Cinsel Yaşam konusunda 823 cevap paylaştı. Aşkım 11 yıldan bahsediyoruz. Benim ablam bile 12 yıllık evli. İnsanlar o kadar sene evlilik yaşıyor..
Bence unutamamış olması normal sen her şeyi göze alarak evlenmişsin.
Kendi diyorsun bir keresinde birlikte olurken onun ismiyle seslenmişti diye.. ne bekliyorsun ki bu adamdan yani.
Eşinle bunu konuş bence. Ben artık senin için tek olmak istiyorum , böyle bir şey gördüm ve kendimi aşırı kötü hissettim diyeceksin. Unutacaksın artık evlisin diyeceksin. Madem emin değildin o zaman niye benim vaktimi aldın , sevgimi aldın diyeceksin. Ne bir yerde sorduğunu duyacağım ne de böyle umutlara kapıldığını göreceğim diyeceksin. Benim yerime kendini koy bakalım nasıl hissederdin diyip onun düşüncelerini dinleyeceksin. Yoksa bu evlilik zor ilerler.
01 Yorumla
Soran+1 yılEşimin suçlu olduğunu çok iyi biliyorum ama bana unuttum sevmiyorum diyor sonrada böyle şeyler yapıyor, ben bunları evlendikten çok sonra öğrendim, o kızla beni sevgiliyken bir arada idare bile etmiş ben ne diyeyim be yapayım
En İyi Cevaplar
Merhaba,
kendi fikirlerimi söylemek istedim. İlk öncelikle kendini sakın ama sakın başka insanlarla karşılaştırma o daha güzel daha iyi tarzında. Kendini gelistir kötü çıkma karşısına. yaşadığın durumu anlayamam tabikide ama zordur uzun bi iliskiymis adamda unutamamis belliki... Özellikle ilişki sırasında onun adını söylemesi çok daha kötü. Onu sormasi adını söylemesi unutamadığıni anlamamız için yeterli bence.
Sana şunları söylemek istiyorum
*Onu sevdiğini hissettir güvende olduğunu hissettir
*Elindeki imkanlarına göre güzel kendi tarzında giyin hoş kokular kullan
*Eğer uzaksa yakınlaşmaya çalış mesela işten geldi arkasını döndü yattı sende döndüğü tarafa git yat hoşuna gitmeye çalış artık nasıl bi adamsa ona göre yap tabiki bunları
*Birlikte fazla fazla vakit geçirmeye çalış kendine alıştır senleyken mutlu olsun
*Küçük sebepler için kimse üzmesin birbirini. senle olmaktan sıkılmasın eğlensin gülsün
*Bebeğinizi sık sık hatırlat acaba sana mı benzer de elini karnına koy soğukluk olmasın
*Konuşurken güzelce konuş bagırmadan etmeden olması gerektiği gibi bi sorun mu var kızıyo mu sende aynı şekilde karşılık verme tatlica konus (tabikide kendini ezdirmekten bahsetmiyorum) kedi gibi ol yanında nasıl hoşuna gidiyosa öyle davran ama kendi istediginide yaptır bu şekilde.
*Sevdiğini söylemeyi unutma uzan boynuna seni çok seviyorum de mesela...
Tabikide nasıl bi insan bunlari bilemem ben olsam bu şekilde dahada çok yakınlaşmaya çalışırdım tabikide bunlar zamanla olacak şeyler. sakın kendini ezdirme kimseye. aç interneti her şey var bütçene göre. ne yapman gerektiğini bilmiyomusun gir internete videolar izle. spor yap, boş zamanlarini değerlendir bebek olduktan sonra bakiminida ihmal etme biraz zaman geçtikten sonra aldığın kilolarinida ver bakımlı ol evde de spor yapabilirsin herşeyden önce neşeli mutlu dişil enerjisi yüksek bi kadın ol. hosuna giden şeyleri öğrenmeye çalış Sana hayır diyemesin.
**Evli değilim 16 yaşındayım bunlar benim bencelerimdi umarım aranız düzelir :))
21 Yorumla- +1 yıl
Bide şunu eklemek istiyorum için rahat etmiyosa. guzel bi dille konuş boyle bisey gördüm kendin için mi baktın de neden bana evlenmeden önce söylemedin bilmeye hakkım vardi de bu tarz şeyler duyuyorum madem unutamiyodun neden benimle evlendin farkında misin ben hamileyim üzülüyorum bebeğimiz zarar görebilir falan seklinde konusabilirsin...
maalesef olay unutamamakta değil cürette. Eşinizin size çocuğunuza saygısı varsa sizi sevmiyorsa bile o kadınla bir ilişkisi mesajı vs olmaz. aynı şekilde kadının da uzak durması gerekir çünkü siz evlisiniz! bebekte var! Eşiniz google da aratsa ne olur? mesela o kadın sizin varlığınızı bildiği için eşinizi reddedebilir. Bunlar karakter meselesi tabi. Eşiniz sevgililiğinizde 2nizide idare etmişse zaten düzgün bir karaktere sahip değildir diye düşünüyorum bi de bekarlıktan kalan bir alışkanlığına dönüşmüş olabilir. benim tavsiyem hamile olduğunuzu o kadına belli etmeniz duyurmanız.. biraz vicdanı varsa zaten uzak durur
03 Yorumla
Soran+1 yılKadın biliyor hamile olduğumu eşim söylemiş olabilir nereden duyacak başka, ben ikimizi idare ettiğini evlendikten hatta hamilelikten sonra öğrendim
Soran+1 yılUmarım teşekkürler
- Cinsel Yaşam konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yıl11 yıllık ilişki de her türlü şey yaşanmıştır bir çocuk yapmamışlardır geri kalan her şey yaşanmıştır o nedenle onu unutması kolay olmayacak keşke biraz bekleseydiniz evlenmek için acele etmişsiniz sanki ayrıldıktan ne kadar süre sonra evlendiniz siz 4-5 yıl sonra falan mı?
09 Yorumla
Soran+1 yıl1 ay sonra evlendik eşim bir süre ikimizi idare etmiş, kız eşime mesaj atmıştı Instagramdan ben eşim görmeden sildim ve engelledim
- +1 yıl
Çok yanlış yapmışsınız bence 11 yıllık ilişki için en az 2 yıl geçmeliydi başka bir birlikteliğin sağlıkla zeminini oluşturmak için ki zaten yanlış yapıldığı da şu an bariz bir şekilde belli oluyor eşin eskisini başkasına sormuş bu da onu unutamadığını ondan vazgeçemediğini gösteriyor kaldı ki anladığım kadarıyla siz hemen tanıştık evlenmişsiniz hiçbir süre geçmemiş bence eşin en az iki yıl yalnız kalmalı sizde iki üç yıl gibi bir süre sevgili olup birbirinizi tanıdıktan sonra evlenmeliydiniz umarım evliliğiniz kötü ve olumsuz sonuçlanmaz çünkü eşin seni belki bir ihtimal seviyor ama aklı hala o hatunda üzgünüm senin adına
Soran+1 yılDiyorum size neredeyse iki yıla yakın ilişkimiz oldu ama eşim diğer sevgilisiylede devam ediyormuş, ben kurbanı oldum bilmiyorum adam yanımda ama başkasını düşünüyor
- +1 yıl
Bunu bile bile mi evlendin adamla yoksa evlendikten sonra kı haberin oldu her ikinizle birden görüştüğünden
Soran+1 yılEvlendikten sonra öğrendim hamileydim zaten öğrendiğimde
- +1 yıl
O zaman sizin bir suçunuz günahınız yok muhtemelen hamileliğiniz sırasında cinsel birliktelik yaşayamadığınız için doğal olarak kocanda eskisine yönelmiştir
Soran+1 yılYa ilk kız aramış kocamı ağlamış evlendiğini öğrenince maalesef eşim kızla konuştuktan sonra değişti bana gitmiş ablasına da yazmış ben anladım ki insan hayatında bir kez sevebiliyormuş diye bunu okuyunca beynimden vurulmuşa döndüm bebeğime bir şey olacak diye korkuyorum ama söylemiş bir daha onunla asla konuşmam olmaz böyle diye ablasıda kızmış. Şimdi eşimle konuşursam anlar telefonunu karıştırdığımı ama gözüde korksun istiyorum
- +1 yıl
Maalesef insan tek bir defa sevip aşık olabilir bu doğru bence çoğu insan buna katılmaz belki sizde katılmazsınız ama insan birisini gerçekten severse eğer bir daha bir başkasını sevemez ha ne olur ondan sonrakileri beğenir kafa yapıları uyuşur vs ama sevme noktasında eskisini sevdiği gibi mümkün değil sevemez bu sizle ilgili değil ama şu var eşiniz sizinle evlendiğine göre kafanız huyunu suyunuz uyuşuyor ki evlenmiş bence şimdi siz bebeğinizi düşünün gerisi hallolur zaten
Soran+1 yılAllaha şükür ki iyi anlaşıyoruz çok kibar anlayışlı bana karşı ama ben çok isterdim banada aşık olsun yapmasaydı keşke böyle şeyler güvenemem artık ona, zamanla belki düzelir her şey olacağı varsa daha kötüde olabilir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
63Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 261,7b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet unutamamıştır.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBak güzelim, unutamayan erkek yoktur, unutturamayan kadın vardır. Olduğunun en iyi versiyonu olacaksın. Seni bir sabah bile çirkin görmesine izin vermeyeceksin. Büyük tartışmalar yaşamayacaksın. Ona bağırmayacaksın, sesini yükseltmeyeceksin. Aranızda bir tartışma mı çıktı, seni kızdırdı mı, kalbin kırılmış gibi davranacaksın. Kücük bir çocuk gibi gözlerin dolacak dudakların titreyecek. Kuş gibi davranacaksın. "Neden böyle diyorsun, ben yanlış mı yaptım yoksa, özür dilerim" diyeceksin. Haklı bile olsan yutacaksın.
Bu adam seninle sorun yaşayamadıkça diyecek ki "ben ne doğru bir seçim yapmışım."
Bu adama hayatı cenneti çevir. Güzel sözler söyle, yatakta huyuna suyuna git. Ona aşkından ölüyormuş gibi davran. Yanına otur yavasca elini tut. Dokunduğunda biraz utanıyormus ama hosuna gidiyormus gibi davran. Onu arzuladığını ona hissettir. Seninle evlendiğine bir gün bile pişman olmasın. 2 sene veriyorum.
Herkesin unutamadığı birisi vardır. Kimse kimseyi zaten durduk yere unutmaz. Birini unutmanın en kolay yolu başkasını sevmektir. Sen onun sevdiği kadın, onun hayallerinin kadınına dönüşeceksin. Bambaşka birisi olacaksın. Sana değiştin mi dedi. Evlilik beni çok etkiledi, "artık sana aitim sen de bana aitsin diyeceksin". Onu en mutlu sen edeceksin. Hiç üzmeyeceksin. Her üzüldüğünde yanında olacaksın güç vereceksin. Sarılacaksın. Güçsüz kaldığında gücü olacaksın. Sana önce mantıklı bir karar gibi bakacak, sen onu mutlu ederek kendine bağlayacaksın. Zor olacak. Ama bu adamı seviyorsan, bu yuvayı kurduysan bunları yapmak zorundasın.413 Yorumla
Soran+1 yılTavsiyelerim için çokça teşekkürler. Ama ben sana yalan söyleyemem maalesef o kız benden daha uzun ve daha güzel, anladığım kadarıyla cinsellik yaşamışlar ve ben şu an hamileyim. Eşim davranış olarak aramızda bir problem yok ama gidip başkalarını şunu çok iyi anladım insan bir kez seviyormuş hayatında, sürekli rüyamda görüyorum, hiç aklımdan çıkmıyor demiş bir kadın olarak yerin dibine girdim. Şimdi söylersem ona şifresini bildiğimi anlar gizliden takip etmek istiyorum ne yapacağımı bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılBak benim canım meleğim, şu anki sevgilim çok başarılı bir adam. Türkiye'nin en iyi okullarında okumuş. Yurtdışında master bitirmiş. Çin'de yaşamış Amerika'da yaşamış. Ne kadınlarla çıkmış. Ama bula bula beni bulmuş. Ben çok mu güzelim? Hayır. Çok mu başarılıyım? Hayır. Bu adam bana geldiğinde Rus sevgilisini unutamıyordu. O da farklı kadınlarla cinsellik yaşamıştı.
Ben ne yaptım. Bu adama sadık olduğumu gösterdim. Bu adamın benim için tek olduğunu hissettirdim. Yanımda başka kadın için ağladı. Dedim "ben senin sevgilin, nişanlın değilim, arkadaşınım, bu hayatta birbirimizden güç almalıyız, her zaman yanında olacağım" dedim. Canım yandı, resmen tenim yandı. Ama yuttum. Ayrıldı bir gün başka kadınların koynuna gitti. Beklemedim, ama başkasına da gitmedim, kendime zaman verdim. Perişan oldu geldi. Çünkü bana ona değer verdim, sevildiğini hissetti, güvenildiğini ve güvendiğini hissetti. Ben yuvası oldum. Bu adam şimdi asla beni bırakamıyor. İlişki dediğin şey biraz taktiktir, özellikle erkekler bizim gibi kompleks düşünen canlılar değiller. Doğru adımları izlersen, doğru gider her şey.
Soran+1 yılBen kıskanç bir kadınım eşimi yengesiyle ve kuzeniyle dahi konuşturmam bir de bu kızın varlığını öğrenince manyak oldum, sen şu kadın gibi kadın derler ya öylesin
Cevap sahibi+1 yılKızım dışarda kurt çok, adamın aklı başka kadında. Ya boşanacaksın ya da seni sevmeyen bu adamla evliliğine devam edeceksin. Eğer kendini ona sevdiremezsen, aşık edemezsen bir noktada seni aldatacaktır da. Onu kendine aşık etmekten, bağlamaktan baska şansın yok, ayrılmayacaksan. Bu işin ucunda gururunu ayaklar altına almak var. Hamilesin, seni yeteri kadar sevmeyen adam çocuğu ne kadar sevecek. O kadından cocugum olsa nasıl olurdu diye hayal edecek. Bunları kendin için değil, çocuğunuz için de yapacaksın. Gerekirse güzelleşeceksin. Para biriktireceksin, kıyıda köşede botoks bir şey yaptıracaksın para biriktirip. Her şey senin için daha zor olacak, eğer bu adamı istiyorsan çabalayacaksın. Evlenmek sonuç değil. Bunu yapabilecek güç sende var. Her kadında var. Evlenmissin, bu şansı kullan. Hamile bir kadın olarak, böyle bir psikolojide olmak seni nasıl etkileyecek? Bebeği nasıl etkileyecek. Bu adam sana ve çocuğunuza aşk ve sevgi borçlu, bunu da sen kazanacaksın. Hiçbir şey armut piş ağzıma düş olmaz.
- +1 yıl
Ya yalvarırım bana da taktik ver çok zeki bir kadınsın
Cevap sahibi+1 yıl@yedirenk7 Adam burada aklında başka kadın varken bu kızla evleniyor bir de hamile bırakıyor. Daha da söylediğin şu lafa bak. Asıl erkeklere acımayacaksın. Bu kız taktik yapmasın da kim yapsın. Adam zaten taktik yapıp bu kızla evlenmis. Diğerini unutmak için bir de çocuk yapmış. Adam belli ki unutmak istiyor. Bizim hanım kız da çabalayacak el mecbur. Yoksa bu kızın kocası, adam mı? Çocuk resmen. Erkekler kadınlara düzgün davranmadıkça taktikleri hak ediyorlar. Doğru düzgün sevseniz kadınlar doğru düzgün sevmeye gayet hazır.
Cevap sahibi+1 yıl@Azizeninsırrı ne taktik lazım azize :)
Soran+1 yılKocam onu unutmadan benimle bebek yapmazdı o kadın kocama boşan demiş ama aramızda yaprak kımıldamadı
Cevap sahibi+1 yılBak şimdi, ben sana adam ona aşık demiyorum. Bence senin eşin ikinizin arasında kalmış. Seni de sevmiş onu da sevmiş. Sorun da burada başlıyor. Sen ne diyorsun onlar ayrıldıktan 1 ay sonra benimle evlenmis. Nereden biliyorsun o kıza nisbet olsun diye seninle evlenmediğini? Elinde fırsat olsa belki o kızla evlenirdi? Bilemezsin. Adamın gözü hala bir tık arkaya bakıyor. Önüne çevirmek senin elinde. Yapacaksın da
Öncelikle eşin bu kadını unutmak istiyor zaten. Yoksa dediğin gibi seninle evlenmezdi, çocuk da yapmazdı. Bu adam sana bağlanmak, sadece seni düşünmek istiyor. Ama sen çabalamazsan, onu "doğru karar" olduğunu göstermezsen, bu adamın gözü hep bir arkada kalır. Neşeli ol, onu mutlu etmeye çalış. Çocuk doğduğunda ilişkinize yardımcı olacaktır, baba olduğunu hissettiğinde özellikle.
Çocuk doğduğunda "sana benziyor" de, ya da ailede kimi seviyorsa kocan "bak aynı şuna benziyor" de. Bol bol çocuğu kucağa alsın. Emek versin. Bezini değiştirsin. Biberonunu tutsun.
Doğum kilolarını hemen veremezsin ama 1.5 sene içinde vermeye çalış. Çatlak kremlerini asla unutma sür. Bedenin büzüşmesin. Boy moy boş ver bunları. Erkeklerin çoğu minyon kadın sever zaten. Makyajın çok olsun demiyorum, ama her zaman güzel kok, temiz ol. Parfümün olsun. Kokunu sevdiğinden emin ol. Öyle ev hanımı yıkık gözükme asla. Eve geldiğinde iyi zaman geçirdiği eğlendiği yorulmadığı birisi ol. Eve gelmeyi onun için zevkli bir şeye dönüştür.
Soran+1 yılBen elimden geleni yapmaya çalışacağım ama artık eşime hiç güvenim kalmadı bilmiyorum o kadın arayıp boşann demiş ama biz hala devam bir sıkıntımız yok
Soran+1 yılCinsellik falan yaşamışlar ben hemen hamile kaldım daha mı iyiydi bilemiyorum
Cevap sahibi+1 yılDaha iyi daha iyi düşünme o kadını sen. Kendi ilişkine odaklan. Hallolur zamanla.. Kadın da birisini bulacaktır. Bulamazsa da kaybettiğine yansın sen eşinle ilişkini hoş tut yeter hayatım bak nasıl hallolacak gerisi
+1 yılSelam sayın dinleyici
Böyle bir şey görmeniz google geçmişinde illaki unutamamış gibi durumlarla bağdaştırılamaz
Gerçekten rüyasında görmüş olabilir bu da yine unutamamış anlamına gelmez
Rüyasının tabirini araştırmak istemiş herhangi bir sorun yoktur. Kocanıza siz kendinizi unutamaz hale getirin. Yani unutmasın tabi de yine de unutulmaz efsaneler yazın yaşayın böyle ince detaylara da takılmayın. Hayırlı Cumalar
Cevaplarım şahsi fikrimdir yatırım tavsiyesi değildir. Bu profildeki tüm cevaplar kurgusal ve hayal ürünüdür gerçek kişilerle ve kurumlarla ilgisi yoktur.
11 Yorumla
Soran+1 yılPeki neden eski sevgilisini, o iyi mi? diye sormuş, gündüz onu düşünüyor gecede rüyasında görüyor
+1 yılGenel olarak insanlar rüyalarına Kimin ne zaman gireceğini hiçbir zaman bilemez, Yani onun rüyasına girmesi onu unutamadığın anlamına gelmez bakın zaten unutmak diye bir şey yoktur, eminim sizin de evlenmeden önce sevdiğiniz değer verdiğiniz unutamadığınız ilişkileriniz olmuştur bu konuda eşinize haksızlık yapmayın.
Şu zaten bir gerçektir hani kaderindeki ile evlenirsin ama aklındakini de ölürsün ya muhakkak sizin de geçmişinizde buna benzer duygu ve düşünceleriniz olmuştur Ama artık bu saatten sonra evlenmişsiniz, yani böyle konular üzerinde duracak kafanızda birtakım soru işaretleri ve senaryolar kurarak davranmanızı doğru bulmuyorum.
Eğer çok sorun yaşıyorsanız bana eşinizle konuşabilirsiniz.02 Yorumla
Soran+1 yılPeki diğer söylediği şeyler normal mi ve evlenmeden önce bizi birlikte idare etmesi? Karını seviyor musun diye sorduklarında ben hayatımda tek bir kadını sevdim insan bir kere sevebiliyor muş aklımdan çıkmıyor demesi tek rüya değil
- +1 yıl
O zaman bu aldatmaya girer bunca zaman neyi beklediniz
+1 yılSanki kadın kocanın peşinde ya ne alâka kocan kadını unutamamış sorup duran da o avel misin
72 Yorumla
Soran+1 yılKocamın peşinde olduğu zamanlarımızda olmuştu
- +1 yıl
Eminim olmuştur
+1 yılBurada suçlu eski sevgilisi bile değilken "umarım sevgili bulurda kocamın yakasından düşer" demeniz çok acizce. Önce kocanizın yularını sıkı sıkı tutun. 11 yıllık sevgilisini yüzüstü bırakan adam 6 aylık karısını haydi haydi bırakır.
Ayrıca sorunun cevabı çok da zor değil. Belli ki unutamamış. Zaten kim 11 yıllık sevdiğini 6 ayda unutur ki?
110 Yorumla
Soran+1 yılKim unutamasa 11 yıllık sevgilisini diğer kadınla idare edip evlenir... aslında açık biraz onunla cinsellik yaşamak için ayrılmamış
- +1 yıl
Siz kendinizi çoktan kandırmış ve kafanızda kocanızi aklamışsınız zaten. Ayrıca bir konuşmasını öğrenin ya...
Açık biraz onunla cinsellik yaşamak için ayrılmıyor ne demek? Her açık zina mi işler? İnsanları kıyafetlerine göre yargılamayın. Sizin kocaniz adam olsaydı da o kadınla birlikte olmasaydı o zaman. Suçu kadina atmak en basiti...
Unutmayın ki sizinle evli olan kocanız. Kadın değil. Yani size ihanet edecek olan da kadın olmaz.
Soran+1 yılEvli birinin yakasına yapışmasın o zaman gitsin kendine sevgili bulsun 11 yıl da o adam oynasın bununla
- +1 yıl
Sizinle evliyken kocanizla iletişim kurmaya mi çalışmış? Belirtmemişsiniz. Aksine kocanız onunla olan resimlerini saklamış. Muhatabınız olmayan kişilere or*sbu damgası vurmak yerine sizi sevmeyen kocanıza bu yakıştırmaları yapın. Dediğim gibi sizin evliliginize ihanet eden kocanız.
Ama en kolayı evdeki erkeği değil de başka kadını suçlamak değil mi? Gerçekten çok garipsiniz.
Soran+1 yılEvet evlendiğini öğrenince inanmamış bayan kal@tak kocamı aramış
- +1 yıl
11 yılın üstüne inanmaması doğal. Sonra devam etmiş mi aramaya önemli olan o. Eğer devam ettiyse haklısın. Ama etmediyse kocan suçlu. Ayrıca evlenirken at gözlüğü mu taktın da adamın birini 11 yıl sevdiğinden bir habersin...
Soran+1 yıl1 hafta konuşmuşlar üst üste saatler boyunca sonra yine konuşmuşlar arada sırada ama 3 haftadır görmedim arama kaydında. Bu nedenle birkaç gün evi terkettim yapmıyor artık
- +1 yıl
Valla ne diyeyim artık. Senin kocan midesiz, kız midesiz sen de aşağı değilsin... dönmen hataymiş elli kere de aldatılırsın bu gidişle.
Soran+1 yılAynen en mideli sensin
- +1 yıl
Aynen🙂
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. 11 yıllık ilişkiden çıkan biriyle evlenebilme genişliğine sahip olduğun için öncelikle seni tebrik ederim..😏içinde bulunduğun durumu tarif etmemi istersen..
Ekmeğe nutella sürüp içine salatalık domates ve biraz da tuz eklediğini düşün.. yanında da ayran 🌝
15 Yorumla
Soran+1 yılBen bu ilişkiyi hamileyken yani evlendikten aylar sonra öğrendim, eşim o kızla beni sevgiliyken idare etmiş onlar ayrıldıktan 1 ay sonra falan biz evlendik
Soran+1 yılBilmiyordum diyorum sana anlıyor musun o ikisini bilmiyordum
+1 yılSence kadın mı kocanın yakasına yapışmış yoksa kocan mi kadının yakasına yapışmış ezik olmayın böyle ya şaka gibi adam eski sevgilisini unutmamış oraya buraya kadını soruyor ama sen hala kadın sevgili yapsın kocamın yakasından düşsün diyorsun daha gençsin yazık gerçekten
12 Yorumla
Soran+1 yılAslında kızı her yerden engellemişti kız son konuşmalarında ağlamış o yüzden mi sordu acaba
- +1 yıl
Direkt kocanizla konuşmanız ve size olan tepkilerini takip etmeniz sizin için daha iyi olacaktır çünkü bu durumda sizin haliniz saflık olarak geliyor bana
11 yıllık ilişki nedir ya? İstese de unutamaz onu bir de yengeye Elif dedin usta mevzusu yaşanmış aranızda😂 belli ki unutamamış madem öyle niye evlendi ki seninle çok saçma! Allah'ım exlerini unutamayan erkolardan uzak tut beni yalvarırım, çok amin. Çok kötü bir durum yaaa ay bir de evlisiniz öyle pat diye boşanılmaz da. Umarım unutur ne desem bilemedim.
16 Yorumla
Soran+1 yılUnutamadı mı acaba yoksa alışkanlık mı oldu bilmiyorum zaten biz evlenemezdik onunla demişti
- +1 yıl
Zaten biz evlenemezdik onunla ifadesinin altında bir üzüntü seziyorum, sanki evlenmek istermiş de evlenemezmiş gibi. Alışkanlıkla ilgili de olabilir tabii ama erkekler birine kolay kolay bağlanmazlar, bağlandıklarında ise kolay kolay unutamazlar. Belki seni de sevmiştir ama onu unutamamış bunu bil. Belki yıllar sonra çocuklarınız falan olursa artık o aklına gelmez.
Soran+1 yılEşimin ablasıyla konuştum sizin kurduğunuz cümlelere benzer şeyler söyledi umarım öyle olur
Soran+1 yılDeğildim tabikide hiç olur mu böyle bir şey. Ama ailesi konuşmuş eşimle evlenmeden önce aklında kalbinde öbürü varsa evlenme diye... eşim ona güvenmediğini anlaşamadıklarını söylemiş
- +1 yıl
Yine de unutamadığı çok bariz, bu konuyu doğrudan kendisiyle de konuşabilirsiniz ama muhtemelen inkar edecektir. En iyisi ona biraz daha zaman verin ve birlikte daha fazla vakit geçirmeye çalışın. Sonra tekrar onunla ilgili bir şeyler araştırdığını, onu merak ettiğini sezerseniz de ısrarcı olmadan yol verin derim ben.
+1 yılGörmemezlikten gelmelisin bu 1
2. si örnek vermek istiyorum boşanmış dul biri olsa ve eski eşinle geçmişinde kötü zamanlar anılar yasasaydı ve onu rüyasında görseydi bu da o kişiyi seviyor halen onu mu düşünüyor olabilirdi rüya bu kafanda soru işaretleri olusturmamalısın01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın aslında ama başka şeylerde var o yüzden taktım bu kadar
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Git kocana sor konus neden böyle yaptiğini ve sen eşi olarak koçana eski hayatini unutturac kadar iyi değilmisin neren eksik kendini bi yargila ve kocanin yaptiğida terbiyesizlik yanii. sen aynisini kocana sor deki ben sana böyle bi sey yapsam ne düsünürsün diye sor bakalim cevabi ne olcak. yolun acik olsun
04 Yorumla
Soran+1 yılKocamla nu konuyu daha önce tartıştık ama sonuca varamadı sessiz kalıyor
Soran+1 yılÇok haklısın aslında
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yani rüyada görmeye kadar her şey normaldi olabilir sonuçta insan elinde olan bir şey değil ama arkadaşına onu sormasi hiç normal değil üstelik birlikteyken de onun ismini söylemiş. Şahsen ben asla kabul etmezdim. Hadi onu da geç bir anlık oldu diyelim ama arkadaşina sormasının hesabını sormalisin.
01 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşı mesaj atmış evlendiğini o kızdan duymuş, ne hayal ettin ne yaşıyorsun diye aslında arkadaşı açmış konuyu
Cinsel Yaşam konusunda 422 cevap paylaştı. İnsan aynı anda iki farklı kişiyi sevebilir aşık olabilir. Aslında belirleyici olan sevgi değil karşılıklı olarak birbirinizi maddi manevi ve cinsel olarak ne kadar tatmin ettiğinizdir. Sorun yoksa, sorun yoktur. Eğlenceli ve renkli kalmaya devam et başka kadınların hiç bir değeri olmaz bir süreden sonra.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıl11 sene senden daha güzel , uzun boylu bir kadınla beraber olması ne demek sen biliyor musun? İnsan kapısına bağladığı eşşek ölse unutamaz. Kadını kıskanıyorsun , senden daha güzel olmasını da kıskanıyorsun. En başında evlenmeyecektin - kabul etmeyecektin. eşinde unutamaz devamlı rüyasında da görüyordur , merak ediyordur. Madem evleniyorsunuz geçmiş olsun.
13 Yorumla
Soran+1 yılBen o kızı evlendikten sonra öğrendim hamileydim öğrendiğimde, evet kıskanıyorum ama eşimi... o kız istediği kadar güzel olsun neden 11 yıllık sevgilisiyle değilde benimle evlendi birazda sonuç önemli değil mi
Cevap sahibi+1 yılŞahsen 11 senedir ilişkisi olan bir adamdan ben korkarım. Sonuç zaten belli onu kullanıp seni almış. Şimdide seni evlilik için yalanlarıyla kullanıyor. Öyle bir adamın sevgisine hiç bir kadının ihtiyacı yok.
Soran+1 yılNapayım şimdi söyler misin?
- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılOhaaa bide soruyor musun o senin değil kadının kocası gibian 11 yıl nee nasıl böyle bir hata yaparsın tebrikssss berbat ve sevilmedigin bir evliliğe hoş geldin o kadın onun içinde yer edinmiş sen ise yabanci
21 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyordum bu kadar uzun süreli ilişkisi olduğunu, ikimizi birlikte idare ettiğini evlendikten sonra öğrendim
Gizli Üye(25-29)+1 yıl8 aylık ilişkimde 1 senedir unutamadım ne aceleniz vardı? Hata yapmışsınız inş soğumazsınız birbirinizden unutmak öyle kolay olmuyor hele ki 11 sene geçmiş kaldı ki eski sevgilisinin de hala ilgisi varsa geçmiş olsun dostum en iyisi alıp karşısına konuş.
03 Yorumla
Soran+1 yılBen miyim suçlu diğer kadın mı? Tek suçlu eşim bizi birlikte idare etmiş, konuşmuyorum çünkü ona güvenmiyorum bu defa şifresini bildiğimi öğrenir hiç bilemem yaptıklarını
Cevap sahibi+1 yılSuçlu sensin demedim ki zaten. Bunları sana anlatması lazımdı bildiğin onu unutmak için seninle evlenmiş. Hayır yarabandı neyse de evlenip çocuk yapmak nedir Allah aşkına.
Soran+1 yılBen böyle biriyle nasıl evlendim bilmiyorum bana da çok iyi davranıyor biz iki yıl neredeyse sevgiliydik kızla biz evlenmeden 1 ay önce ayrılmış gitmiş kızada söylemiş bana kızıp benim yaptığım hatayı yapma diye... Ne kadar doğru söyler bilmiyorum Allahım bana yardım etsin
Gizli Üye(30-35)+1 yılRüyalar bilinçaltıyla bağlantılı ve irade dışı gerçekleşen şeyler. Bazen mesela normalde hiç ama hiç düşünmediğin birini bilincaltinda kaldığı için görürsün. Nasıl gördüğü onemli öyle basit bir şekilde gördüyse problem yaratmazdım ama farklı gördüyse gerçi gördüyse de söylemez hicbir zaman ogrenemeyeceğim birsey olarak kalırdı. Tribini de siddin sene atardim😂
054 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSorunun devamını şu an okudum. Gitmiş sormuş mu kızı bi de ve sen hâla bu kadar sakinsin sussam iyi olacak😂 şeytandan daha şeytan misyonu edinmek istemiyorum. Şeytan bile girmezmiş araya 😂
Soran+1 yılAylar sonra insan neden eski sevgilisini merak eder inanın anlamadım, ben böyleyim dolarım dolarım bomba gibi patlarım
Cevap sahibi+1 yılHayatım burada sorunun büyüğü rüyasında görmesi degil evet. Ruh dünyası bu iraden dışı. Ama adam gidip sorduysa kadını birilerine bu herşeyden önce hayatındaki kadına yani sana büyük saygısızlık
Soran+1 yılBen bıktım bu kadın gölge oldu bizim evliliğimize oya ki ben onunla konuştum bile anlıyorum seni ama biz evlendik bebek bekliyoruz uzak dur dedim daha sonra tartışmamız da oldu ne yapsam olmuyor
Cevap sahibi+1 yılProblem diğer kadında değil ki burada problem senin eşinin karakteri. Ikimizi birden idare etti zamanında diyorsun. Kadına zaafı var belli ki bir şekilde hâlâ aklından çıkartamamış. Bir taraftan seni de evlenilecek doğru kadın olarak görmüş. Ne yardan geçmiş ne dersen. Nifak tohumu ekmeyim dedim de bunun böylesi gider aldatır da seni. Ayrıl gitsin ya ikinizi birden aynı anda idare etti ne demek bunu bile bile mi evlendin sen? Öyleyse tek suçlu eşin değil sen de suçlusun onun kadar
Cevap sahibi+1 yılYa sen o kadına ilgisini falan boş ver. Sen hayatındayken o kadını birilerine soracak kadar sana duymadığı saygıyla vermediği değerle daha cok ilgilen , onun vehameti daha büyük çünkü. Herşeyle yürür ilişki ama saygısız ve değersiz yürümez yürümemeli
Soran+1 yılBunları evlendikten bebeğime 2 aylık hamileyken öğrendim çok zor günler yaşadım o kızada acıyorum ama elden bir şey gelmez al senin olsun diye boşanamam. Eşime mesaj atmıştı biz evlendikten aylar sonra, seviyorsun, aşk sandım yaşadıklarımızı ama senin ne ilişkimize ne yaşadıklarımıza saygın yokmuş aldatılmayı haketmedim, ortalıktan kayboldun bir öğrendim evlenmişsin, senin gibi şerefsizden kurtulduğum için şükrediyorum, ölüm döşeğinde bile benim adım gelsin aklına benim geleceğim üzerine kurduğun o yuva sana cehennem olsun. Fotoğraflarını çekmiştim ben bir öğreniyorum sonra bütün ailesinin bu kızdan haberi var çok sıkıntılar çektim çok burada belki kendimi düzgün ifade edemiyorum bedduası mı tuttu ne yaptı bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılÖyle düşünme ya ama şu da var burada mağduriyet iki kadına da ait hem sana hem ona. Eşinle konuş tek başına yüklenme bunu hamileymişsin bir de. Anne sıkıntı yaptı mı çocuk genetik rahatsizliklarla doğabiliyor. Çocuğun için endiselendigini söyle ve yine çocuğun için şans vermek istediğini söyle ayı değilse anlar
Soran+1 yılKonuştum daha önce ona haksızlık yaptım ona karşı vicdanım rahat değil bana çok beddualar etti işlerim yolunda gitmiyor bunun sıkıntısıda var dedi ama kızın akrabalarını tanıyorum yakında nişanı varmış bıktım inan
Cevap sahibi+1 yılÜzerindeki psikolojik yük cok fena ama beklemekten başka çaren yok gibi cunku ortada kesin bi aldatılma yok. Yerinde olsam konusurdum ve o kadını sormuş olmasından hiç hoslanmadigimi bu şekilde bi ayağı o kadındayken evliliği sürdürmek istemedigimi söylerdim yani boşanmak istiyorsan da boşanalım derdim. Onun tavrına göre hareket edersin sonra. Bilmiyorum boşandiktan sonra gidebilecegin bir ailen bir guvencen var mi ama aklin yolu bir. Aldatırlarsa da yarın birgün seni , alırsın aldattıklari mesajları götürürsün mahkemeye boşarsın g. tndeki dona kadar alırsın. Biz kadinlar herşeyi zorlaştırmaya bayılıyoruz. Basit bazı seyler
Soran+1 yılBen kızla konuştum evlenebilirim ben bunda değilim sadece aptal yerine koydu aldattı beni bu saatten sonra işim olmaz onunla falan dedi biraz tartıştık kıza da ne söylesem boş bilmiyorum kocam doğru dürüst bu konuda konuşmuyor ablasından falan öğrendim birşeyler
Cevap sahibi+1 yılSöylenilenlerden cok yapılanlar önemli her zaman. Sana oyle demiş ama gitmiş kadını soruyo ediyo falan sen de hâlâ konuştum ben diyorsun. Ne konuştuysan anlaşılmamış demek ki daha anlayabileceği dilden konuşman lazım onun
Cevap sahibi+1 yılNe zaman konuştun evlenebilirim dedi kadına hani evlendikten sonra ogrenmistin, senin de bi dediğin bi dediğini tutmuyo neyse😂
Cevap sahibi+1 yılDedin kadına**
Soran+1 yılEvlendikten sonra kız eşime mesaj atmıştı eşim görmeden silip engelledim sonra eşimle konuşmuşlar telefon kaydı gördüm kızla konuştum, bana eşim ondan soğuduğunu ama üzmemek için bitirmediğini söyledi sorduğumda o yüzden bu şekilde anlattım
Cevap sahibi+1 yılSonra sen konuşunca senin onun karısı olduğunu bile bile onunla evlenirdim mi dedi bu kadın yani 😂 olaya bak
Soran+1 yılKadın öyle bir şey söylemedi bence siz çok yanlış anlıyorsunuz. Evlendiğinden haberi yokmuş kızın sadece eşim sevgiliyken ikimizide idare etmiş.
Cevap sahibi+1 yılÇok karışık anlatıyorsun anlam bütünlüğü yok neyse umarım hayırlısı olur senin açından
Soran+1 yılBende parça parça bildiğim için, hayırlısı olsjn
Cevap sahibi+1 yılKızla konustum onunla evlenirdim ama beni aldattı ben de soğudum, diyen kişi senin eşin mi?
Soran+1 yılDur baştan anlatayım. Kocam o kızlayken benimle ilişkiye başlamış idare etmiş. Kız kocamdan ayrılmış 1 ay sonra biz evlendik. Kız anlamış ki kocam onu aldatmış... Bu nedenlede eşime mesaj atmış. Ben sordum eşime soğumuştum ondan güvenmiyordum seninle arkadaş gibiydik senin benim için doğru insan olduğunu anladım dedi işte
Cevap sahibi+1 yılSeninle mantık evliliği yapmış bu adam. Aldatma ihtimalleri Everest şu an nolcak diken üstünde oturcaksin olan sana olcak Allah yardımcın olsun
Cevap sahibi+1 yılEsin bu kadın tarafından aldatılmış mi doğru mu anladim
Soran+1 yılAynen öyle olmuş
Cevap sahibi+1 yılO zaman karşına gecip onunla evlenirdim ama güvenmiyordum demiş bir adam herşeyi yapar diyoruz. Gözünü dört aç
Cevap sahibi+1 yılZaaf var bir kere kadına karşı onda hâlâ zaaf en büyük tehlikedir
Soran+1 yılŞimdi bayramda memlekete gideceğiz küçük bir yer aynı mahallede yaşıyorlarmış umarım denk gelmez
Cevap sahibi+1 yılBirsey diycem canın sıkılırsa yazabilirsin. Nedense bi içselleştirdim ben de aldatıldım ondan sanirim. Konuşmak istersen yazabilirsin burdan. Akışına bırak zaman çözer illa ki
Cevap sahibi+1 yılHamilesin bi'de yaşadıkların etkiledi beni. Akıl akıldan üstündür, birsey sormak istersen yazabilirsin baska zaman da
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılRicalar
Soran+1 yıl@ÇİÇEK2000 arkamı dönüp nasıl gidebilirim, bekar olsaydım bende söylerdim aynı şeyi çok zor inanın bana
Soran+1 yıl@ÇİÇEK2000 o anlatmadı kızın adını bile ağzına almıyor, mesajlarını okudum oradan buradan birşeyler öğrenmeye çalıştım
- +1 yıl
Öğrenmenize rağmen size dürüst olmamış. Eğer size evlenmeden bu başından geçenleri ailecek anlatsalardı ne olurdu :) ? Sizi kaçıracaklardı. Ablası , eşiniz size en başında dürüst olabilirdi. Ailecek durumu bile bile size o imzayı attırdılar. Yalan dolanla yuva kurulmaz kusura bakmayın. Benim de çok hatam oldu ama tanıştığım insana tek tek ilk gün anlattım. Dürüst olmayan insanın yetiştirdiği çocukta onun gibi olur.
Soran+1 yıl@ÇİÇEK2000 ailesi kız eşime ulaşamamış çünkü ayrılmamış kızdan engellemiş sadece kızda eşimin ailesine hepsine yazmış, en sonunda öğrenmiş evlendiğini inanmamış, benim akıllı eltimde kocamı aramış git ara konuş 11 yılın hatırına çok ağlıyordu falan demiş
Soran+1 yıl@ÇİÇEK2000 bir an karşımda o kadın var sanki onun cümleleri bunlar
Soran+1 yılKuyruk acısı mı var
Cevap sahibi+1 yılSoylenecek cok fazla şey var ama kadın hamile yaptığı her türlü stres çocuğu etkiliyor. Belki çocuğu baba sevgisinden eksik bir yuvada büyüsün istemiyor? Çok yönlü ve empati kurarak düşünmeye çalış. Çocuk büyüdü mu o da bilir yapacağı şeyi
Cevap sahibi+1 yılAdam adam degil onda hemfikiriz kadinin karşınında geçip neler neler söylemiş ama bebeği de düşünmek zorunda o mahkeme süreci o psikoloji bebeğe yansıyacak yazıkbgunah
Soran+1 yılBakın benim derdim bu değil o kadından nasıl kurtulurum
- +1 yıl
Böyle pis bir adamın dokunmasından ben iğrenirdim. Sapiklaşmış artık kadının bir suçu yok tabi ama ailecek kadından saklamislar savunma olarak da sorduk ben artık onu sevmiyorum demiş tırı vıri ailesinde de sorun var. Ailecek psikolojileri normal değil. Kadının hayatını kaydırmışlar. Evlerden ırak.
Soran+1 yıl@ÇİÇEK2000 kadınla konuştum aynı sizin kurduğunuz cümleleri kuruyor ama gidip hala kocam için ağlıyor
- +1 yıl
11 yılımı bir adama versem üstüne cinsellik yaşadığım bir adama versem intihar ederdim. Çok güçlü bir kadınmış. Allah karşısına onu adam gibi seven birisini çıkartır inşallah. Kocanıza öyle şeyler söylemek isterdim ki bu platform kaldırmaz. Öyle bir adamdan nasıl mideniz bulanmıyor bilmiyorum ama umarım yuvanızı kurtarırsınız.
Cevap sahibi+1 yılSakin kalmaya çalışıyorum ama cok zor :) çocuğundan senin çocuğundan bahsediyorum benim derdim bu değil nasil diyebiliyorsun anlamiyorum şu an, karaktersizin teki bir adamı evladımın bile önüne koyuyorum diyosan biz boşa çene yoruyoruz
Cevap sahibi+1 yılDüşmediği için hafif konuşuyorum zaten. Çok daha ağır şeyler söylemek lazım böyle bir adama. Ama ben şu an çocuğundan bahsederken benim derdim kocam düşüncesini anlayamıyorum
Soran+1 yılEvliliğimizde ve eşimin bana davranışlarında sorun yok ama aklının hala o kadında olması problem, söylemek istediğiniz şeyleri anlıyorum
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen, böyle biri ile evleneceğim ve böyle bir şey başıma gelecek ise o adama, anasından emdiği sütü burnundan getiririm. Ben, boşan derim. Belli ki eski sevgilisini unutamamış ve senin ile evlenmiş. Böyle aptal erkekler olduğu müddetçe aşk falan yalan...
Acı çekip ağlamaman ve aldatılmaman için ilk postayı sen koy derim. Çünkü, eski sevgilisi biraz yüz verir ise seni aldatır ve her bir durumda aklından da olsa seni onun ile kıyaslaması da var. Bu durumlar güzel falan değil.05 Yorumla
Soran+1 yılYok kız eşime yüz verdi zaten ama eşim ona yüz vermedi, hamileyim aslında evliliğimizde problem yok belki çocukluğundan beri hayatında olduğu için eski sevgilisi aklına gelmiş olabilir
Cevap sahibi+1 yılAşırı ama aşırı saçmalıyorsun ve acilen saçmalamayı bırakmalısın...
Birde, kız yüz verdi falan diyorsun. Bu kızın yüz vermesine nasıl izin verdin veya eşinin bu duruma izin vermesine nasıl müsaade verdin? Nereden biliyorsun eşinin yüz vermediğini? Belki verdi ama haberin yok. Ayriyetten, eşin yüz vermemiş olsa bu durumlarda bulunur muydu? Birde, böyle düşün derim. Hamileyim falan diyorsun... Allah aşkına, bu durumlar varken nasıl hamile olabilirsin? Hadi kendine acımıyorsun, o bebeğe de mi acımıyorsun? Kendi acına bebeği de dahil ediyorsun ve o aptal adamdan çoğalıyorsun, inanamıyorum. Evliliğinde büyük aşırı büyük bir problem var ama sen pollyannacılık oynayıp, başına gelecekleri görmezden gelerek iyiye yorumluyorsun. O kızın, eşinin çocukluğundan beri hayatında olması onu merak etmesini önemsemesini veya bu durumlarda bulunmasını gerektirmiyor.
Hem cinsim olarak bir tavsiye vereyim, yol yakınken ayrıl derim. O adam dahi olmayan aptal eşin için değmez. O, a ş ü f t e eski sevgilide de biraz gurur olsa bu durumlarda bulunmaz.
Soran+1 yılşu an bekar olsaydım, kendi ayaklarımın üzerinde duruyor olsaydım ve eşimin sevgilisinden haberim olsaydı en önemlide hamile olsaydım seninle aynı şekilde düşünürdüm
Cevap sahibi+1 yılAptalın tekisin, güncelde yazdığın doğru ise aptalsın...
Bildiğin seni beğenmiyor veya sevmiyor. Bu nedenlerden ötürü istemiyor ama sen aptal gibi evli ve hamilesin...
Ayriyetten, şu anlık veya başka zamanlık bir durum yok. Para, gururundan daha mı önemli?
Cevap sahibi+1 yılSenin gibi aptallar her şeyleri hak ediyor. Bildiğin halde devam ediyorsun, canım...
Sg, bu şekilde yaşa ama sonra anlama. Kadınların yüz karası...
+1 yılBiz insanlarda bazen hiç ummadigimiz beklemedigimiz insanları görürüz bilinç altına belli olmuyor unutup unitmamaktan değildir insanın gecmisinde bir yasanti oldumu birazcık aklına geldimi bilinç altından olabilir
02 Yorumla
Soran+1 yılşunuda söylemiş hiç aklımdan çıkmıyor insan hayatında bir kez aşık oluyormuş çok iyi anladım
- +1 yıl
Takınti da olabilir ama bazen insanlar yanilabiliyor sevdiğini sanıyor
+1 yıl"Yakasından düşer" ne alâka, eşiniz sormuş kızı, eşiniz merak etmiş başkasında suç aramayım, eğer. Belki rüyasında gördüğü için merak etmişde olabilir. Amma bence unutamamışda olabilir 11-yıllık ilişkileri olmuş sonuçta
03 Yorumla- +1 yıl
Eğer kız kötü biri olsaydı sürekli eşinizin karşısına çıkardı bence
Soran+1 yılAilesiyle konuşuyor kocamı soruyor sürekli aynı şehirde yaşasak onu da yapardı
- +1 yıl
Peki kocanızla konuştunuzmu bu durumu?
- Cinsel Yaşam konusunda 764 cevap paylaştı.
+1 yılO kadar süreli ilişkilerden sonra rüyada görmek doğal bir şey, bu rüyaların da bir anlamı olmaz. Bunun için endişe etme. Eşin bunun anlamını Google'da bakıp saçma sapan düşüncelere girmesin. Konuş bence onunla
02 Yorumla
Soran+1 yılÖylemi söylüyorsun şifresini bildiğimi bilmiyor söylersem anlar şimdi
- +1 yıl
Öyle yüzüne vurarak değil, konuyu başka bir şekilde aç. Kocanı rahatlatacak şekilde konuş güven ver o sana anlatır
ya anladigim kadari ile cocugunuz var git kocana herseyi tek tek anlat. karakteri varsa biraz utanma duyar da pisman olur yaptiklarindan. kocan zaten ayri canım 11 yillik iliskiyi unutamadiysan neden gidip baskasi ile evleniyorsun baya baya dangalak canım biri.
11 Yorumla
Soran+1 yıl4 aylık hamileyim. Eşim neden yaptı bunu bilmiyorum yaptıysa şimdi neden böyle düşünüyor onu da bilmiyorum, valla ne hakaret etseniz az
Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Aklının bir köşesinde kalmış. Ama bağlantısı yok. Çok rahatsız olursan karşına al konuş. "Seni anlıyorum ama artık evli bir adam olduğunu, sorumlulukların olduğunu, unutma," de.
14 Yorumla
Soran+1 yılOnu unutmuştur değil mi, aklına gelsene arada sırada
Soran+1 yılÇok sık kavga etmiyoruz çok şükür
+1 yılKanka sence kiz mi kocanın pesinde? bı suçu da kocanda bul ne bu Kemalim yapmaz tripleri? Hem kız peşini bırakmasa bile kocan sınırını koyamayacak kadar aciz mi?
18 Yorumla
Soran+1 yılKıza karşı bir alışkanlığı var hangi erkek bir kadın gel birlikte olalım derse reddeder
- +1 yıl
Valla reddeden her türlü eder sen kendini kandırıyorsun kocan up uzun ilişkiden çıkıp direkt senle evlenmiş eski sevgilisini unutamamiski hâlâ rüyasında goruyo kızın işyerinde onu soruyo kocanı haklı çıkartmaya çalışma boşuna
Soran+1 yılKocam bizi bir süre birlikte idare etmiş kız kocama basmış engeli bunun üzerinden 2 ay sonra hemen hemen biz evlendik... bunu bile bile neden evlendin deme, evlendikten sonra öğrendim. Herşeye rağmen eşim sevseydi onu beklemez miydi neden benimle evlensin
- +1 yıl
Esin onu sevsede kız engeli bastığı için inadına evlenme ihtimalide var maalesefki senin için çok kötü bir durum
Soran+1 yılİnat evliliği olsaydı kızdan saklamak yerine nispet yapardı gözüne sokardı
- +1 yıl
Kızın öğreneceğini biliyordur
Soran+1 yıl4 ay sonra öğrenmiş o kadın
- +1 yıl
Canım benim bu kadar ayrıntılı her şeyi öğrenmek zorunda miydin sen kendini yipratirsin kocan denen kişi hâlâ eski sevgilisini seviyo aklından cikaramiyo evlensede aynı demek ki bence seni daha da aldatmadan ayrılmaya bak kendine yedirebiliyosan bu durumları bilemicem
Kocanın yakasından dusen sence de o mu yoksa kocan mı allah askına kocan soruyomus onu ruyasında goruyo mus rüyalar bilinc altının yansımasıdır surekli onu dusunuyor ki ruyasına giriyo kadınbir sey yapmadıgı halde neden yakasından dusuyor anlamadım 11 yıl dile kolay evli gibilermiş zaten boyle bir ilişkiye neden basladın da devam ettirip evlendin içinde süpheyle yasayamazsın sana da yazık belki bi sinirle yaptı evlendi
15 Yorumla
Soran+1 yılEşim kızdan soğumuş ama uzun zaman olduğu in ayrılamamış aile büyükleri tanıştırdı bizi onlar ayrılır ayrılmaz evlendik. Evliliğimizin ilk zamanlarında uğraştı kocamın aklını çelmek için ama yapamadı, sevgilisi mi buluyor yoksa evleniyor mu... defolsun gitsin
Soran+1 yılEşim beni seviyor aramızda bir problem yok ama içten içe o kadını hala düşünmesi canımı sıktı
Soran+1 yılPişman olmak gibi bir şey yok bence anlıyorum alışkanlık işte sadece çünkü biz severek evlendik
Güncellemeye de bakarak kesinlikle eski sevgilisini unutamadığı sonucu çıkıyor, üzgünüm ama gerçek bu. Eski sevgilisinin adını söylemek falan nedir yani, her şey belli.
04 Yorumla
Soran+1 yılBunu ilk defa yapmadı onunla sevgiliyken telefonda konuşurken falan da yapıyordu
Soran+1 yıl@zürazhr ağız alışkanlığı gibi bir şey olabilir mi
İkinizi aynı anda idare etmiş. Bundan sonra hiçbi lafına güvenemezsin ki sen onun. Gerçekten çok zor senin işin.
Bol bol sabır dilerim sana.
Kocana da akıl, fikir🙏02 Yorumla
Soran+1 yılGüvenmiyorum benim psikolojim bozuldu kendide açıklama yapmıyor tek o kızın mesajı var ortada birde ablalarıının söyledikleri
Ulan adam rüyasında görmüş rüyasında ya gayet normal bir şey adam rüyasına nasıl hüküm etsin. Adam görünce merak etmiş olabilir Allah korusun kızın başına kötü bir şey mi geldi diye düşünüp sormuş olabilir arkadaşına. Saçma sapan düşünceleri atın kafanızdan kızlık bir şey yok hem. Sen rüyanda eski sevgilimin görsen veya bir erkek görsen bilmem ne mi olacaksın. Hayır olmayacaksın. Bir bok varsa adam akıllı konuş kocanla. Millete çamur atma.
010 Yorumla
Soran+1 yılAklımdan çıkmıyor, iyi mi o diye sormuş
Soran+1 yılAralarında bir şey olmadığını biliyorum ama o kadını düşünüyor olduğu gerçeği berbat
Soran+1 yılSende çok var haklısın, yarın birgün evlenip bir şey olmaz dersin yanlışlıkla eşinize aldatırsın çünkü çok normal
Soran+1 yılBu kadar detay biliyor muydum sence evlenmeden önce? Ben ona ailemden vazgeçecek kadar aşık oldum, vermediler kaçtım. Kız başımıza tebelleş oldu öyle öğrendim
Soran+1 yılEvlenirken sizde aynı şekilde karşınızda kinin sözleri kadar tanıyacaksınız ama aynı evde yaşamak çok farklı
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılunutamamış diyemeyiz bu arada, eski sevgiliyi görmek onunla birliktelik yaşayacağın anlamına gelmiyor. genelde kendi birlikteliğinin daha uzun ömürlü ve sorunsuz geçeceğine dair yorumlanır.
01 Yorumla
Soran+1 yılHadi inşallah
Kocamın yakasindan düşer mi? Ya senin kocan aratip soruyo kadin ne yapsin. Su evli kadinlarin da sürekli kadınları suçlamasına deli oluyorum senin kocanin sucu yok mu?
04 Yorumla
Soran+1 yılKız düştü ilk kocamın peşine aklını çelmeye çalıştı
Soran+1 yılBaşaramadı zaten biz iyiyiz ama böyle yaptı yaptı kendini hatırlattı
Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Rüyasında görmesi unutmadığı anlamına gelmez çünkü bilinçaltı haindir, her şeyi önüne koyabilir. Anlamını yorumlamaya çalışması sadece komik olmuş. 😀
010 Yorumla
Soran+1 yılBeyefendi aklımdan çıkmıyor sürekli rüyamda görüyorum demiş
Soran+1 yılAlışkanlık gibi bir şey olamaz mı böyle olması bir tık daha iyi
Soran+1 yılDışarıdan tam bir akılsız gibi duruyorum biliyorum ne diyeyim benide ablayın nolur
Soran+1 yılBen kaçarak evlendim aileme söylemeyecek sözler söyledim pişman olduğumu bilirlerse eğer
Soran+1 yılSenin evladın kaçsa sen onu kabul eder misin? Telefonlarıma bile cevap vermiyorlar
+1 yılAhahaahah kocasinin yakasindan dusermis mis ISSNSJSJJSJS yapisan kocan mk kari olda unuttur ona buna bok atacagina
11 Yorumla
Soran+1 yılSen o bokunu ye
- Cinsel Yaşam konusunda 456 cevap paylaştı.
+1 yılKocandan ayrıl kendini de kayalardan aşağı at oldu mu öfffff
26 Yorumla
Soran+1 yılNe komiksin ya
- +1 yıl
Gül o zaman awq sende
Soran+1 yılHahahhaha
- +1 yıl
Aferin 😒😒😂
Soran+1 yılSg
- +1 yıl
Tm.
- Cinsel Yaşam konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yıl11 yıl çok uzun ya aklında yer etmesi çok normal. Rüya görünce de hepten merak etmiş. Sen bunlara takılma.
01 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah 🙏
+1 yılGoogle geçmişine kadar araştırmak nedir. Yani mesajlara bak bişey demem de yani bide çetelesini çıkarmış ne zaman araştırmış dşye
01 Yorumla
Soran+1 yılGüvenmiyorum evlendikten sonra öğrendim bildiklerimi
+1 yılAdamı bıktırmışsın pişman olmuş senin ile evlendiğine rüyalarına girmiş eskisi ile evlenseydim daha mı iyi olurdu diye düşünmüye başlayınca rüyalarına girmeye başlamış
02 Yorumla
Soran+1 yılBıktırmak mi? Başkası aklındayken neden benimle evlensin mecbur değildi bir şey değildi
- +1 yıl
Sende Haklısın brütüs
Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Kocanın yakasından düşmüş te sen kadının yakasındasın. Kocan onu unutamamış belli. Seninle neden evlendi?
05 Yorumla
Soran+1 yılNeden evlenmiş benimle?
Soran+1 yılAma kızın biz evlendikten 4 ay sonra haberi oldu
Soran+1 yılBen evlendikten sonra kızın eşime attığı mesajı gördüm o şekilde öğrendim
- Cinsel Yaşam konusunda 717 cevap paylaştı.
+1 yılİlkler kolay kolay unutulmaz
Zaten o kadında biraz karakter varsa evli olan birinden kendisini uzak tutar03 Yorumla
Soran+1 yılİlk unutulmasaydı ilk olanla evlenirdi o kız da karakter olduğunu hiç sanmıyorum
- +1 yıl
O zaman henüz çocuk filan da yoksa o hamle yapmadan sen daha fazla incinmeden boşan ileride çocuk filan olur bu kez daha zor bir kısır döngü içine girersin benden söylemesi
Soran+1 yılBen hamileyim yakın takipteyim kıza ulaşmıyor öylesine mi sordu acaba kız eşim evlenince iş yerinde falan ağlıyormuş zırıl zırıl kovacaklarına izin vermişler
Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Allah yardımcın olsun yapılabilecek en kötü şeylerden birini yapmışsın bu muhabbetlerle sık sık karşılaşabilirsin
03 Yorumla
Soran+1 yılBitmiş bir ilişki olduğu için aklına gelebileceğini düşünmemiştim
Soran+1 yılKız engellemiş gitmiş işte
Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Eşin hala eski sevgilisine aşık büyük ihtimalle kadın bunu dehlemiş. Bu da unutamıyor.
12 Yorumla
Soran+1 yılEşim ayrılmıştı ondan
+1 yılKocanin yakasi derken? Kocan ondan düşmüyor gibi bebis
13 Yorumla
Soran+1 yılBen onun düşmediği kendini hatırlatmak için neler yaptığını çok iyi biliyorum daha önce sormuştum tekrar tekrar onlarıda yazmak istemedim
- +1 yıl
Yawrum o zaman senin ne işin vardıda başka birini isteyen unutmamış biriyle evlendin
Soran+1 yılBunu öğrendiğimde hamileydim
Normalde sık sık rüya tacirlerine bakar mı?
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır sanmıyorum
+1 yılmaalesef üzülerek söylüorum erkekler 1 kere aşık olur
02 Yorumla
Soran+1 yılBu yalan mümkün mü böyle bir şey
- +1 yıl
doğru olan bu
Bence hiç unutamamış ve çıkıp gelse seni anında harcayacakmış gibi görünüyor
01 Yorumla
Soran+1 yılÇıkıp geldi ama beni harcamadı
+1 yılbiraz zor ayırır gibisin derin bişeyler var gibi
06 Yorumla
Soran+1 yılNe derini yatmışlar belli ki bu derinlik
- +1 yıl
yatma ne alaka ayrılmıslar ama tamamlayamamıslar eksık bızeyler var belkıde senle onu unutmak ıcın evlendı
Soran+1 yılUtanarak söylüyorum ki eşim o kadınla sevgiliyken benimle de sevgiliymiş
- +1 yıl
neyse eşinde yamuk adammış akıllı bır kadın boyle bır erkekle evlenmez bence 2 nuzdede yuksk enerjı guc olmadıgı ıcın bole bır durumdasınız mesela ben bole bır durum yasasam anıden no ortamdan ceker gıderım bır dahada donmem
Soran+1 yılHamileyim diyorum dana kız da beddua etti düşün yakamdan kim bilir seni kiminle aldatacak ama o ben değilim falan dedi sinirimi bozdu
- +1 yıl
burada tek önemli kişi cocugun ve onun saglıgı ıcınde en onemlı kısı sensın akışa bırak ozaman cocuk olmasa ıs kolaydı
Cinsel Yaşam konusunda 341 cevap paylaştı. Belki sen onu izliyormusun diye , Yem atmışır
01 Yorumla
Soran+1 yılDaha öncede arama kaydında aradığını görmüştüm şifresini bildiğimi bilmiyor
Cinsel Yaşam konusunda 330 cevap paylaştı. Bosan kanıtla ya da diğer kadından daha güzel olmaya bak ya savaş ya da terk et rahatla
02 Yorumla
Soran+1 yılSavaşıyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yıl11 yil dile kolay degil, ki 6ay once evlenmissin ne olacakti
09 Yorumla
Soran+1 yılZaten sevgiliyken ikimizi birlikte idare etmiş ve evliliğe beni uygun görmüş
- +1 yıl
madem sevgiliyken ikinizi idare etmis neden ayrilmadin bosanmadin evlendin? baskasini unutmamamis birisiyle evlenirsen ne olcakti
- +1 yıl
Beni uygun gormus nedemek? seni seviyordum oyuzden sana evlenme teklif ettim demesi lazimdi
Soran+1 yılBen bunları evlendikten sonra öğrendim hamileyim öğrendiğimde... kız kendini beğenmiş bir tip miş, eşim kız için evlenincede anlaşamayız güvenemem falan demiş
- +1 yıl
Bak demekki eşin eski kiz arkadasini dusunuyor cunku ruyamjzda ne goruyorsak uyumadan once dusundugunuz kisi hakkinda goruruz bilincaltina girmiş ayrica keske evlenmeden once iyi tanisaydin adami dogru duzgun, kizin kendini begenmiş olmasi guvensiz olmasi anlamina gelmez ayrica bence esin pskolojik sorunu var hem eski kiz arkadasini dusunuyor hemde hakkinda bu tarz soylemlerde bunuluyor demekki ona aşikti , Ayrıca arkadasina o kizi sormasi hala onu unutmadigini gosterir. merak etmis onu bence hala onu seviyor eski sevgilim gibi yaptigi davranislar oda oyleydi ben tersledim hala konusmuyoruz. bence esini karsina al deki Eski kiz arkadasini ozluyormusun barismak istiyormusun? onu neden arkadasina sordun? acik ve durust net ol sor dogru cevap al ondan deki ne dersen inanacagimde eger seviyorum unutamiyorum derse ayril bence boşan, sadece merak ettim derse konuyu kapat birdaha acma tadiniz kacmasin
Soran+1 yılBen ablasından duydum kız kocamı ağlayarak aramış boşan demiş karın hamile değilse varya ne olduysa bu konuşmadan sonra oldu girdi yine aklına sürekli konuşuyormuş eşimin ailesiyle onlarda onlar birbirini severek evlendi boşanır diye boşuna bekleme seviyorlar birbirlerini sende kendine yeni bir hayat kur demişler, eşim kızı arayıp ben hayatımda sadece tek bir kadını sevdim bir daha sevemiyorum demiş kız yazmış ekran görüntüsü attılar ama kocam boaşanırım falan dememiş
- +1 yıl
Bak iliskinize 3. kisileri dahil etme, tamam mi ?
Sen benim dedigimi yap karşina al aksam yemeginde sor. bu dediklerimi dogru ve net cevabi al, bakma sen insanlarin onlarin ne dedigine ayrica eşin numarasini degistirsin sende degistir iletisimizi kesin o kizla
Soran+1 yılEşim susuyor bu konuda denedim konuşmayı ama sorunca öyle bir iç çekti ki ve geçmişte kaldı konuşmuyoruz onunla falan dedi daha önce yakaladığım zaman sordum
- +1 yıl
Bak deki eger konusmayacakdan bosanacagim senden de, bu ne sacma bi iliski sana aciklama yapmak zorunda bunu bilmek hakkin senin yerinde olsaydim ayrilirdum ayrilmak isterdim ne bu evlilik cocuk var ortada nedemek gidip baska kadinlarla konusmak msjlasmak yok bilmem ne ben olsam ohooo gebertmistim onu
+1 yılEski sevgilisini rüyasında görmüş sebebini merak edip bakmış olabilir kötüye yorma hemen
011 Yorumla
Soran+1 yılBaşka şeylerde var hiç aklımdan çıkmıyor, sadece tek bir kadını sevdim bir daha sevemiyorum demiş
- +1 yıl
Bu onun cahilliği olmuş başka neleri var
Soran+1 yılBu kadar yani gitmiş kıza söylemiş birde kız diyor kendisi söyledi bunları benim suçum ne beter olsun ahlaksız falan birşeyler yapmış
- +1 yıl
Üzüldüm senin adına cahil biriymiş eşin kaç senelik evlisiniz
- +1 yıl
Pardon 6 aylık evliymişsiniz daha önce geçmişiniz var mı evlenmeden önce diyecektim
Soran+1 yılEvet diyorum ya 2 yıla yakın sevgiliydik ama bizi birlikte idare etmiş. Neden evlendin deme evlendikten sonra öğrendim
- +1 yıl
Böyle birine verilecek en güzel cevap uzak durmak olur ayrılmazsan bile hatalarını yüzüne vurmalısın hatalarını düzeltsin diye
Soran+1 yılGidecek yerim mi var yok yapayalnızım
- +1 yıl
O zaman trip atacaksın ona ve hatalarını yüzüne vurmalısın aklını başına alsın diye
Soran+1 yılYapıcam bunu
- +1 yıl
Denemekten zarar gelmez
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılUnutamamis hiçbir zaman da unutulmaz kimse yalan soylemesin
03 Yorumla
Soran+1 yılUnutmasaydı onun yanında ki kadın o olurdu. Ayrılır ayrılmaz benimle evlenmezdi bunlara ek maalesef ikimizi sevgiliyken bir süre idare etmiş
Soran+1 yıl@zürazhr evet tavır ve davranışları beni sevdiğini gösteriyor anlayışlı kibar benim istekleri önem veriyor
Onu unutmak için seni kullanmış. Ciddi ilişki sonrasında erkekler flörtöz dönemine geçiyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılBenimle evlenmek için ondan ayrıldı
+1 yılNe kocaymiş ya. Kimse paylaşamıyor. Kesin zengindir
07 Yorumla
Soran+1 yılDeğil
- +1 yıl
Neden ayrilmiyorsun öyle karaktersiz heriften
Soran+1 yılHamileyim
- +1 yıl
Hamilesin diye böyle iğrenç bir evlilik çekilmez. Aklını hiç mi kullanmadin hemen hamile kalinmaz diye... Ne zamandır bu adamin oyunlarını fark ettin? x
Soran+1 yılEvliliğimiz iğrenç değil eşim bana kibar ve beni sevdiğini söylüyor birkaç ay önce öğrendim herşeyi
- +1 yıl
Sana ve o kadına ihanet etmiş neresi iğrenç değil. Birak bu ayakları. Seni sevdiğinden emin olsaydin böyle bir soru acmazdin... Neyse kime ne anlatıyorum ki. Belli zaten böyle bir hayat yaşamayı sevdiğin Burdakilere ağlama. O çok sevdiğin ikili oynayan kocanin yanına git. 2. Çocuğu da yapin hatta.
Soran+1 yılBen bunları evlendikten sonra öğrendim neler yaşadım biliyor musun bu neyi değiştirir
+1 yılNe koca derdiymiş burası yaa, şu KS uygulamsında bi eski sevgili muhabbetti, birde sevdiğim çocuğu kendime nasıl bağlarım büyüsü geziniyor.
00 Yorumla
+1 yılunutmak için sevmezsin ki, kimse eski sevgilisini unutmaz ama abartmasın o da
05 Yorumla
Soran+1 yılya muhabbetler çok farklı onların ilişkisi tam bitmeden başladı bizim ilişkimiz
- +1 yıl
neden bitmeden başladın?
Soran+1 yılEşim ondan soğumuş anlayamadıklarını anlayınca ailesinden biri bizi tanıştırdı onlar ayrıldıktan kısa bir süre sonra evlendik
- +1 yıl
çok büyük hata etmişsin , 11 yıllık ilişkisi olan biriyle evlenilmez. Unutamaz çünkü sürekli aklına gelir.
Soran+1 yılİnsanlar 30 yıl evli kalıp ayrılıyor daha sonra yine evleniyor.
+1 yılBence senin kocan bir an önce onun yakasından düşsün ve ben olsam 11 yıllık ilişkisi olan biriyle birliktelik kurmam çünkü dilekolay 11 yıl insan ne kadar unutup vazgeçtiğini sansa da hep beyninin bir tarafında kalıyor hersey umarım mutlu olursunuuz
12 Yorumla
Soran+1 yılBilseydim bende kurmazdım ilişkimiz bir yıldan fazla sürdü ikimizi birlikte idare etmiş suçlu eşim ama olan oldu kader bu
- +1 yıl
Bu da senin kaderinmiş demekki nasip yani ya hayırlısı olsun ama fazla takılma böyle şeylere işin içinden cikilmayacak gibi hissediyorsan onunla konuşmalısın bu konuyu👍
+1 yılOoo unutamamis belli ki bunları onunla açık açık konuş
00 YorumlaAkışına bırakın ya kasmayın bu kadar aşk evlilik saçmalık
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnlamı neymiş kız 😄 ben erkeklerin geride neden bu kadar basit izler bıraktığını anlamıyorum. Baktın madem sil, yakalanma😄
02 Yorumla
Soran+1 yılŞifresini bildiğimi bilmiyor bilse çoktan silerdi
Cevap sahibi+1 yılKocan da olsa şifresini bilmen gerekmiyor. O kocanın özeli. Ve sen o alana gizlice girmişsin. Bu çok saygısızca.
Eşin ayran gönüllü demek ki birini unutmadan direkt evlenmiş
#Hükümdar15 Yorumla
Soran+1 yılHa ha ha be kadar komik birisi
Soran+1 yıl@sibel099 eşim ayran gönüllü değil karakter yoksunu ki iki kişiyi birlikte idare etmiş
Soran+1 yıl@sibel099 ya kız mesaj attı biz evlendikten sonra sen demiş 1 ay da tanışıp evlenemeyeçeğine göre, beni neden aldattın birşeyler birşeyler yazmış
+1 yılOnu düşünmediği müddetçe onu rüyasında görmez ha diyelim ki gördü bunu aratması bundan bir sonuç beklemesi ne kadar iğrenç bence aldatmak
01 Yorumla
Soran+1 yılSadece rüyasında görse iyi aklımdan çıkmıyor hiç demiş kocam kötü bir insan ama bilmiyorum neden böyle yapıyor aslında evliliğimize sorum yansımıyor
- Devamını Gör (83)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat