Evli birisiyle beraberim, ayrılmalarını nasıl sağlarım?

Kizlar selam ben 2 senedir birisiyle çıkıyorum. Sevgilim evli. Yani bildiğiniz evli. 18 senedir evli. 2 tane de çocukları var biri kız biri erkek. Benim ailem bu durumu biraz sorun ediyorlar. Yani evli olmasından mı, çocuklu olmasından mı, aramızda fazla yaş farkı olmasından mı bilmiyorum. Ama benim eski sevgilim tarafından sokağa atıldığım dönem bana en çok sevgilim (şu anki) sahip çıkmıştı. Yani ben onu asla bırakamam. Bırakmak istemiyorum bir kere. Onunla nikah masasına oturmak, evlenmek için canımı bile veririm. Aileme onu sevdirmem lazım. Sevmezlerse de kendileri bilir ben evlenicem o adamla. Önümüzde ki tek engel onun karısı. Onları bir şekilde ayırmam lazım. Ama bu kolay gibi biraz. O kadınla arkadaşım zaten. Yine de bu işi elime yüzüme bulaştırmadan halletmem lazım. Nasıl ayırabilirim yani onları. Arada çocuklar olmasa yine boşan derdim ben sevgilime boşanırlardı. Daha onun ailesi ne der bilmiyorum ama ailesi çok cins. Yani ben 23 yaşındayım, o 38 yaşında. Aramızda olan sadece 15 yaşın hesabını bile yapıp benden soğuyabilirler. şu an sevgili olduğumuzu bilmemeleri lazım. Aynı zamanda ben çocuk falan da bakmak istemiyorum. Zaten benden 6 yaş küçük, boyum kadar kızları var. Bir de onun ergenliğiyle mi uğraşıcam. Ölme eşşeğim ölme. Ben bunları nasıl ayırırım? Çocukları nasıl postalarim yardım edicek var mı?
Evli birisiyle beraberim, ayrılmalarını nasıl sağlarım?