Merhabalar bir kızla tanışıyorum. Geçen haftada ilişki yaşadık. Bana ne zaman nisanlanacaz evlenecezlere getiriyor. Ne alaka dedim. Ne ne alaka birlikte olduk dedi eeee dedim bunda ne var illa yaşayınca evlenecez diye bir şart mı var dedim. Sen öyle demiştin dedi ooo dedim ben onu lafına dedim bundan adın gibi biliyordun ben evlenmem sevgili kalacaksan olur dedim. Ağlıyor beni kandırın da şöyle yaptın da , ne diyon ya dedim zorlamı ilişki girdin dedim. Bu saatten sonra senle uğraşamam dedim engelledim. Başka numaralardan arıyor ağlıyor.
Ben ne yapayım o ağlıyor diye hayatımı zindana mı çevireyim.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Erkekler cok kotusunuz, adam ol oyle bos laf yapma o zaman evenlicez demissin ama,
Adam olan y’a sozunde durur ya da bos yapmaz
Sen güzel kardeşim yazik
Sen ixxbxnezin diyecektim ne duzeltiyor bunalr
Onu ilk başlarda dedik. Sonradan belirttim bana göre evlilik diye onuda ciddiye alsaymis napim
Tamam belki senin icin sadece siksmkti ama kadinlar duygu besliyor hemen ve sen empati yapmiyosun. Kizla zorla olmasin Tamam ama verilen bi soz var resmen kizin gunahina girdin kim bilir ne hayaleri vardi.
Adi oldugun gercegini degistirmiyor
Iyi gecelr
Sağol sanada iyi geceler
Ne yapsın kız? Kandırmışsın işte. İnşallah başına bela olur
Neyin belası olacak fazla uzatirsa kendi kaybeder
Siz erkekler saf mısınız 😂 istersek öyle şeyler yaparız ki. Zaten şu an kız kaybetmiş gibi düşünüyor o yüzden gözü görmez bir şeyi
Bi bok yapamaz. Şansını zorlarsa ailesiyle tehdit ederim ki bunu yapmıyom zorlamasin o ağlar
Ailesi de evlenmek zorundasın der sana. Söylersen sanki sadece kız mı zarar görecek sanıyorsun
Bana bir şey olmaz ve evlenmek zorunda da değilim ben takılıyorum kimseyle hatta bu yolda olan biriyle evlenmem zati , ilişki yaşamak gibi niyetim de yoktu yoldan çıkardı
Sen yolunu bilseydin kimse çıkartamazdı
Ben ztnn böyle takılıyorum ki ilk imayi o attı. Bende yok böyle evlenme şeyi kapiş
Kızın ahı çıkar sana da aynısını yaparlar
Ya neyin ahı ya neyin
açıktı deni
Evet
nasıl hemn seks yaşadınız ki
Hemen değil be, 6 ay geçti aradan
güsel miydi bari
Sende ki ne fantezi be dayı bi sg sende
ammn sk değer mydi dedm sana