Durduk yere ortada bir şey Yokken erkek arkadaşım sinirliydi aradı moralsiz konuştu anlamadım bende bir sinir Moral bozukluğu var dedi bunu birkaç defa daha yapti bende sinirlendim günümü mahvedemezsin üstelik ben bir şey yaomamisken bana kaprisli olmazsın dedim sonra bende sinirlenince kapatıyorum diye triplere girdi kapatrsan bidaha bu telefon sana açılmaz dedim kapatmadi birazdaha konuştuktan sonra ben kapattım 1 gündür konuşmuyoz.. anlamadım gerçekten acaba boşa mı bende sinirlendim yanında mi olsaydım yazsam mi sizce? (İlk günden beri diyodu benim modum ayni değil elimde olmadan hergun ayni ruh haliyle olamıyorum bunu yenmek istiyorum sen yanımda ol böyle olunca demişti ama bende sabır kalmadı)
Arama bir süre değer bilsin
Ara gurur yapma yoksa gider.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Arama seven arar. Öyle bir şey yok. Bir yerlerden uydurmasin. Seven arar bunu unutma. Onun yaptığı ilişkiyi soğutmak
Gerçekten sabırim tükendi
Çok iyiz bir gün diğer gün moral bozukluğu ile karşı karşıyayim
Belliki öncelerinde de bir şey olmuş.
Nasıl
Bırak biraz o düşünsün sen niye düşünüyorsun
Yani daha öncesinde de bu tarz olaylar olmustur
Yok ya ruh hali çok değişik çok acayip mutuyken birden sıfır moda bürünüyor
Ruh halinin altında bir şey yatiyordur. Ama bu psikolojik bir şey değil.
Aslında şey dedi bekle biraz geçsin sinirim öyle konuşalım dedi biraz sabret dedi bende haliyle sinirlendim
Nasıl bir şey
Onun geçmişiyle alakali olabilir. Unutamadığı birisi falan. Sinirlenmekte haklısın lakin kendini yıpratıyorsun
İsteklerini gerçekleştiremedigi için böyle olmuş babası otoriter istedigi hayati bölümü yapamadığı için kendine dert ediyor
Sırf babası böyle yaptı diye seninle olan ilişkinin içine etmesine gerek yok ama
Hiçte böyle yapmazdı hala da yazmadı dayanamazdi
Korkuyorum kaybetmekten niye böyle yaa ben bir şey de yapmıyorum durduk yere böyle oluyo
Bu hayatta herzaman ve heryerde kaybedeceğini unutma. Kimseye bağlanma. Bırak yazacağı varsa yazar
Doğru 😏
Ben yazınca havalara girer
Seni teselli edecek yalan cümleler kurabilirim. Doğru neyse o bende. Bırak yazacağı varsa yazar. Evlilik bile olsa kimseye bağlanma. Üzülen sen olursun
Teşekkür ederim
Rica ederim. Güzel kalbinde güzel insanlarin bulunması dileğiyle. Hersey gönlünce olsun 🙂💐
🙏🥺😊
Hersey düzelecek üzülme. Her şerde bir hayr vardır unutma bunu
Evet ama belirsizlik çok kötü bide hatam suçum olsa bir şey yapmış olsam bir sebep Yokken bana bunları yapışı çok üzüyor nasıl davranacağımi da bilmiyorm tek yaptığım şey kendimi ezdirmiyorum çünkü bende isnanim tamm morailn bozuk olabilir ama bunu anlatip çözebiliriz birlikte niye hesabını bana kesiyosun bana trip yapiyosun naz yapiyosun
Bak senlik bir problem yok. Bunu sende bende biliyoruz. Ona gelecek olursak yaptığı zaten yanlış. Ve arayıp sormamasi onun hatası. Evet belki üzülüyorsun belki ağlıyorsun ama ya bir şer varsa ortada. ya da bir hayr. Bunu zamanla göreceksin. Kendini tabiki de ezdirme ve ezdirmeyeceksin asla. Şimdi kalk elini yüzünü yıka. Gülümse gerçekten içinden gülümse. Ve zamanı bekle
Doğru söylüyorsun
Şunu anladım çok Sevgi ve değer boğuyor karşıdakini her şey dengeli olcak
Adaleti kalbinde dengele🙂ve dediklerimi yapmayı unutma. Hatta sevdiğin bir tatlıyı al ya da yap. Kendini mutlu et😊
😊😊 çok sağol
Sende sağol 😊💐🖐
Hersey yolunda mı 🙂
Evett yazdı falan ama soğukluk var hala umarım geçer
Çok zorlama çok düşünme kendine yazık etme. Hakkında hayırlısı olsun
Teklif etsem mi acaba biryerde otrup konşalim bu konuyu diye
İstersen et ama olumsuz bir cevap alırsan. Adım atmaktan vazgeç bırak o adım atsın biraz şayet atmak istiyorsa
Teşekkür ederim çok sağol
Sende sağol umarım kalbin daha da kırılmaz
Yıkık olacaksak beraber olalım demek istemiş
Ne yapmalıyım
Her şey de ilişki değil be karakter de devreye giriyor bilmiyorum ne yapmalısın
Anladım