Geri döndüm çünkü istediğim kız tarafından reddedildim / çok pis terslendim. Sen briaz daha safsin arkamdan da agliyosun şimdilik ikincisi çıkana kadar senle idare edelim 🤤🤤🤤 (ben seni bırakamazmisim aslında, dönüp dolaşıp gene senmissin) abshshhdhdhdhd
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
İlişkimde her şeyi bok edip her şeyin eskisi gibi olması istediğim o zamanlar geldi aklıma. İlk deneyimimdi ve tabii ki onda da hata vardı ama ben de batırmıştım. Sonunda bıraktı beni, asla ilgilenmedi. Bir yıl geçti ve başka birini bulmuş, geçenlerde gördüm. İnanılmaz bir değersizlik hissi var içimde.
Bahsettiğin çocuğu savunmuyorum, tanımıyorum bile. Bana benzer şeyler düşünüp hissettiğini de sanmıyorum zaten. Ama benimki ve muhtemelen benim hakkımda konuştukları da, sen ve görüşlerdeki kızlar gibi düşünüyorlardı. Bu çok kırıcı ve adaletsizceydi ama beni yargılayacak kişiler, canım ve değer görmeye değmeyecek biri olduğumu düşünenlerden ibarettiler. O yüzden şu an içimdeki o ukteyle, kimi zaman yaşamayı istemediğim bi' hayatı yaşıyorum.
Bu o çocuğa geri dönme konusunda hisler oluşturmasın. Bana sorarsan toksik bir ilişkiye benziyor, ikinize de fayda sağlamaz. Sadece yine aklıma geldi ve anlatmak istedim
Dengesiz hıyartonun teki olduğuna. 5 dakika nedir yav.
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evet 5 dakika sonra dönmesi çok garip ve saçma haha Ayrılmak istedi. Tamam dedim. Saygılıca bitti. sadece "Tamam " dedim. başka bir şey demedim.5 dakika sonra "Geri döndüm , neden bilmiyorum " yazdı. Bende beni terk ettiğini söyledim. Sonra bana dedi ki "seni isteyip istemediğimi , sevip sevmediğimi hiç sormadın, fikirlerimle ilgilenmedin "dedi."Ne dememi bekliyorsun beni terk eden birine git veya kal demem" dedim. Sonra bu soruları sordum sustu. bende sustum. "Sonsuza kadar ayrılacak mısın, konuşmayacak mısın?"dedi. Bende "konuşacak kelime kalmadı, bitti" dedim. Ve sonra bana "tamam ne istiyorsan onu yap "dedi. Bende "sende ne istiyorsan onu yap " dedim. Ve tamamıyla bitti. Hıyar olduğu kesin beni çok incitti. Ne dememi bekliyordu ki... çok saçma hersey çok saçma...
Bende öyle. çok sinirleniyorum. Onu çok seviyorum. çok acı çekiyorum. ama daha fazla dayanamadım. gurur daha önde benim için ve inatçıyım. Sonsuza kadar gitmesini istedim. o gitti ve gelmesi doğru olmaz. tutarlı olmak lazım. Teşekkür ederim. Evet sanırım bir dertten kurtuldum. Yorumun için teşekkür ederim :)
Üzülmüyorum desende insan üzülüyor. Hayal kırıklığı çok kötü... iki gündür içimden bir şey yapmak gelmiyor, sürekli ağlıyorum. Çok zavallıca biliyorum. Ama geçecek elbette. Yorumun için teşekkür ederim :)
Hayır hiç zavallıca değil sen üzülmüşsün ve ağlıyorsun geçici bi süreç bu aglayabıldugın kadar ağla Şu an sonrasında göz yaşının bi damlasını dahi kimse için harcama güzelim