Sakin saygılı düzgün yardımsever olduğum halde hiçbir erkek beni sevmiyor evlenmek istemiyor acaba kaderimde evlenmek yok ve bu yüzden mi kimse talip olmuyor bana?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Selamlar,
Bir kızın neden hiç talibi olmadığına dair birden fazla olası sebep bulunabilir. Her bireyin ilişki durumu, kişisel tercihlerine, çevresine, iletişim becerilerine ve benzeri faktörlere bağlı olarak değişebilir.
Bir kız, kendine olan güven eksikliği nedeniyle ilişkilerde geri çekilebilir veya başkalarıyla iletişim kurmada zorluk yaşayabilir. Bu durum, talip çekme konusunda kendisini geri planda tutmasına neden olabilir.
Bazı insanlar, etkili iletişim kurmakta veya karşı cinsle flört etmekte zorluk yaşayabilir. Eğer bir kız iletişim becerilerini geliştirmekte zorlanıyorsa, bu durum talip sayısını etkileyebilir.
Bir kızın yaşadığı çevre, sosyal etkileşimlerini ve potansiyel talip sayısını etkileyebilir. Örneğin, küçük bir kasabada yaşayan biri, sınırlı bir sosyal çevreye sahip olabilir ve bu da talip sayısını azaltabilir.
Bir kızın, bir ilişki için belirli kriterlere veya tercihlere sahip olması da talip sayısını etkileyebilir. Herkesin kendi tercihleri vardır ve bu tercihler, kişinin ilişki kurma potansiyelini daraltabilir.
Maalesef, bazı durumlarda dış görünüm, bir kişinin talip sayısını etkileyebilir. Ancak, çekicilik algısı herkes için farklıdır ve dış görünüm her zaman ilişkilerin belirleyici bir faktörü olmak zorunda değildir.
Unutmayın ki, bir kişinin talibi olmaması, onun değerli bir insan olmadığı veya sevilmeye layık olmadığı anlamına gelmez. Herkesin farklı deneyimleri ve zamanlaması vardır. Kendini tanımak, güvenini artırmak, iletişim becerilerini geliştirmek ve çevresindeki insanlarla sosyal etkileşimleri artırmak, talip sayısını artırabilecek adımlar olabilir. Ayrıca, başkalarıyla olan ilişkilerin her zaman birinci öncelik olmadığını da hatırlamak önemlidir. Önceliklerini belirlemek ve kendini mutlu hissettiren şeylere odaklanmak da önemlidir.
13 Yorumla
Soran+1 yılÇok ama çok teşekkür ederim her kelimeniz çok anlamlı ve değerli çok saolun beni gerçek anlamda aydınlattınız. İstanbul'da yaşıyorum itici falan da değilim ama erkeklerden çok uzak kalıyorum kendini sürekli ortaya atan yılışık yapmacık değilim ama mesela hiç bir erkeği terslemedim yine de benim yerime yapmacık olan kızları tercih ettiler. Ama dediğiniz gibi karşı cinsle normal arkadaşlık kurmakta da zorlanıyorum. Ama erkekler beni hep iyi niyetli saf hemen kandırılabilecek ezik biri olarak görüyorlar ama onlara kavga eden tartışma çıkaran kızları da özgüvenli kendinden emin buluyorlar bu sebeple de üzülüyorum. Normal bir erkek arkadaşım vardı flört değil normal arkadaş. Ben Kocaeli üniversitesinde okuyordum ama İstanbul'da yaşıyorum arkadaşım Kocaeli’de yaşıyordu. Bana bir gün whatsaptan soru sordu İstanbul’a iş için geleceğim mekan önerir misin diye sordu. Ben de çok fazla gezmiyorum ama bir kaç mekan öneririm dedim. Sonra bana şey dedi sen ne kadar cahilsin evden hiç dışarı çıkmıyor musun da çok az mekan biliyorsun dedi. O kadar çok üzüldüm ki bir daha o kişiyle de görüşmedim. İşte aslında özetle itici kibirli tersleyen biri olmadığım için erkekler bana çok acımasız davranıyorlar en büyük sorun bu özetle.
- +1 yıl
Bende İstanbul da yaşıyorum ama her yeri bilmiyorum. Kimse her yeri bilmek zorunda değil
Soran+1 yılEvet bencede. İşte dediğim gibi benim yaşadığım sorun erkekler bana karşı çok saygısızca kaba davranıyorlar bu yüzden tek başıma yaşamak zorunda kalıyorum
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 263,8b cevap paylaştı.
u +1 yılİlişkilerde şans ve zamanlama önemli faktörlerdir. Doğru kişiyle tanışmak ve uyumlu bir ilişki geliştirmek bazen zaman alabilir. Belki de henüz doğru zamanda doğru kişiyle karşılaşmadınız. İlişkilerde iletişim becerileri ve flört etme yetenekleri önemlidir. Belki de bu konularda kendinizi geliştirmek için fırsatlar arayabilirsiniz. İlişkilerde etkili iletişim kurma ve flört etme becerileri, karşı cinsle bağlantı kurmanıza yardımcı olabilir. Kendinize olan özgüveniniz ve kendine olan inancınız, çekici ve cazibeli olmanızda etkili olabilir. Kendinizi sevmek, saygı duymak ve değerli hissetmek, karşı cinsin sizi daha çekici bulmasına yardımcı olabilir. Kendi beklentileriniz ve standartlarınız da ilişkilerde rol oynar. Belki de potansiyel taliplerinizle uyumlu olabilecek değerlere ve özelliklere sahip olmalarına daha fazla önem vermek isteyebilirsiniz.
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim çok saolun ama benim artık çok çabalayacak gücüm kalmadı. Sürekli benim kendime değer vermem kendi kendime yetebilmem ve yalnızlığı kabullenmem çok ağır artık alışamıyorum değersizliğe eksikliğe alışamıyorum
- +1 yıl
Rica ederim umarım bir gün mutlu olursunuz. beni de seven hiç çıkmadı zaten
+1 yılBen şahsen bir kadına ya çok beğendiğim için gitmem çünkü kızın zaten vardır maniti böyle bi kızı boş bırakmazlar derim.
ya da kız çok kabadır.
Çok kaba olmasına bile gerek yok az biraz bile kabaysa asla yürümem çünkü terslenöekten ve yanlış anlaşılmaktan korkarım.
Sizin sorununuz bu iki sorundsn biri bence.05 Yorumla
Soran+1 yılDürüstçe bişey söyleyim mi belki inanmayacaksın ama dediğin iki durumda değil. Niye biliyor musun en ufak bir kaba davranışım yok en ufak. Bir kere bile erkekleri terslemedim hayatım boyunca. Egolu bir davranışım da olmadı. Diğer dediğin ise aslında benim herkes çok güzel olduğumu söylüyor ama erkeklerin tarzı değilim biraz yılışık herkesle olma amacı olan kızları çekici buluyorlar beni hiç beğenmiyorlar saygı duyuyorum ama tek başına yaşamak da çok üzücü ve yorucu
- +1 yıl
Emin olun her erkek içten içe sizin gibi bir kadın düşler.
O takıldıklsrı kadınlarlada fazla beraber olmazlar zaten.
Bide çevreniz ne kadar geniş oda önemli.
Şahsen sokakta bi sürü güzel kız görüyorum ama hiçbiriyle konuşmadım zatende konuşmam bu devirde ksdın açısından da kötğ erkek açısından da yanlış anlaşılabilir. Çevreniz geniş değildir belki bu yüzden olabşlir
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim
- +1 yıl
Kuzenim de benle aynı içe kapanıktı sevgilisi yoktu yıllardır.
Ama mağzaya girdi çalışmaya.
Çevresi genşşledi bi anda gezmelere gitti evde durmuyo lavuk.
Konserlere gidiyo orada milletle kaynaşıyo
Kütüphanede tanıştıklsrı olmuş
Bu sene 4. kez bi kızla çıkıyo bakalım bunda nolcak.
Çevrede çok önemli zaten en önenli faktör
Soran+1 yılÇok haklısın ama şöyle de bişey var bazen olmayınca olmuyor. Ne yaparsan yap olmuyor buna nasip deniyor belki de nasibimde olmadığı için erkekler benden tiksiniyorlardır. Çünkü tiksinilecek en ufuk bir yerim bile yok karakterim dış görüntüm hiçbir yerde tiksinç bir durum yok ama erkekler beni görmezden gelip onlara küfür eden aldatan kızları el üstünde tutuyorlar buna nasip demiyor maalesef ki 😰😰😰 keşke çözümü olsaydı da ben de değerli olabilseydim sevilseydim😰
+1 yılerkekler gerçek sevgiden korkarlar bi de basit. yaratıklar oldukları için imkansızdan daha çok hoşlanıyorlar. denk geldiğim erkeğine bağlı. kaderde yazdıktan sonra çıkar karşına elbet.
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok ağladım çok. Ömür boyu yalnız yaşamak çok yorucu ve üzücü
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
29Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 330 cevap paylaştı. Sen düzgün bir beyin temiz bir ilişki isteyen naif bir kızsın ama erkelerin. Bazıları sonuç odaklı belkide bir çoğu bunu bildiğin için ve birkez de kalbin kırıldığı için kendini kapatmış sındır belki ciddi düşünen erkek pek kalmadı neslin sorunu bu ama hayırlısını işte bazen hiç evlenmemek genel yaşananları görünce bir lütuf bile olabiliyor 🤏✋🌼💯
00 Yorumla
+1 yılAnlattığın gibi birini de ben bulamadım bu güne kadar iyi efendi hanimhanimcik bir kadını hemen kaparlar.
02 Yorumla
Soran+1 yılKeşke dediğin gibi olsaydı bu devirde yılışık kızlarla evleniyorlar
- +1 yıl
Bana mesaj atar mısın?
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Talep görmüyordur
Erkeklerin istediği profil değildir
Eğlenceli bakımlı değildir
Güzel işveli değildir11 Yorumla
Soran+1 yılEvet tam da bu. Erkeklerin istediği gibi cilveli değilim
+1 yılSomurtkan suratın asık biriysen erkekler sana yaklaşmaz
11 Yorumla
Soran+1 yılSomurtkan değilim ama aynı ayna birsürü erkekle konuşmak duygularıyla oynamak bana göre değil bu yüzden de kimse beni istemiyor
+1 yılEtrafındaki erkeklerin tercihleri arasında değilsin demekki
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet kesinlikle. Ama ömür boyu kimsenin sevmemesi hiç evlenememek çok üzüyor beni
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Erkekler görselliğe önem veriyor maalesef ben de bir erkeğin sakın saygılı ve yardımsever olmasını isterdim ☺️
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba, sen onlar için fazla güzelsin bundan dolayi
04 Yorumla
Soran+1 yılÇok saol ama erkekler beni güzel sanmıyorlar. Kızlar benim çok güzel olduğumu söylüyor ama erkekler iğrenç buluyor beni
- +1 yıl
Zevkler ve renkler tartisilmaz, bana gore guzelsindir baskasina gore degilsindir . 5 parmagin besi bir degildir ayrica nereden biliyorsun senj irenc bulduklarini onlar acik kiclarini kapatsin once
Soran+1 yılBiliyorum zevkler ve renkler tartışılmaz buna çok ağladım zaten. Çok kötü bir hale geldim ağlamaktan çok canım acıdı
- +1 yıl
Bunda aglancak birsey goremedim , aglayacak kadar zayif misin Güçlü ol ortada aglayacak birsey goremiyorum. Annen seni millet aglatsin diye mi dogurdu aglama uzulme lutfen
+1 yılTalip olmuyor derken çıkma teklifi falanmı yoksa görücü usulü istememi
03 Yorumla
Soran+1 yılKimse beni beğenmiyor çıkma teklifi zaten ömrümde hiç almadım
- +1 yıl
Dışarı çok çıkıyormusun
Soran+1 yılEvet ama sorun çevre bulma ortamlara karışma değil. Sorun erkekler beni istemiyorlar tek kişiye sadık kaldığım için. İlla çok kişiyle görüşelim takılalım istiyorlar
+1 yılHer nasibin yeri zamanı vardır istenir neden istenmesin ki
04 Yorumla
Soran+1 yılÇok saol ama imkansız maalesef ki
- +1 yıl
İmkansız diye bişey yoktur
- +1 yıl
İnsanlar kadın erkek farketmeksizin geçici hevesler peşinde koştukları için bu geçici taleplerine uygun kişilerin arayışındalar size denk gelmedikleri için buna sevinmelisiniz bence sabretmek gerekiyor
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim
Sizin bir sıkıntınız yok, günümüz erkekleri biraz... tamam buna bir şey demek istemiyorum.
02 Yorumla
Soran+1 yılBir keresinde üniversite okurken biriyle tanışma evresi oldu gibi ama şöyle; ben İstanbul'da yaşıyorum ama Kocaeli üniversitesinde okudum benle aynı sınıfta bir çocuk vardı Kocaeli’de yaşıyordu biraz tanışmaya çalıştık sonra bana şey dedi ben İstanbul’a geleceğim iş için bana mekan önerir misin dedi. Bende dedim ki pek gezmiyorum birkaç tane cafe önerebilirim dedim. Koskoca İstanbul'da yaşıyorsun ve birkaç cafe biliyorsun çok cahilsin evden dışarı çık gez biraz dedi. Çok kırıldım çok üzüldüm ve bidaha görüşmek istemediğimi söyleyip bitirdim.
Aşk İlişkileri konusunda 518 cevap paylaştı. Geç olsun ömürlük olsun evlenmek için evlenme mutlu olabileceğin kişi elbet çıkar birgün
02 Yorumla
Soran+1 yılKaderimde yoksa hiç çıkmaz tek başıma yaşamak zorunda kalırım bunun üzüntüsündeyim
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYaa biktik sizin su magdurum yalnizim edebiyatindan cirkin kizlara da bakiyorlar kisalarada da her kiza bakan yazan var siz bakanlari insan yerine koymuyosunuz herhalde
02 Yorumla
Soran+1 yılBelki inanmayacaksın ama ben sakin olduğum için istemiyorlar çok konuşan kızlarla evlenmek istiyorlar
Cevap sahibi+1 yılKim istiyor ben sakin kiz severim baiz erkeklerde sever
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılBaşkasının gördüğü senin görmediğin olumsuz bir özelliğin olabilir
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet çok haklısın bunu çevremdeki kız arkadaşlarıma sordum. Onlar dedi ki sen sakin bir kızsın ama itici egolu değilsin sakin olduğun için erkeklerin dikkatini çekmiyorsun onlar çok konuşan kızları beğeniyorlar diyorlar
- +1 yıl
Valla ben sakin kızlardan hoşlanıyorum gel tanışalım
+1 yılAha a evlenmek için bunlar mı gereklidir 🤷♀️🤷♀️
06 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum işte evlenmek için nasıl biri olmalıyım bunu bilemiyorum erkekler nasıl kızlarla evlenmek istiyorlar acaba
- +1 yıl
Sen kendin olacaksın
- +1 yıl
Şimdi kimse istemiyor ki ciddi değiller herkesle konuşuyorlar çoğuda evlenmek istemiyor doğru kız erkek kalmadığı için
Soran+1 yıl@beyazgülüm25 evet zaten ben kendimim sakin ağırbaşlı saygılıyım ama erkeklere sıkıcı geliyor benim gibiler
Soran+1 yıl@hokuspokusss doğru aslında çok haklısın ama yine de insan sevilmek istiyor beni hiç seven biri olmadı çünkü.
- +1 yıl
Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer derler 😌 tekrar üzülmemek için yalnız kalmak daha iyiyidir
+1 yılCiddi düşündüğün içindir takılmalık arıyorlar genelde
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama erkekler, her erkekle konuşan görüşen kızlarla evleniyorlar kızların her erkekle olmasından soğumuyorlar
- +1 yıl
Külliyen yanlış
Gizli Üye(30-35)+1 yılBeni kimse tanımaz bilmez gören yok eden yok hep evdeyim fazlasıyla ev kızı fazlasıyla 😂
22 Yorumla
Soran+1 yılEvet tam da böyleyim hep ev kızıyım ama bu zamana kadar sosyal oldum aslında 2 üni okudum iş yerinde çalışıyorum kurslara gittim yine de olmadı kimse sevmedi
Cevap sahibi+1 yılOlmadı deme canım vakti gelince ansızın olacak
+1 yılHemen karalar bağlama her şey olacağına varır
00 YorumlaÇirkinsin vs demişler bnce çirkin insan yoktur bakımsız insan vardır şahsen ben iyi bi kombin yapıp hafif makyaj yapınca güne 1-0 önde başlıyorum özgüvenli olursan doğru insanı bulabileceğine inanıyorum
11 Yorumla
Soran+1 yılBen gerçektende çirkin değilim ama erkekler beni sıkıcı buluyorlar
+1 yılBenide kimse sevmiyor boş ver zaten tipte yok bizde çokda kafana takma
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. güzel olunca başka şeylere bakılmıyor diye biliyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeni görebilme şansım var mı? Bende ayni durumdayım ne sevenim ne soranım var😔
00 Yorumla
+1 yılEvlilik kaderdir. Özelliklerinle ilgili değil
32 Yorumla
Soran+1 yılEvet kesinlikle bencede kaderimde olmadığı için eksik yaşamak zorundayım
- +1 yıl
Bu zamana kadar olmadığı bundan sonra da olmayacağı anlamına gelmiyor ama
Evet kaderinde yok. Bende sakin saygılı düzgün biriyim benimde var ama ben begenmiyorum
00 YorumlaSanmam doğru kişiye denk gelmemişsindir
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama doğru kişiye denk gelebilme şansım artık yok maalesef ki
Soran+1 yılBen yaşım sebebiyle demiyorum ki. Kaderim sebebiyle diyorum
Soran+1 yılAmin teşekkür ederim
Aşk İlişkileri konusunda 694 cevap paylaştı. yanlış yer yanlış zamanda olabilirsin.
01 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle bu da doğru
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bir mesleğin olsa iyi olurdu.
01 Yorumla
Soran+1 yıl2 üniversite bitirdim mesleğim var 3 Yıldır çalışıyorum sorun sosyal olmak değil ki erkekler yılışık kızlarla evleniyor
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılKim bilir belki aniden hayatına girer birisi?
02 Yorumla
Soran+1 yılKeşke çok isterdim doğru kişiyle karşılaşmayı
- +1 yıl
Yani bunu ne sen ne de ben bilebiliriz. Birden olur diye umuyor ve bekliyoruz sonuçta...
- Aşk İlişkileri konusunda 717 cevap paylaştı.
+1 yılPeki hiç karşına çıkan birine şans verdin mi
08 Yorumla
Soran+1 yılİnanmayacağını biliyorum ama gerçektende benimle tanışmak isteyen biri olmadı şans isteyen olmadı. Bir keresinde üniversite okurken oldu gibi ama şöyle; ben İstanbul'da yaşıyorum ama Kocaeli üniversitesinde okudum benle aynı sınıfta bir çocuk vardı Kocaeli’de yaşıyordu biraz tanışmaya çalıştık sonra bana şey dedi ben İstanbul’a geleceğim iş için bana mekan önerir misin dedi. Bende dedim ki pek gezmiyorum birkaç tane cafe önerebilirim dedim. Koskoca İstanbul'da yaşıyorsun ve birkaç cafe biliyorsun çok cahilsin evden dışarı çık gez biraz dedi. Çok kırıldım çok üzüldüm ve bidaha görüşmek istemediğimi söyleyip bitirdim.
- +1 yıl
Hakkında hayırlısı olsun kardeşim ve senin gibi dürüst ve karakterli kadınların olduğunu bilmek de güzel bir şey
Soran+1 yılTeşekkür ederim ama kırılmakta haklıyım dimi bana cahilsin dedi evden çık biraz dedi bence çok kaba bir davranıştı
- +1 yıl
Yani kırılmak da haklısın
Ne demek cahilsin ya
Önce kendine baksın o her kimse
Soran+1 yılBence de 👍👍
- +1 yıl
Hakkını helal et zamanını aldık.
Kendini üzme moralini yüksek tut. Elbet seni sen olduğun ve değerini bilen biri çıkar
Soran+1 yılSizler hakkınızı helal edin ben de vaktinizi aldım inşallah bir gün değerli olurum çok yoruldum çünkü
- +1 yıl
Benim için büyük zevkti konuşmak dertleşmek. Yardımcı olamadık. Sadece teselli edebiliyorum maalesef
Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Yok ne alakasi var
00 Yorumla
+1 yılCirkinse baksa neden yokk
00 Yorumla
+1 yılBende senin gibi aynı kaderi yaşıyorum
00 YorumlaSosyal biri degildir
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet sosyal biri değilim ama erkekler yılışık kızlarla evlenmek istiyorlar hep
Soran+1 yılBenim aslında istediğim sevdiğim biri oldu ama o beni sevmedi. Zaten genel olarak hiçbir erkek beni sevmedi
+1 yılÇirkinsindir
03 Yorumla
Soran+1 yılAslında her kız gözlerimi kıskanıyor yeşil gözlü olduğum gür saçlı olduğum için ama onlar da anlamadı erkeklerin neden beni beğenmediğini
- +1 yıl
Sadece gözle bitmiyo ki parçaların tamamına bakmak gerek. Ya da güzelsindir auran yoktur, özgüvenin düşüktür vs vs
Soran+1 yılEvet tüm kız arkadaşlarım çok güzelsin ama bunu farkında değilsin çok sakinsin hareketli enerjik olmadığın için kimsenin dikkatini çekmiyorsun diyor
- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılçirkinsindir
10 Yorumla Elbet olur kısmet bu işler
00 YorumlaBenimde öyle 🥲
00 Yorumla
+1 yılBurcun ne?
00 Yorumla
+1 yılOlur bee neden olmasın vakti saati dolmamıstır.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılben olayım canım
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 705 cevap paylaştı.
+1 yılParan var mı
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılEvet yok
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKısaca çekici değilsin
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle maalesef ki
Gizli Üye(25-29)+1 yılSoğuk bi yapın mı var
05 Yorumla
Soran+1 yılHayır aslında soğuk da değilim sadece küfürlü konuşan yılışık davranan biri olmadığım için kimse beni sevmiyor
Cevap sahibi+1 yılYoo. Neresi kötü. Çok güzel bence 🥰
Cevap sahibi+1 yılSeninle tanışmak isterim
Soran+1 yılSence güzel ama sevdiğim çocuk beni sevmedi aşırı üzgünüm
Cevap sahibi+1 yılİstersen?
Gizli Üye(25-29)+1 yılBilmem bekle ilerde
10 YorumlaYanlış düşünüyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılPeki erkekler nasıl kızlarla evlenmek istiyorlar ki
+1 yılÇirkindir
00 Yorumla
Devamını Gör(31)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında