AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
64Cevap
Ilk ask dedikleri şey beyninden silinmiyor. Bedenin başka yerde oluyor b3lki ama kalben oraya ait değilsin. Bir süre sonra bu durumla yaşamayı öğrenir..
Eşim ondan soğumuştu o şekilde girdim ben hayatına onlar sevgiliyken tanışmak istedim kabul etmemişti ama yıllar sonra kendi geldi bana onlar ayrılır ayrılmazda evlendik
Soğumak düşündüğün kadar kolay bir şey değil. Bunu bilerek evlendiysen sen de iyi etmemişsin
Soğumak nasılsın kolay değil? Biz eşimle bir yıl devam ettik ama bu sürede o kız onun hayatındaydı eşimin soğuduğunu farketmiş ve kız ayrılmış birkaç ay sonra biz evlendik, eşim üzülür diye bitirmek istemediği için uzadı bence
Kardeşim umarım her şey aklındaki gibi olur. Şimdi essekten düşenin halini essekten düşen anlar diyeyim sen anla
Sizde mi yaşadınız? Benim yaşadığımı mı, eşimin yaşadığını mı?
Eşinin yaşadığını
O zaman neden başkasıyla evlendiniz?
Her soruna verecek bir cevabim elbette var ama kusura bakma herkesin ıçinde anlatmak pek tercih edeceğim bir şey olmayacaktır.
O işler öyle olmuyor benim de ilk aşkım 3 yıl sürdü, ondan sonra sadece sanal ilişkilerim oldu, hiçkimseyle buluşmadım ama unuttum mu? Unuttum. Ha unuttum derken yaşadıklarımızı elbette hatırlıyorum ama aklıma geldiğinde herhangi bir şey hissetmiyorum, ne şevkat ne nefret... Eskiden tanıdığım biri gibi işte ona karşı içimde zerre aşk yok öyle ki yanında başkasıyla görsem yine bir şey hissetmem. Biri sormadığında aklıma gelmiyor, ne yaptığını merak etmiyorum. Birini unutup unutmamak tamamen sizin iradenize bağlıdır, unutmak isteyen unutur.
Üzülerek söylüyorum ki aklındakiyle yaşar yanındakiyle ölürsün manası olmuş sizde çocuğunuz yoksa ayrıl derim çünkü belliki hala gönlü onda ilerde daha kötü sonuçlanabilir
Hamileyim yani aslında eşim bana seni seviyorum diyor ama şöyle mi acaba o kadın onun ilk aşkıymış onun kadar sevemez belki
Hala soruyor musun? Asla unutamamış boşanman en doğrusu.
Oldu başka
Yok sen akıllanmazsın sana her şey müstehak. İlk defa böyle bir yorum alıyorum senin gibi burada ağlayan çok var. Hepsine doğru olanı yazıyorum hepsi hak veriyor. Akıllı kadınların hali başka çünkü. Ben sevgilimin benden daha çok birini sevmesini kabul etmeyecek bir insan olarak kocamınkini asla kabul etmezdim. Adam seni sevmiyor asla sende çırpın dur ağla. Yarım kalmış bir hikaye onların ki ama birgün mutlaka tamamlanır.. sende seni sevmeyen bir insan için mahvolursun senin gibilere hem acıyorum hem acımıyorum.
Eşim beni seviyor evliliğimizde hiç bir problem yok evet evlenmeden önce öğrenseydim evlenmezdim... şöyle bir şey var bu kız eşimi hayatındayken zaten umursamıyor muş ne malum başansın diye yapmadığı? Eşimin sevgiliyken bizi birlikte idare ettiğini bilseydim önce o kıza söylerdim ayrılırdım.
Evlenmeden önce bilsen evlenmezdin tamam orası. Biliyorsun ama dimi suçlu kocan. Ve zaten elden gidince değeri bilinir insanların. Keşke umursamayan taraf kocan olsaydı kız umursamayınca erkek peşine geziyor. Kadın daha kıymetli oluyor. Sana boşan diyorum ama biliyorum kolay değil yaşamamış olsam da kolay değildir seviyorsundur kocanı. Ama tek sevgi bir halta yaramaz. Genç kadınsın belli ki bunla kendini mahvetme derim. Çok kötü bir şey Allah kimsenin başına vermesin. Ben her kadına aynı fikri veriyorum ve üzülüyorum kadınların erkekler yüzünden üzülmesini istemem.
Kız eşime boşan demiş ama ne zaman söyledi bilmiyorum bizim aramızda sorun olmadı hiç...
Ben kaçarak evlendim, kız hala eltimle görüşüyor ama benim o eltimle aram iyi değil eşiminde konuşmasına izin vermiyorum o kadınla
Eltin seni sevmediği için kesin onunla arasını yapmaya çalışacaktır. Kimseye güven olmuyor cidden. Nerden biliyorsun öyle dediğini peki?
Kocam anlatmış mesajları okuyorum sürekli
Eltim demiş yaptın bir hata çek cezanı kızı hangi yüzle aradın arama bir daha
Cidden inanamıyorum çok kötü. Bunların aralarında ki konuşma bitmeyecek gibi. Senin de hakkına girmiş.
Yani keşke bilseydim kandım bir yalancıya, eltim kızı teselli ediyormuş sözde ama güvenmiyorum eşim kızla birlikte olmuş kız eline söylemiş ben ona en değerli şeyimi verdim yinede sen beni hiç sevmedin diyebildi bana yazmış eltim sen bu kıza bunu yaptın ve nasıl başkasıyla evlendin onun ahı er ya da geç bulur evini demiş bilmiyorum eltimi pek tanımıyorum ama sorucam ona bayramda bunun hesabını
Çokta yeni evlisin ve hamileymişsin keşke hamile olmasaydın. Sen alttaki uzun uzun yazan kadının dediğine cidden bakma bu gurursuzluktur. Huyuna suyuna git demiş sana bu akıllı kadın olmak değil. Hayatta her şeyin çaresi vardır hatta ölümün bile vardır çünkü mahşer var ama sevilmemenin çaresi asla yoktur. Sen istersen melek ol dünyanın en güzel kadını ol sevilmemişsen senin yapacak bir şeyin yok. Hem neden kadınlar hep uğraşıyor? Sana saçma sapan uzun akıllar vermeye kalkmış ama hayır çok yanlış.
Bak eşim bunları dünyasında yaşamış bana yansıyan evimize yansıyan bir şey yok ama aklında başka kadın olmadı üzücü
İşte illa yansımasına gerek yok ki. Aklı kalbi yeter cidden yeter. Kendimi senin yerine koyuyorum ama koymak bile istemiyorum lafta bile yani. Onun yanındakide aklındaki kalbindeki hep sen olmalısın başkası değil.
adamin ruyasina karisma bilinc alti meselesi kendi kontrol etmiyor , unutmamis olabilir. Senjnle bir hayat secmis olabilir ama her insanin gecmisi var. Olgun davran biraZ.
Onu düşündüğü için gündüz falan
uzaklas bence ondan ya da daha cok yakinlas ama uzulme
Sonuşta 11 yıl az değil yaşanmışlıkları illaki her insan aklından geçirir bence sorup huzurunuzu kaçırma derim bitirmek istemese zaten bitmezdi gelmiş geçmiş bir şey
Bunu yapabilmek çok zor
maalesef unutmaz kalbine işlemiş çünkü geçmiş olsun.
Onunla evlenirdi söylediğiniz gibi olsaydı
Ah ah bir öfkeyle sevgilisiyle ayrılıp başkasıyla evlenenler bile var
Öyle bir şey var ikimizi bir süre idare etmiş sevgiliyken sonra biz evlendik
Çok büyük karaktersizlik biliyorum ben evlendikten sonra öğrendim
yav her b*ka bir şey aramayın rüya işte a*k
11 yıl ilişki de az değil valla bilemedim
Karar ver ben mi kuruntu yapıyorum yoksa aramalı mıyım?
alt tarafı rüya kuruntu yapıyorsun seni sevmeseydi evlenmezdi ben mesela ilk aşkımı rüyam da gördüm ama gram bir şey hissetmiyorum kafana takma böyle şeyleri
Ama kocam o kadını 1 ay önce falan aramış 6 saat konuşmuşlar?
ne yapmaya çalışıyor bu adam anlamadım aklı ondaydı madem niye seninle evlendi 6 saat boyunca konuşmuşlar birde böyle bencil hemcinslerimden utanıyorum la ben babamla bile 1 dk konuşmuyorum git açık açık konuş rahatsız olduğunu söyle benim sevgilim eski sevgilisiyle konuşsa çekip giderim sen birde evlisin çocuğun var çok sıkıntı Allah yardımcın olsun
konuşmaya devam ederse çocuğunu dünyaya getirdiğin zaman boşan bence mutsuz taraf sen olursun aldatmak bu
O zamanlarda okudum mesajları çok ağlıyordu çok kötü olmuş, bende çok kötü oldum gözüme uyku girmedi demiş aslında ortalığı bu gazları kocama veren adamın kötü olduğu eltim
Devamlı aklında kalmış, silinmezde taki kavuşana kadar.
Ne diyorsunuz evliyiz biz
Biliyorum evli olduğu halde hala düşünüyorsa bir gün birlikte olabileceğini düşünür. Evli insanlarda yapıyor.
Çok ağlamış evlendiğini öğrenince o yüzden mi sordu acaba bana yanlışlıkla bir kaç kez onun adını da söylemişti kızla konuşuyorum yok diyor konuşmuyoruz bilmiyorum ne yapaçağım
Kız doğruyu söyler mi hiç, sizde inanıyorsunuz. Empati yap sen olsan başka bir kadına kocan ile ilişkim var dermiydin, tabiki söylenmez böyle.
Bir yorumda kız tebelleş oldu sonradan demişsin. Ne yaptı peki kadın nasıl tebelleş oldu?
Eşime ulaşmak için araya ortak arkadaşlarını sokmuştu
Amacı neymiş peki ulaşıp napıcakmış
Eşim ondan ayrılmamış ortadan kaybolmuş kızda küstü kızdı falan sanmış işte tahminim bu çünkü sonra eşime birinin Instagramından mesaj atmıştı
O zaman seninle neden evlendi ş@refsiz
Kocamdan soğudum bunları öğrendikten sonra güvenmiyorum artık ona
Aranız nasıl peki yatak muhabbetiniz iyi mi mesela s soğuk davranıyor mu normalde de sana karşı
Davranmıyor aslında gayet kibar bana karşı
Yatakta devamlı istekli mi ne sıklıkla istiyor
Rüyada görünce yaklaşık bi hafta falan insan etkisinda kalıyor ama daha sonradan geçiyor. Unutamadığını sanmıyorum
Bir hafta mı
çok üzücü ama evet unutamamis :) kadina sucu yuklemek yerine anlayisli olmaya calis 11 sene az değil
Elimden bu kadarı geliyor sadece
yaa canim hemcinsim seni cok iyi anliyorum, nolursun canini sıkma. sevdigin adam eminim ki seni seviyordur sevmese zaten Şu an bu evlilik olmaz. ama geçmişinde uzun sureli biriyle hayatını paylasmis bir anda unutmasi zor olabilir tabi ki. burada eksiği kendinde sakin arama. yetersizlik veya yarabandi gibi asla dusunme. eminim ki sende papatya gibi bir kadinsindir eski sevgilisinin hesabina bakarak kendini paranoyak yapma. esini karsina al konus gecmisine sayginin oldugunu ama uzuldugunu ve onu sevdiğini belirt. eminim ki dikkatli olacaktir bu durumda zamanla sona erer.🫶🏻
Böylelerine ne diyim ulan unutamadiysan ne diye evlenirsin
Beni düşün ben bunu yaşıyorum
Biraz burnunu sürt bakalim seni özliycekmi yanasma ters ol
Kocan eski sevgilisini unutamamış sonuç bu gerisi sana kalmış
Boşan neyi bekliyorsun
Hamileyim ve kocamı seviyorum
Iyi
Uzun ilişkiden çıkmış biriyle nasıl evlenebiliyorsunuz ya benim içim hiç rahat edemez
BİLMİYORDUM
Yani 11 yıl çok uzun ama geçmiş geçmişte kalmış sonuçta seninle evli ama sormasını da gerek yokmuş niye soruyosa
Açık ve net kim bilir eski sevgilisiyle rüyasında neler neler yaşadı senin haberin yok 🤣
Varya iyice saçmaladın sen öyle yapıyorsun belli ki
Kişilik ve çift uyum analizi yapıp size sırılsıklam aşık olmasını sağlayalım mı
Defol
Kocanın ilgisini çeken kadını çok kıskanıyorsun belli ama sorun kocanın maymun iştahında
Herkesin vardır unutamadığı biri heleki 11 yıllık bir ilişkiyse normal sen kocanla daha çok ilgilen ona olan sevgini ilgini daha açık belli et sana odaklanması sağla
OHA 11 YILLIK ILISKI NE MK?
Ne bileyim
11yillik eski iliski nedir ya😅
Ne bileyim ya kendilerine sormak lazım
Esiyin aklı eski sevgilisinde takılı kalmış
Aklı mı kalmış acaba 11 yıl olduğu için alışkanlık olabilir mi
Yani abla 11 yıl cok uzun bir yil yani bu 11 yilda birsuru yasanmisliklar olmustur o yuzden ister istemez insan eski sevgilisinde takili kalabilir diye düşünüyorum
Tamam ben buna bir şey diyemem ama böyle ben sadece tek bir kadını sevdim yazdığını okuyunca kötü oldum
Baya kötu olmus ya cok kötü bir durum. Esiyin seni cok sevdiginden eminmisin yani bunu sana hissetiriyor mu yoksa seninle evlenmek icin mi evlendi
Normal sıradan bir evliliğimiz var beni sevdiğini hissediyorum zaten kızı da aramamış bir iki kez görmüştüm aradığını
Belkide eski sevgilisine inat olsun icin seninle evlenmis olabilir
Ona inat olsun diye evlense kız ile iletişime geçmeye çalışırdı arardı kızı... kızın bizim evlendiğimizden bile aylar sonra haberi olmuş
Nispet yapmaz mıydı daha çok
Valla abla ben onu bunu bilmem ama kocayın aklı hala eski sevgilisinde o net bence
Öyle bir şey varsa ben onun kafasının içinde ki beynini çiğ çiğ yerim
Abla bence eşinle acık acık konus
Konuşsam ne söyleyeyim o bana ne söyleyecek söyler mi unutamadım başkalarına söylediği gibi söyler mi ben sadece tek bir kadını sevdim diye
Sen konus onunla ve sana durust olmasını iste
11 yıl sürmüş kolay mı
Bencede 11 seneden bahsediyoruz 5 6 aylık değilki illaki kadının yeri onda vardır illaki bir yarası unutamamışlığı vardır
Ayneb
@nurdannffleex kocamla ilişkisi tam bitmeden sevgili olmuşuz hatta uzun bir süre bşr yıldan fazla kınarsınız şimdi biliyorum ama benimde yakın bir zamanda haberim oldu bundan
Senin suçun yon
Saçmalama lütfen kınanacak durum yok. abov aldatma söz konusu burada ay bu çok kötü bu yüzdn evlenmektn çok korkuyorm
Senin suçun ciddn yok burada manipüle edilen sensin
@nurdannffleex iki yıla yakın ilişkimiz oldu kız kocamın onu aldattığını anlayıp terk etmiş 1 ay sonrada biz evlendik ben bilseydim asla evlenmezdim
Of ya çok kötü keşke evlenmeseydn ne yapmayı düşünüyorsun şimdi inadınamı evlendi acaba bir ayda ne olabilirmi
@nurdannffleex ya aslında ben kıza sordum benim ona karşı büyük bir sevgim yoktu alışkanlıktı birinin gitmesi gerekiyordu ama ben gidemiyordum böylesi ikimiz içinde hayırlı oldu, evlendiğini bilseydim ulaşmazdım ama beni aldattığını öğrenince ondan kurtulduğum için şükrediyorum falan dedi olmasaydı keşke böyle eşimde konuşmuyor konuşsa Bile güvenmiyorum
Güven yoksa olay bitmiştir ama sende haklsn ciddn uzun ilişkiler öyle oluyor gidemiyorsun mesela ben 18 yaşındaym 1.5 senelik ilişki yaşadm ama bomboktu mesela arkadaşlarımla flörtleşti en yakıb kız rki içn sattı dayak yedim tehtidler etti ailem kırtardı keşke zamanında gidebilseydm özgürlüğüm çok kısıtlı sosyal medyam yok numaram değişti iki kişiye verebildm çevremden eski taşındığım yerde ıturuyor doğup büyüğüm yer orası mesela oradan soğudm gitmiyorm artk
@nurdannffleex evet kızla az önce mesajlaştık bak hamilesin zaten bebeğini düşün biz konuşmuyoruz iletişim yok aramızda ana lütfen beni bir daha rahatsız etme benimde güzel giden bir ilişkim var dedi bir de önceki konuştuklarımızı söyledi.
Hmm o zmn kocanla konuşman lazm bu durumu
Böyle kafada erkekle de olunmaz ki, aptal arama geçmişini silmeyi bile bilmiyor.
Şifresini bildiğimi bilmiyor
Az fena değilsin sen de ha 😂
Saman altından su yürütüyorum anlar şimdi gizli gizli yapar hiç bilemem ne yaptığını
Sadece sebebini merak etmiş olabilir bence
Açıklamayı okumamıştım kadın nıye senın kocanın pesınde oluyor senin kocan ona buna soruyorda
İlk kocamı arayan o kadın, evlendiğini duyunca aylar sonra ağlayarak kocamı aramış
Olabilir bu peşinde oldugu anlamına gelmez. Açıklamadan sonra eşinin unutamadıgını anladım zaten
11 yıl unutması mümkün mü?
Mümkün
değil 2.3 yıllığı unutamadım.
O şu an seninle, geçmişe fazla takılma bence 😃
Haklı sayılırsın aslında
Olsun erkektir yapar , bir şey olmazdır..
Adi
Hohoho
Kocan unutmadiysa kadının suçu ne
Kuyruk sallıyor
11 yıldır kız onu eskitmiştir ya
Anlamadım
Bıktım kocalarınızdan off
Her soruya cevap vermek zorunda değilsiniz
Unutamamis 11 yillik iliski kolaymi
Unutamadıysa eski sevgilisiyle evlenirdi
Orasida doru
Belkide unutmak için evlendi kim bilir
@Neunschwänzigerfuchs olabilir
Biz onlar tam ayrılmadan birlikteydik
Acaba onu unutmak icinmi srnle cikiyodu
Seni üzmek istemem ama belki 11 yıllık bir seyi kimse kolay kolay unutmaz ve aynı seyi sana yapmayacağı ne malum
@Neunschwänzigerfuchs ablalarına sordum ben tanıyorlarmış o kadını olmuyordu onlar anlaşamıyordu, engelliyordu sürekli kardeşimi, kendini beğenmiş, huysuz biriydi sen daha sessiz sakinsin
Bilinçaltı göstermiş ne alakası var şimdi
Onu düşünüyor o zaman
Uzun ilişkiden çıkan erkekten bu yüzden uzak durulur. Ağır hasarlıdır o.
Benimde uzun süreli ilişkim olmadı öyle meraktan ve boş durmaktan sosyal medyadan baktığım zamanlar oldu
Görmemezlikten gelmelisin.
Henüz unutamamış maalesef
Aaaaa acaba mı 😀😃😃
Unutamamış gibi sanki
Ay bıktım kocalarınızdan
Olabilir çünkü rüya=bilinç altı
11 yıl ne anasını satim ya
Nereden bileyim ben yaşamadım o ilişkiyi
Kocan kova burcu mı bebiş?
Koç burcu
Güzel ablacım ben birden fazla koç erkeğini tanıdım hepsi aynı taktikle bana yaklaştılar, kalplerinde birileri var böyle yaşanmışlıklar zart zurt oldu hayatlarına aldıkları kızlar yarabandı oluyor çıkar at başka yarabandıya geçiliyor bu burcun erkekleri sorun Kasım 2022 de koç erkosunun bana bıraktığı travmayı atlattım 1,5 senem çöp oldu onun yüzünden. Bir de anladığım kadarıyla adamın aklı kadında belli ki ama eltinin kadın için iftira atma ihtiamli geldi aklıma yorumları okudum zaten aranız kötüymüş kadın 1 foğruya 10 yalan eklemiş olabilir eltiler haindir neticede. Adamı kendine bağlaman lazım ablam. Gerek kalbine gerek cnsellikleolan zavallı çocuğuna olur.
Sende mi eski sevgilisini unutamadığınız düşünüyorsun maalesef sevgiliyken ikimizi birlikte idare etmiş ama o kız için ona güvemiyorum evlenirsekte anlaşamayız demiş beni daha sessiz sakin bulmuş
Evet öyleydi ama şu an hayatımsa başkası var onunla çok mutluyum iyi ki olmadık diyorum cehenneme kadar yolu var onların. Adam sizi seçenek olarak kullanmış yazdığına göre ablam yani tam bir karaktersiz ikinizi de sevmemiş bence kendi çıkarı için davrandı ama tek çaren o adamı kendine bağlamak ki bir koç erkeğini bağlamak kolay değil terazi burcu olarak yoruldum zar zor atlattım ruh hastasının bana bıraktıpı travmaları. Çocuk için en azından adamla konuş kendine bağla cilve naz taktiğini uygula yemek yap erkeğin kalbi midesinden geçer neticede daha biiiirsürü taktik var ablacım.
Acaba o kadına bağlandı mı bunca yıl hep ilkleri yaşamış ya onunla dur çok merak ettim kızın facebookdan doğum tarihine bakayım sana burcunu yazayım belli ki anlıyorsun 😅 ben şimdi sana yalan söyleyemem bu kız benden çok farklı biri
Evet ablam ilgim var astrolojiye koç erkekleri biraz es... denilecek kadınlara bağlanıyor bu hayatımın içine eden iki koç erkeği de o tarz kızları seviyordu. Sen yaz ben yorumlarım ablam kendinkininde yaz. Benden farklı derken neyin varmış senin? Sende bence güzel tatlı şeker birisindir.
Ben boğa burcuyum, doğru mudur bilmiyorum o kadının doğum tarihi 8 Ekim. Evet ailesi biraz öyle dedi o kız için
Şimdi güzel ablam bende o abladan 1 gün önce doğdum kendiside benim gibi terazi burcu, benimde 2 koç deneyimim oldu. Terazi kadını ve koç erkeği birbirlerine zıttır karşıt burçlar yani. Koç ben der, terazi biz, koç siniri terazi sakini, koç liderliği terazi takım çalışmasını önemser. Tamamlayıcı iki burçtur uzun lafın kısası. Aşklarını doruklaeına kadar yaşarlae yer yer toksikte olurlar terazi a derse koç b olacak der ve kavga ederler tabiri caizse değişik ve vazgeçmesi mümkün olmayan bir ilişki oluyor. Bu iki burcun aşkı 2 şekilde sonuçlanıyor ya evlilik mutlu bir yuvayla ya da bir ömür nefretle. Benim daha çok 2'ncisi oldu birisi yüzünden kronik hastalığım oldu diğeri yüzünden psikolojim zor toparlandı bir terazi kadını olarak bunları yaşadım. Şimdi koç boğa uyumuna geleyim koç ve boğa burcununda zıtlıkları mevcut inat, dediğim dediklik, her şeyi ben yapayım tarzında. Aşkta birbirlerini tamamlar bence keza çevremdeki koç boğa ilişkisinde de ben bunu gördüm evliliğe gidecek dediğim burç ikililer benim için, zaten boğa başak ve oğlaktan biraz daha farklı hava burçlarına benziyor özellikleri o yüzden koça uyumlu diyebilirim. Dertleşme, ortak olmak, birlikte keşfetmek, evlilik, cnsellik vs. Olur bu iki burçtan yani zıtlıklar dışında uyumlusunuz. Koç erkeği mücadeleyi sever, merak etmeyi sever, gizemi sever, cilveyi sever, bazen nazik bazen sertçe hırpalayarak seni sever, içindeki merhameti sana gözleriyle gösterir devamlı ağır abidir, koç erkeğini kendine bağlamak için cilve naz ilgi alaka sevgi saygı merak ettirme gibi şeyleri yap ablam, bir de ciddi manada hamile olduğunu hatırlat her iyi yolla keza baba sevgisinden mahrum kalmış bir evlat olarak sana bunu söyleyeyim, stres yapma ablacım yoksa çocuk kendisine alır senin karnında olmasına rağmen olabildiğince sevgi göster çocuğuna, en basit çocuk okuma kitabını sesli bir şekilde oku, çocuk her şeyi duyuyor alıyor kendisine kopyalıyor. Öyle diyebilirim ablacım. Umarın güzelce yazmışımdır. 🌸
Teşekkür ediyorum uzun bir şekilde anlatmışsın bilmiyorum o kadınla nasıl bir ilişkileri oldu çok yordu beni dedi ama bizim çok sakin bir evliliğimiz var
karını seviyor musun diye soran birine insan ben sadece tek bir kadını sevdim bir daha sevemiyorum demiş çok kırıldım taktım bu söze
Benimde koç erkeğiyle ilişkim olmuştu 2 tane hem de düşman başına, birisi benim için yorucu demişti ama sevgilisi var beni ınstadan falan silmiyor storylerime bakıyor falan ben umursamıyorum başkası hayatımda var çünkü. O sözü dememesi gerekiyor evli olmasına rağmen bir insan severek evleniyorsa demez bu sözü. Belki kendince mantık evliliği yapmıştır eşin, birçok tahmin düşünce çıkabilir. Siz aşıksınızdır o mantık çerçevesinde yürütüyordur mesela. Ha mantık evliliği kötü bir şey mi? Değil sadece duygu yoğunluğu az mantık hat safhada.
Biz aramın iyi olduğu görüncemle konuşmuştuk o kız için çok ters sürekli peşinden koşturup durdu, kendini beğenmiş diktatör gibi birşeydi hatta çirkefti benimle bile tartışma yaşası demişti ama yani biz o kızla söyledikleri anlattıkları şeylere göre o kadar çok farklı biri ki benden ben eşimi çok seviyorum aşık oldum benim ilk aşkım eşim bana söylüyor huzur buluyorum sende diye
Ablacım zaten yorumları teker teker okudum iyi bir söylemde bulunmuyorlarmış kız için bu cepte kalsın, benim aklıma takılan bir şey oldu. Aranın kötü olduğu eltin var bence o kadınında bir parmağı olabilir mesela eşinin aklına kızı sokma ya da tam tersi bu ihtimali düşün derim ama yapman gereken tek şey çocuğun ve kendin evliliğin için sana verdiğim tavsiyeler, yaşadığın bu durum çocuğunu da etkiliyor unutma ailemden kendi geçmiş aşk yaşantılarımdan birşeyler gördüm sende o yüzdendir ki sana yardımda bulunmam. Kocanda sevgi var evet ama gelgitli birisi, bunu aşmalı, aşmazsa sonucunu kendisi katlanacak senlik durum vs yok. O eltini gözlemle fırsat buldukça benden sana bir kardeş tavsiyesi.
Kocanın seni sevdiğini hissediyor musun?
Senin bu adamla ciddi adım atma sebebin nedir?
Kizzz eşine Instagram'dan ne yazmışta sen sildinn
Beni ne zamandır aldatıyordun da ayrılır ayrılmaz evlendin başkasının elini tutup benimle birlikte olurken, başkasına bakan gözlerinle bana bakarken, başkasına seni seviyorum diyen dilin bana seni seviyorum derken utanmadı mı hiç ve bir ton beddualar
yarabandi olmussun
Hahaha sadece gülerim
bende 😁😁😁
Enişte elden gidiyahh
Gitmiyor gitmiyor
İnsan aklındakiyle yaşar yanındakiyle ölür
Heee aynen
Kocanı darla biraz unutamamışsa zaten baskıya dayanamayıp söyler bütün gercekler ortaya çıkar
şüphe tek gercektir
Eee unutamayan bebek yapmazdık
Enişte unutmak için bütün tuşlara basıyor 😂
Kendini kandırma bebek yapmış diye seviyor mu sanıyorsun
Onca sey söyledin hala kendini nasıl inandırıyorsun
@zürazhr ne söyledim? Eşim bana kötü davransa sorgulardım ama bana çok seviyor gibi
Nasıl davranıyor anlatır mısın
Erkekler zaten böyledir evdekinden de olmamak için iyi davranırlar
Sen söylüyorsun insan bi kere aşık oluyormuş dediğini daha ne desin
Erkekler böyledir derken 😂 genelleme yapmazsak memnun olurum 😂
Boşan
Unutmamış işte
Unutmadı ama başkasıyla evlendi aynen
Kendini avutma bacım nolur ya lütfen bu kötülüğü yapma kendini sende büyük bi enayilik seziyorum sadece kendini kandırıyorsun
Uyanık ol biraz parçalar birleştir aklın biliyor ama kalbin inanmak istemiyor konduramıyor birleştiremiyorsun törele ediyorsun bahane buluyorsun yaptıklarına
Herşeye anlam yüklemeyin ya
Başka şeylerde var okursan güncellemeyi anlarsın
Ben yazdığımda güncelleme yoktu sanırım.
Dervişin fikri ne ise zikri de o dur derler. Demekkli aklında fikrinde hep o var. O adamdan sana yar olmaz. Sert bi şekilde kıymetini bildirmediğin sürece
Abla 11 sene sence unutmuş olabilir mi?
Unutamamış olsaydı onunla evlenmez miydi
Bazen sevgi herşeye yetmiyor aşılamayacak olan problemler oluyor onlardan olmuş olabilir
Her erkek yanındaki ile yaşar, aklındakiyle ölür…
Hadi ordan be😂😂 düz hadi ordan bu arada , argo falan değil 😂 sizin şu cümlelerin çıktığı beyinlerinizi tutup çöpe atsak dünyanın sıfır kaybı olur biliyor musun😂
Sevgili IQ ‘ düşük arkadaşım. Yaşadığın ataerkil toplumda bu tarz şeylerin olması çok normal. Cümle dahi kuramayan başkalarının gölgesinde yaşayan sen ve senin gibi arkadaşlar sadece gerçekleri hadi ordan be diyerek geciştirirler. Karşındaki kişiyi tanımadan bence bu kadar saçma bir yorumlama şekli olamaz….
Höhöhö 😂
Haklı çıkardığın için teşekkür ederim😏😏
Elimi yormamin cok gereksiz olduğunu düşündürdüğün asıl ben minnettarım, incilerimi toplamak ugrastirirdi 😂
Düşündürdüğün için **
Sensin anam babam sensin😏
Thanks
Bu erkek iki kadını aynı anda idare edip diğerinden ayrılmadan ortadan yok olup diğeriyle evleniyorsa maalesef eşim gibi herşeyi hakkediyor.
Bu göreceli bir kavram can. Ben sadece yaşanılanlardan bir alıntı yaptım.
Belki de gördüğü için hatırlamıştır
Göremez faklı şehirlerde yaşıyoruz
Rüyasında
Daha öncede telefon konuşması yakaladım 6 saat kadar
O kızla mı
kötüymüş gerçek Allah kimsenin başına vermesin
Amin
Anan seni yaprken neyi eksik tutmus
Şapka takmamişlar
Evlendiğinizde anlarsınız hiç istemem kimse yaşamasın böyle şeyler
Neden ayrilmislar biliyor musun
Soğumuşlar işte birbirlerinden
Anladim
Gonlunu ferah tut derim oncelikle bu fikir ile kendini yiyip yiyip bitirme
Umarim ablaa😂
Ne umarım? Git uyu kardeşim kendine gel
ne dedim abla umarım bulur kendine sevgili dedim :)
Telefon numarası var vereyim bir tanışın
kalsın abla ben sapık değilim :)
Sapık değil beyinsizsiniz ikinize başkasıyla evlenip gen mahvetmeyin diye söyledim
lan benim ne suçum var beni o karıyla bir görüyon
:-D ayrıca bana hakaret edemessin çirkinsin bunu biliyon hazır hamilesin sende biliyon o kadının kocanla yatma ihtimalini haa belkide çoktan yatmıştır nerden bilicen
:-D al buda benden sana gelsin öyle herekese durdur yere hakaret edemessin.
😅😅
Bisan bence
Ne?
Sorun eski sevgilisinde değil kocanda 🥴
Merak edip bakmış olabilir bence
agabe
Yok artık daha neler
Valla unutamamis gibi görünüyor.