gelmek istemiyorum
- +1 yıl
Olur buradan konuşalım
- +1 yıl
Bana uyar, her türlü anlat bakim kim üzdü seni?
Soran+1 yılKimse üzmedi aslında üzecek kadar bile ilerletemedim
- +1 yıl
Bak işte böyle diyorsun sonra ben üzülüyorum,
- +1 yıl
Bazı durumlardan sonra insanlar duygulardan soyutlanmaya başlar. Eğer öyle insanlara denk geldiysen bu senin talihsizliğin.
- +1 yıl
Sen yinede kendini üzme tamam mı benim minik şekerparem
Soran+1 yılYa öyle olmuyor işte sıkıldım yalnızlıktan. Tamam bunla olur diyorum abuk subuk davranış ya da fikirleri çıkıyor soğuyorum
- +1 yıl
Bazı insanların huyları ya da düşüncelerini değiştiremezsin kuzum zaten herkesin aklı fikri bir olsa neden yaşıyoruz ki?
- +1 yıl
Bence sen sadece aradığın şeyi bulamıyorsun o yüzden insanları değiştirmeye çalışıyorsun bu da seni yalnız hissettiriyor
Soran+1 yılKimseyi değiştirmeye çalışmıyorum ki onu nerden çıkardın
- +1 yıl
Soğuyorsun ya ondan o anlamı çıkardım,
Soran+1 yılGörüşmeyi bırakıyorum. Kimse kimseyi degistiremez
- +1 yıl
Yani aynı şeye çıkıyor, ille birini birşeye zorluyorsun demiyorum karşındaki insan istediğin gibi olsun istiyorsun. Peki bu konuda hiç konuştun mu?
Soran+1 yılKiminle konuscam
- +1 yıl
Şu anda kimse yok ama olunca erkek arkadaşın ile 😄
Soran+1 yılYahu erkek arkadaşım yapabileceğim biriyle tanışamıyorum dert o zaten
- +1 yıl
Kendini çok yalnız hissediyorsan geçici erkek arkadaşın gibi davranayım istersen, sözleşme falanda yaparız. Ayda bir sana şeker de alırım 😄
Soran+1 yılŞaka yapıyorsun dimu
- +1 yıl
Çünkü dışa kapanıksın kuzum
- +1 yıl
Şeker konusunda mı?
Soran+1 yılDışa kapanık değilim özgüven sorun yok tek sorunum kaliteli bir erkekle tanışamamak. Hepsinin şu an senin yaptığın gibi tuhaflıkları var çünkü bu tezimi yeniden kanıtlamış oldun. Herneyse
- +1 yıl
Tuhaflık dediğin şeylere biz şakalaşmak ve kendini gülümsetmek diyrouz, asık suratlı bir müdür tipli birini arıyorsan mağaza müdürleri gibi saçma sapan mesleklerle uğraşan insanlara bak
Soran+1 yılŞakalaşma anlayışın bu tuhaf sözleşme ise pek bana hitap etmedi. Neyse sohbet icin sağol kendine iyi bak
- +1 yıl
Sen bu şekilde çok yalnız kalırsın
Soran+1 yılHemen bunu yapiyorsunuz işte biri sizinle olmadimi bu kafayla zor vs. Emin ol kalitesiz insanlarla çıkmaktansa yalnızlığı tercih ederim ve ediyorum da. Daha fazla yazma lütfen
- +1 yıl
Ben seninle olmaya çalışmadım tatlım boşuna oralı olma, üzgün durumunda sana destek olmaya çalıştım ama sen beni kalitesiz olarak değerlendirdin. Başkasını bulamazsın dememin sebebi biz erkeklerin doğası bu şekilde sen bunu kabullenmezsen zaten kimseyi bulamazsın demek oluyor bunun benimle ilgisi yok
- +1 yıl
Ve ayrıca biraz fazla boya sürdünüz diye ya da tuhaf tuhaf kıyafetler giydiniz diye kaliteli olmuyorsunuz. Kullandığınız malzeme kaliteli oluyor. Kalite insanın özünde olur.
Soran+1 yılBenim kastım dış görünüş kıyafet değildi ki zaten. Neyse ya
- +1 yıl
boş ver, unut gitsin ben anladım seni, eminim çevrendekiler de anlıyordur. Belkide daha duyarlı konuşursan insanlar sana şans verir
- +1 yıl
Neyse, bende sana iyi şanslar diliyorum. En azından yardımcı olmayı denedim
Soran+1 yılTeşekkürler kendine iyi bak💋
- +1 yıl
Sende kendine iyi bak, mutlu olmanı diliyorum 😘
+1 yılGerçekten zor bence de
10 Yorumla
+1 yılHayır , bence kolayy.
00 Yorumla
+1 yılBen bulamadım benim tam tersim birini buldum
00 Yorumla
+1 yılDengim yok, çünkü eşsizim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
+1 yılMaalesef evet
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 36,2b cevap paylaştı. Senin statün ne, istediğin statü ne
00 Yorumla
+1 yılEvet çok zor kafa dengi birini bulmak
12 Yorumla
Soran+1 yılDimi ya napcaz?
- +1 yıl
O kişiyi bulacağız ❤️
Evet
03 Yorumla
Soran+1 yılEee onerin yok mu
Soran+1 yılBak bunu doğru dedin
- Aşk İlişkileri konusunda 318 cevap paylaştı.
+1 yılMerak ettim işin ve boyun ne?
08 Yorumla
Soran+1 yılİşimi söylemeyeyim de boy 1.67
- +1 yıl
Gelsene bir dk özel orada söyle
Soran+1 yılOlmaz teşekkürler
- +1 yıl
Yani tanışmayı düşünebilirdim eğer denksek, sen bilirsin
Soran+1 yılSende bu kullanıcı adı varken biraz işin zor:) ayrıca artık evliliğe gitsin ya
- +1 yıl
Yani saçma bir anıma geldi aldım, ciddi de düşünebilirim sadece denk miyiz merak ettim
Soran+1 yılİnsanın fikri neyse zikri o dur derler:)
- +1 yıl
Neyse belli ki istekli değilsin
Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Rvet cok
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Evet
00 Yorumla
+1 yılSosyal ortamlara girerek bu sorunu çözebilirsiniz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 694 cevap paylaştı. zaman zaman oluyor.
00 YorumlaSen biraz zor bulursun
00 Yorumla
+1 yılMesleğin nedir
00 Yorumla
Devamını Gör(15)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?