Merhaba ben elçin 27 yaşındayım. 2 üni mezunuyum. Ben tek çocuğum ve sakinim aslında kız arkadaşlarıma karşı hep eğlenceli komik sevecen yardımsever biriyim. Ama erkeklerle çok konuşamıyorum çekingen kalıyorum erkeklere karşı ve sakin olduğum için sıkıcı olduğumu düşünüyorlar galiba ama ben aslında itici şımarık falan da değilim. Yine de hiçbir erkek benimle tanışmak konuşmak istemiyor. Evlenebilme şansım da yok artık sevgilim de olmayacak. Ama çok merak ediyorum bu zamana kadar neden kimse beni beğenmedi diye. Çirkinsindir diyeceksiniz ama beni uzaktan tanıyan samimi olmadığım kızlar bile çok şanslı olduğumu söylüyorlar gözlerimin çok güzel olduğunu söylüyorlar ama yine de yok erkekler beğenmiyor. 😰
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Seni açma konusunda destek olbilirim çok eğlenceli biriyimdir
Tam anlamadım dediğini
Sosyalleşme sohbet edebilme gibi konularda yardımcı olayım
Belki de sen uzak duruyorsundur. Ya da soğuk geliyorsundur.
Ben zaten öyle çok hareketli fıkır fıkır yılışık değilim ama normal sakin sade biriyim soğuk itici tersleyen kaba davranışlarım hiç yok ki 😰
Soğuk davranışlarından dolayı insanlar adım atmaya çekiniyor olabilir.
Bende bunu dedim işte. Soğuk sert kaba davranmadım kimseye eminim davranmadım. Ama illa ki yılışık kızlara gidiyor tüm erkekler
Yılışıklı çekici değildir bence. Bilemiyorum, belki de sen burada gizli olduğun gibi dışarda da böyle davranmak istiyorsundur.
Ben zaten dışarıda da sakin normal davranıyorum ama ne yapayım bu benim suçum değil ki erkekler hep aynılar
Valla sen kendini değil diğer insanları değiştirme çabasındasın. Zor.
Ama bişey soracağım kendini değiştir dediğiniz ya ama nasıl yani ne yapmalıyım ki erkekler kimi isterlerse onu seviyorlar ben kendimi nasıl değiştireceğim
Biraz güler yüzlü olabilirsin, biraz konuşmaya çalışabilirsin.
İşte aslında sorun da burada. Tam bu noktada. Ben sürekli çabalarsam peşkeşinden koşarsam sürekli kendimi paralarsam benimle tanışacak ya da sevgili olacak ben böyle mutlu olamam karşılıklı sevgi olmadan mutlu olunmaz kimse beni istemiyor ve bunun çözümü yok
Seni kimsenin istemediğini nerden çıkardın? Neden herkes seni talep etmek zorunda? Sen başkalarını talep et.
Herkes beni sevsin demedim tam tersi kimse beni sevmiyor diyorum
Sen sevdiğine açıl
Sevdiğim biri oldu üniversite okurken ama o başkasını seviyordu ona evlenme teklifi etmişti hatta. Bu yüzden de ona söyleyememiştim.
O zaman senin de sevdiğin biri olmadığına göre ortada bir sorun yok. Neye hayıflanıyorsun?
Hayır sevdiğim biri oldu o başkasını seviyordu beni sevmiyordu yani
1 kişi üzerinden genelleme yapmışsın. Şu an sevdiğin biri yok yani değil mi? Evlenmiş ya da başka bir şey. O zaman hayıflanma. Sen git birini sev ay yeter pes ettim
Heee şimdi anladım dediğini pardon doğru haklısın evet aslında bir kişi üzerinden bu konuya takıldım yıllarca ama hiçkimse de benimle tanışmak istemedi ki
Sen o kişi haricinde kimle tanışmak istedin?
Başkası ile tanışmak istedim ama sonu kötü bitti. Şöyle ki yine üniversiteden biriydi ama başkasıydı tabi. Ben normalde İstanbul'da yaşıyorum ama Kocaeli üniversitesinde okuyordum bu çocukla aynı sınıftaydık normal bir şekilde birbirimizi tanıyorduk bir gün bana dedi ki ben iş için İstanbul’a geleceğim ama gezecek bir yer önerir misin dedi. Bende dedim ki pek fazla gezmiyorum ama bir kaç cafe önerebilirim dedim. Sonra bana dedi ki sen ne kadar cahilsin İstanbul'da yaşıyorsun çok mekan bilmiyorsun hiç mi evden dışarı çakmadın bu kadar kültürsüz olma. Dedi. Baya üzüldüm kalbim kırıldı ve artık seninle konuşmak istemiyorum dedim bitti. İşte erkekler bana hep böyle garip davranıyorlar ben İstanbul'da çoğu yeri bilmiyorum diye çok kaba davrandı bu çocuktan sonra da kimseyle tanışmak içimden gelmedi zaten.
Anladım
Ama şey sence de üzülmekte haklıyım dimi tanışmaya çalıştığı bir insana direk cahil dememeliydi demek ki bana karşı hiçbir şey hissetmedi 😰
Bacım gizlisin kimsin necisin huyun suyun ne bilemem ki.
Sen neredeydin şimdiye kadar ya dksksnxksns cidden böyle biri bir tek sen kalmışsın
Anlamadım ne demek istediğini
Bir sen kalmışsın böyle olan senin gibisine denk gelmedim ama iyi ki geldim şimdi
Keşke benim değerim bilinseydi keşke. O kadar çok üzülüyorum ki ömür boyu yalnız yaşamak beni çok üzüyor
Yanlız değilsin ben varım artık :)
Bence ağırbaşlı plan daha iyi ve evlenemem diye birsey de yok, hayat devam ediyor
Daha iyi değil maalesef ki erkekler tiksinç buluyorlar ağırbaşlı kızları. Fıkır fıkır olan her erkekle görüşen kızları da samimi sıcakkanlı buluyorlar
Ama onunla oynar seninle evlenir bu böyledir
Sen haklısın ama bu devirde değil maalesef ki. Bu devirde oynadıklarıyla evleniyorlar. Sevdiğine sadık kadınlardan tiksiniyorlar negatif düşünmüyorum başıma geldiği için söylüyorum
Hakkında hayırlısı olsun, umarım kalbine göre birini bulursun
Çok saol
Sende
Ahaha satirlari okurken tebessum ettirdin apla
Neden ki doğruları söyledim neresi komik? Hiç değer görmedim kimse beni sevmedi hep kötülerin peşinde koşuyor erkekler
Aldigin enerji yanaittigina benzer derler sen kendine deger veriyor musun en son kendin icin me yaptin?
Ben kendime hiç değer veremiyorum. Değer verdiğimde çok ağlıyorum gerçekleri hatırlamak beni çok üzüyor. Ben kendime değer verdiğimde pozitif oluyorum evet ama erkekler hiçbir şekilde beni beğenmiyorlar çok çirkin buluyorlar bu durum beni çok üzüyor ben pozitif olmak yalnız yaşamaktan çok yoruldum artık bende değer görmek sevilmek istiyorum
Bu kadar depresif olma me Yasadin apla sen Kim uzdu seni 🤨
Melankoni ariyormussun gibi sanki
Benim sevdiğim biri oldu o başkasını sevdi. Ama onun beni hayatım boyunca kimse sevmedi hep yalnız kaldım 😰
seni sevmiş gibi yapıp başkasına gittiyse o onun şerefsizliği ama zaten seni sevmediyse o zaman bi sıkıntı yok aplacım ortada sen aşık olmuşsun o kadar
Neden evlilik şansın olmasın ki
Çünkü erkekler hiçbir şekilde beni görmek istemiyorlar hep şımarık duygularla oynayan kızları seviyorlar
Çok güzelsen cesaret edemiyor olabilir ciddi düşünenler
Bunu da düşündüm ama yok bildiğin tiksiniyorlar. Herkes çok güzel olduğumu söylüyor ama erkekler tiksiniyor sebebini bende bir türlü bulamadım galiba kaderimde evlenmek olmadığı için kimse istemiyor beni
Fotoğrafın var mi
Bana fotoğraf at bakalım sana bi
içindeki fı.. lamayı çıkarcak birini bul:)
Gençsin daha bekle
Genç miyim bilmiyorum ama yaşıtlarım çoktan evlendi çocuğu oldu ben demek ki hiç evlenemeyeceğim