Aşk İlişkileri Kızlar, 30 yaşındayim186 boyundayim. içki sigara içerim. aylık25 bin felan gelirim var evim var arabam var siyah sac ela gözlüm? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor böyle birisi ile evlenir misiniz. yoksa evlilik için iyi biri degil miyim Güncellemeler+1 yıl Arada sırada içerim her aksam değil Kızlar, 30 yaşındayim186 boyundayim. içki sigara içerim. aylık25 bin felan gelirim var evim var arabam var siyah sac ela gözlüm? Cevapla Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
sierravista Takip Et FenomenMaster Yaş: 22 +1 yıl Her detayını burada paylaşan biriyle arkadaş bile olmam ne evlenmesi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bekar olsam oh mis valla. Ickiyi de zamanla birakirdin belki :) 0 4 Yorumla Soran +1 yıl boşan gel😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok maalesef cocuklsrim var Yorumla Soran +1 yıl evlilik güzel mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Eh iste Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı. Hayır evlenmezdim 0 0 Yorumla
Lovess__ Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Güzel 0 1 Yorumla Soran +1 yıl içki ve sigaraya karşı ciddi ilişki isteyenler Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Her detayını burada paylaşan biriyle arkadaş bile olmam ne evlenmesi
Bekar olsam oh mis valla. Ickiyi de zamanla birakirdin belki :)
boşan gel😂
Yok maalesef cocuklsrim var
evlilik güzel mi
Eh iste
Hayır evlenmezdim
Evlenmem alkoligi napim
Güzel
içki ve sigaraya karşı ciddi ilişki isteyenler
Mesleğin ne peki)
inşaat sektörü