Sa.. lakmi diye kendime soruyorum olacaktı.
Çirkin erkeğin güzel kadın istemesi neden?
Sa.. lakmi diye kendime soruyorum olacaktı.
Hepsi 170 boyunda sarışın renkli gözlü güzel yüzlü kız istiyor.
Yolda yürüyorum en çirkin adamın yanında taş gibi kadın.
Halbuki adam benim dengimde benim ligimde sıradan bir Türk erkeği.
Bu yüzden biz çirkin kızlar yalnız kalıyoruz.
Adaminda bir vasfı yok zeki desen zeki değil zengin desen zengin değil.
Bu güzel türk kızları canım diye kendime soruyorum ben güzel kız olacağım suratına tukurmem çirkin erkeklerin ama el mecbur çirkini bile bana bakmıyor.
Güzellik kadınlar içindir , tanımadan bilmeden vasfı yok demeniz de çok saçma ,
Tip vs ilgi başlatır ama ilişki yürütmez
Kadınlar davranışlara tutulur
Bizler görselliğe
Şimdi kadınlar üzerine de şöyle bir uzman tespiti yapayım
Yüzü güzel vücudu çirkin : güzel kadın
Yüzü çirkin vücudu güzel : güzel kadın
Cirkinden kastım çekici olmayan🤣🤣🤣
Hem yüzü hem vücudu cirkinse Allah yardımcısı olsun saygılar
Hala da şansı var , Yani vücudu güzelleştirme şansınız var , oturup bir kilo börek yarım tepsi kızartma yeme bir zahmet aqqqq
Hem erkek hem kadın illa spora gerek yok , yağ oranını düşürünce eli ayağı yüzü düzeliyor hatları belirginleşiyor ,
Bunlar seçilim için burayı geçince her iki cins içinde davranışlar önemli arkadaşım öteki türlü ilişki yürümez
Boyum kısa ama fiziğim güzel yüzümde güzel ama bir işe yaramıyor tarif ettiğim kadın tiplerine bakıyorlar.
Sende davranışsal bir problem vardır mutlaka , yoksa nefes alsan yeterlidir 🤣🤣🤣
Benzer bir konuda yorumlamistim aslında, bu güzellik beğeni kavramı çok göreceli bir şey, mesela kuzey avrupa ülkelerinde bir hatunlar var Rus'lara da Ukrayna'lılara da taş çıkartırlar ama bizim kara yağız amele Türk'leri (senin zeki olmayan, hiç bir vasfı olmayan, çirkin dedigin) kendi sarışın senin bulamadığın filinta gibi çocuklara ramen çok beğeniyorlar. Az olan güzeldir değerlidir. Çünkü kendi ulkelerinde esmer insan çok değerli, Takılma sen cirkinlerin yanındaki guzelkizlara filan emin ol sen de oldukça güzelsin. Aynı şekilde o bölgedeki erkeklerde bizim yine benzer durumdaki kezban diye tabir edilen kızlara hasta, Demek ki malum çirkin Türk insanlarinin bir kısmı bu bilimsel kuramın farkına varmış olmalılar.
her insan içgüdüsel olarak güzel birini ister kendinden.. ama güzel kadınlar çirkin erkeklerin yanındaysa o büyük nedenle parası nedeniyledir ama zengin de değilse kadın çirkin/vasıfsız seviyor demektir yani görünüş dışında kalitesi oranında dengini istiyor
Bir insan kendinden güzelini neden ister ben yanımda yakisikli erkek gezdirsem tribe girerim yanında çirkin kalıyorum diye.
Çirkin olmadığına eminim. Ayrıca teklif almanın güzellikle bir ilgisi yok yaydığını enerji iyi olmalı. Karşı cinse negatif enerji yayıyor olamaz mısın?
Onlar güzel gördüğüne yapışır enerji ile alakası yok.
Bakımlı kadın güzeldir
Bakimliyim
Öyleyse güzelsin de kendine haksızlık etme💗 erkeklerin hal hareketlerinde bir anlam arama. Çoğu herkese yaziyo
Cevap
17Cevap
Çirkin erkek her kadına salça olur çünkü kaybedecegi bir şey de yok kaybetmeye yani ret edilmeye de alışkın zaten 😊
Her kadına salça olsalardı bana da olurlardı
Seni keşfetmemisler henüz ya da çirkinlerin hepsi evlenmiş sizin çevrenizde demekki 😊
Çevrem yok sokakta yürüyorum bakan oluyor ama açık giyindigim için fakat sadece bakıyorlar yanaşan yok.
İlla yanaşsin mi istiyosun sen anlamadım seni gitti
Yanaşan istiyorum yıllardır sevgilim olmuyor
Peki o halde niye gizlisin 🤔 madem yanaşsin istiyosun
Buradan daha önce ilişki kurdum 7 ay sürdü hatta nişanlanmistik ama ailesi beni beğenmedi.
Bende terkettim.
Buradan erkek filan aranmaz.
Hepsi başka şeylerin derdinde.
Saygım sonsuz kararına ve görüşüne
Senin çirkin olduğunu düşünmemiz için görmemiz lazım belki biz güzel bulucaz seni kendine haksızlık etme
Çirkin kadınların yakışıklı, kaslı erkek istemesi nedense işte o da ondan...
Çirkin kadın erkeğin e sini bile bulamıyor büyük ihtimal çirkin dediklerin çirkin değildir.
Ben çirkinim çirkin bile bakmıyor.
Halbuki cirkine razıyım.
Ülkemizde bunun çok sayıda örneği mevcut. Ne kezbanlar var ki; kendisine bir kez olsun bakmadan karizmatik, kaslı, güçlü erkekler istiyorlar. Ama tabii makyaj, estetik gibi şeyler sağ olsun; en çirkin kişiyo bile bir prensese çevirebiliyor...
Bilmiyorum, ama şahsen benim çevremde bunun çok sayıda örneği mevcut.
Ben o kızlardan değilim.
İç güzelliğe önem veriyorum ama yıllardır bir erkek sinekten bile teklif almıyorum.
Kaslı yakışıklı erkek isteme cüretini nereden bulabilirim.
İki estetik, makyaj yapıp bir de iki g. t salladı mı bir sürü aba. za erkeği peşine topluyorlar. Bu da beni sinir ediyor, çünkü aynı şeyi erkeklerin birçoğu yapamıyor.
Yapabilir kas yapar erkekte estetik yapar halleder.
O halde senden özür dilerim, hakkını helal et; ama dediğim gibi çevremde bunun örneği çok.
Bilmiyorum, ama bence sevgi, Aşk gibi kavramlar anlamını tamamen yitirmiş. Birçok kişi Aşk'ı s. kişmekten ibaret görüyor veya o olmadan Aşk olmaz diye düşünüyor.
Bende sinir oluyorum bu duruma kardeşim.
Ama elden bir şey gelmiyor ağzım yoruluyor anca
Zenginse mankenle bile olabilit para her kapıyı açar
Zengin olunca olur ama yanlarında güzel kız gördüğüm tipler zenginde değil.
Onu bunda ne buluyorsun diye güzel kızlara sor bize değil
Güzel kızlara herzaman diyorum zaten kafanı.. si.. kıyım diye.
Sana mı kalmış kimin kimle çıktığı sen kendine bak bence
Sık... tır tipini s. ktogim
Yanımda olsaydın bu küfürlerinden dolayı seni öyle bir döverdim ki anan görse tanıyamazdı.
Gizliden çık bir resim yok herkes değerlendirsin güzelmisin değilmisin bir Rus atasözü derki çirkin kadın yoktur az votka vardır
Burada sordum daha önce güzel dediler ama...
Boyum kısa bir anlami yok çirkinim bu yüzden.
Teklif edende yok
150 boyundaki kıza kim baksın.
Yüz güzelliği bir işe yaramiyor.
Beğenen yok beni hic
Sen demek ki yuzune bakilmayacak kadar cirkinsin bu ulkede cirkin kizlara bile yuruyorlar o yuzden gtleri kalkik ama sen ya cok cok kotusun ya da yalancisin sec birini
Ben neden çok çirkinim? Ezik gibi hissediyorum? ↗ soruya tikla bak bakalim cirkin oldugu halde sevgilisi oldugunu yazmis hani cirkin kizlara bakmiyorduk?
olayın öirkinlik güzellik ile alakasını hep geçici heves bağlamında irdelemişimdir ben.
nasip ya da kısmet diyelim.
Beklentileri azaltanlar mutlu oluyor ki amacı günü geçirtmek, parasını yemek
Yok ya fakir çirkin erkeklerin yanındads güzel kadın var
O nasi oluyo bilmiyorum ama kadinin akli kıt heralde
Onu bende anlamıyorum. Mesela ben de yakışıklı değilim ama sevgililerim hep güzeldi
Çirkin değilsin askm💜
Bugüne kadar teklif eden olmadıysa çirkinim.
culsuz olup zengin erkek isteyenler nasil istiyorsa erkekte ister
Çirkşnlik sana
Vallaha ya neden öyle
nefes alsın yeter meselesi cinsellik 😄
Ne sorun etmişsin ya 🤣
Arsızlar ondan.
bak sen
Hayırlısı
Ben İstemiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?