İliskisi varken istek atan bir ex flörtüm var isteğini kabul edip gt yaptım ama profiline hiç bakmamıştım. öylesine kabul ettim hikayelerini falanda sessize almıştım. dikkat etmedim hani sosyal medyayla uğraşmayı seven birisiyim o yüzden takipçim eksilince falan merak edip bakarım neyse aradan 1 -2 ay geçti takipleşiyoruz bir baktım beni takipten çıkarmış aradan 2 gün geçti geri istek attı merak ettim profilini tekrar kabul ettim gt yaptım sonradan gördüm ki tüm profil sevgilisiyle benle takipleşirken daha hikayeyi gizlemeden önce bi story atmıştı ama dikkat etmemiştim sadece kızın yüzü aklımda yazdığı söze falan bakmamıştım yani meğer sevgilisiymiş. sonra zaten geri çıkardım takipten ama merak ediyorum sizce neden çıkarıp 2 gün sonra geri ekledi? (takipleştiğimiz süre boyunca hikayelerimi vs beğendi )
Kız öğrendi ya da öylesine çıkar bunu dedi desem tekrar neden ekliyo ya da biraz zaman geçer hani 2 günde geri eklemesi saçma değil mi?
Sadece merak ettim bu yüzden soruyorum çok mantıksız geldi çünkü 🙄
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Dikkatini cekmediğini anlamış tekrar istek atmış
Ya bana yazmıştı baya aylar önce takipleşmiyorduk snapten yazdı ama hep cinselliğe geldi konu engelledim bu seferde öylesine kabul etmek için ettim anlık bir şeydi meğer ilişkisi varken yazmış ilişkisinden önce konuştuğu kişiydim. bana sadece arzusu olduğunu düşünüyorum ama sizce hala içinde kalan birşeyker de olabilir mi (tabiki ondan hiçbir şey olmaz sadece merak ediyorum)
Yani pek sanmıyorum sadece sen olmadın ama ben baskalarıyla da olabilyorum tarzında bi mesaj vermeye calısmıs sen hiç takılmadan tavizde vermeden yoluna bak cinselliğe girmiş engellemişsin zaten dönüpte arkana bakabileceğin biri değil. Cinsellik öyle ergenler gibi konusarak vs olmaz anlık gelişir ve sevdiğin insanla arandaki cekimle alakalı bir durum. Kısacası ergen ve sanaldan yürüten bi tip salla bi bok olmaz kimle olursa olsun cok durmaz kızda yanında
Kesinlikle katılıyorum zaten zamanı da da reddettiğim birisiydi hani biçok kez istek vs devam etti heo sildim reddettim falan bi şekilde öğrendim 2 yıla yakın ilişkisi varmış şu an kızada üzüldüm açıkçası bunca zaman durmuş durmaya devam edermi bilmiyorum ama çocuğun gözü dışarda gibi umarım farkeder bu durumu
Ben senin yerinde olsam ki önceden yaşadım bu durumu beni kandırıp diğer tarafı da oynatanlara bir ders vermek adına hep karsı tarafa olan biteni anlatırım. Kızı tanıyorsam ya da bir kız oldugunu biliyorsam hemen onu arastırır o kızı bulur gider söylerim. Beni kandırıp yataga atmaya calısacak o kızla da ciddi ilişki adı altında yıllarca cıkacak kızda saf saf cok seviyoruz birbirimizi yok 1-2-3 senemiz oldu evleneceğiz diye hayallere kapılsın. Valla kadın kadının düşmanı değil dostu olacak böyle bir adamı tanıyorsun elinde yazısmalarınızda varsa eger istek attığı anları da ss alıp kızı bulup atsaydın seni de beni de kandırıyor yazık etme kendine bu simdi böyle yapıyorsa ilerde de yapar diye kızı uyar bence.
O aklıma geldi hatta baya kızın hesabını bulup mesaj yerine falan girdim ama sonradan bi arkadaşım yapma hani sen suçlu olursun falan dedi kafamı karıştırdı ama sizin de dediğiniz gibi bende bu düşüncedeyim ve yapıcam galiba
Suclu olacagın bir durum mu var. Cocukta senin hakkında bir koz yok ise ancak seni engeller ya da mesaj atıp ulasmaya calısır her yerden engelle cocugu kızı da uyar yapmadan önce dusunecekti o cocukta suclu olacagın bir durum yok sen değil bunu yapan suclu ne alaka yani hem gelip bana yazacak cinselliğe girecek sevgilisi ola ola istek atıcak benle konuscak sonra da suclu ben olucam yok öyle bir dunya
Ya şöyle benle ilgili koz mu bilemem ama hani konuşmalarda iliskisinden bahsetmiyo falan ama son takip isteğinde ben gerçekten bakmadım hssaba bilmiyodum ama hesabı hanin150 kişilik sadece ailesi kuzenleri kız ve kızın arkadaşları bide kendi arkadaşlarından oluşan bir hesap öne çıkanlarda sadece kız var biyografide 🔒 var hani bunlar varken kabul etmişim gibi oldu hani ben bilmiyodum ama çocuk bunu dillendirebilir iste bildiği halde kabul etti gibisinden ki bu onum yaptığını değiştirmez kızında sorgulaması gereken ben değilim çocuk zaten ama sorun şu çocukla komşuyuz hani şu an taşındı ama yine çok yakınımda hani bide akraba değiliz ama aynı şehrin aynı köyünde büyümüş ailelerimiz tanışıyolar yani baya arkadaş annelerimiz hani onların gözünde beni farklı konuda düşürecek bir şey söyler mi yapar mı düşüncesi var 🥲
Ya hiç tanımadığı senin oldugunu anlamayacagı bir arkadasından ya da fake hesaptan kıza yazacaksın kim oldugunu vs belirtmeden kızın aklına kuslu dusse yeterli zaten bence sen yap sormasını ne olacaksa olsun ya da cocugu yine bir arkadasından ya da bir fake hesaptan işleteceksin konusup agına cekip sonrada kıxa atacaksın ve senin yaptıgın belli olmayacak
kiskandirmaya calismis
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!