Mesela Allah korusun tipiniz benimki gibi diyelim ki. Sizi dişi sinek bile beğenip de sokmazken , kız tavlamak için ne yapardınız?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kızlar tipe mi bakıyor mk , paran varsa gelirler özgüvenin varsa da
Bu da fakir tipsiz tesellisi işte. Hem fakir hem tipsiz olunca kızlar fakirim diye bakmıyor diyorlar. Halbu ki tipsiz olduğu için bakmıyorlar ama o fakir olduğu için bakmadıklarını düşünüyor. Parayı bulunca anlıyorsun asıl neye baktıklarını.
Her şeyin başı para hocam. Ama özgüveni olmayan biriyle de çıkılmaz yani. Benim tip ortalama ve üstü. Bilemiyrum
Özgüven de öyle kendi kendine yok olan bişey değil. Kızlar erkeklerdeki özgüveni yok ediyor. Ne kadar gariptir ki özgüvenli erkekten hoşlanıyorum diyen de kendileri.
Kendisine saygısı olan eleman öyle iki kız için kendinden ödün vermez hocam
Bizim de kendimizden ödün verdiğimiz falan yok. Bak 30 yaşındayım daha hiç bir kıza açılmadım.
Kıza açılmak ödün vermek olmuyor. Bu arada 30 yaşına kadar hicmi değecek biri çıkmadı reis
30 yaşıma kadar karşıma hiç reddedilme sonucu kendimi kıyma makinesine atmama değecek biri çıkmadı hayır.
Reddedilince niye kıyma makinesine atilasin. Çok büyütmüşsün gözünde böyle şeyleri
Ben reddedildiğim için değil reddedileceğimi bile bile teklif etmek gibi bir canım yaptığım için kendime öfkemden bunu yaparım. Normal erkekler için hoşlandığı kız için 2 ihtimal vardır, ya olur ya da olmaz. Benim için 2 ihtimal yok tek ihtimal var o da olmaz.
Ölüm yok ya.
Var niye olmasın? Hem bana hem de beni reddeden kıza.
eğer çirkinsem hayata 1-0 geride başlamışım demektir. Bu da demek oluyo ki tiple alakalı kız tavlamaya falan zaman ayırmak yerine para kazanmaya zaman harcarsam her istediğimi elde ederim
Fakir tipsiz tesellisi. Hem fakir hem tipsizler kadınların kendilerine fakir oldukları için bakmadıklarını düşünüyor. Halbu ki tipsiz oldukları için bakmıyorlar. Ben çevreme bakınca bir sürü fakir yakışıklı erkeğin bin tane kızla dolaştığını görüyorum. Ben babadan zenginim inşaat şirketimiz var. Çocukluğumdan beri zenginim yani ama hiçbir kızın mesaj attığına dahi şahit olmadım.
Ne duruyosun, ortamlara gir sana 100 tane kız mesaj atar. Parayı sevmeyen kız yoktur
Parayı seviyorlarsa çalışsınlar.
Onlarda o azim yok işte
O azim bize nerden geliyor o zaman reis?
Hacı bu kadar sorgulama
Sakin ol ve değiştireceğin şeylere odaklan, zamanla birçok şey yoluna girecektir. Kızlar sandığın kadar zor değil.
Zor olduklarını düşünmüyorum ki acayip kolay. Yakışıklı erkekler için.
saçma düşünce, kızlar salt yakışıklılığa bakmaz. Evet işleri kolaylaştırır ama tek başına bir boka yaramaz. Güven bana kadınlar para, güç, karizma üçlüsünü sever. Kendine bak saygı duyulan bir adam ol paran olsun dış görünüşüne öze n göster ve onlarla oynamayı öğren. Bol şans.
Son dediklerinin hepsi var ama bir boka yaramıyor. Bilgin olsun.
Hepsinin olup kadının olmaması imkansız. Mağarada yaşıyor olmalısın ya da tekniğin yanlış. Sızlanmayı bırak yoluna bak. Ben de bu yollardan geçtim. Çoğu bahaneyi ben de kullandım. Şimdi kadınlarla aram gayet iyi. Zaman kaybetme sızlanarak sonra pişman olursun demedi deme. Bana güven aynılarını hissediyordum bir zamanlar.
Kadınlar kolaydır, sen erkek olmayı öğren. Bu kadar.
Kadınlar kolaydır. Yakışıklı erkekler için.
peki
Her muhabbetten haklı ayrılmak benim huyumdur. Kabul etmene sevindim.
Paran ve lüks bir araban olması lazım.
Var zaten. Gerçekten de kızlar arabanın önüne atlayıp numarasını veriyor. Ay ne olur benimle evlen diye bin tane DM geliyor. Ben seçemiyorum aralarından. Benimki de dert işte.
Atsana foto
Çirkinim diyince niye fotoğraf istiyorlar. Daha önceden başıma geldi. Atınca "gerçekten de tipsizmişsin hiç bir kız sana bakmaz " falan dediler. Ben bunu zaten biliyorum kanıtlamaya gerek yok o yüzden.
Yok merak ettim yanlis anlama cirkinsin falan demicem
O zaman bana acıdığın için çirkin demediğini düşünürüm.
Ya belki tavsiyede buluncam atar misin yemicem
Çiğköfte ısmarlarım
Ismarlamıştım zamanında pek bir işe yaramadı. Hatta ayran bile almıştım.
Büyük ayran mı sütaş
Gocaman tombul ayran
O sesse olmayabilir
komagene
O kaybetmiş boş ver 😂
Beni tanısan beni kaybederek neler kazandığını anlardın.
Sen seni sevmezsen onun seni sevmesini nasil bekleyebilirsin eyy insan
Ben beni sevmiyorum ki. Kimsenin de sevmesini beklemiyorum. Ama birbirinden bağımsız şeyler. Ben bana aşık olsaydım da kimse beni sevmezdi.
Valla sana satır satır yazardım ama modumda değilim. Tek şey diyeyim güzellik kadına güç erkeğe yakışır. Özgüvenin olsa bi problemin kalmaz.
Özgüvensiz erkeği ben evsizlere benzetiyorum. Özgüvensiz erkeğe özgüvenli ol demek , evsiz birine " madem evsizsin git bir ev al " demeye benziyor. Özgüvensiz erkekler bir sabah kalkıp bugünden itibaren özgüvensiz olayım dediği için özgüvensiz değil. Özgüven zaten kişinin kendi kendine yok edebileceği bir şey de değil. Dış etkenler sonucunda yok oluyor. Mesela sen gelip benim yanımda faruk taş gibi çocuk acayip yakışıklı ölüyorum bitiyorum dersen, sürekli farklı farklı erkekleri övüp benim hakkımda hiçbir şey söylemezsen benim kafamdaki düşünce "demek ki ben taş gibi acayip yakışıklı biri değilim " olur. Yani özgüvensiz erkeklerin yaratıcısı sürekli "özgüvenli erkeklerden hoşlanıyorum" diyen kadınlardır.
Özgüvensizlerin baş kahramanı da bahanelerdir suç hep başkasınındır zaten bruh
Özgüvenli olmam için sebep göremiyorum. Kadınlar özgüvenli erkekten hoşlanıyor diye özgüvenli olacaksam , astronotlardan hoşlanıyorlarsa da astronot olmam lazım. Doktorlardan hoşlanıyorlarsa doktor olmam lazım. Hayatımı başkalarının hoşlantılarına göre şekillendiremem. Özgüven neyi yapıp neyi yapamayacağının farkında olmaktır. Geçmişte başardıklarını gelecekte de başarabileceğine olan inançtır. Ben geçmişime bakıyorum
lise 1. sınıftaki kızların hep bir ağızdan "hadi sınıftaki en tipsiz erkeği seçelim diyip hep birlikte Bedriiii" dediklerini görüyorum.
Lise 2. sınıfta Ayşen'in beni daha yeni tanımasına rağmen "neden hiç sevgilin olmadı?" dediğini görüyorum.
Lise 3. sınıfta hoşlandığım kızın bana " Bedri abi sen de kendine sevgili yapsana, dershaneden falan birine açılsana" dediğini görüyorum.
Sürekli çevremdeki erkeklerin övüldüğünü , benim her zaman tipimle alay edildiğini görüyorum. Dolmuşta kesiştiğimi sandığım kızın yanıma gelip arkadaşımın numarasını istediğini görüyorum. Evet haklısın ben sürekli bahaneler uyduran ezik silik tipsiz ve özgüvensiz biriyim. Özgüvensizliğimi de kendim istedim. Yarın dünyanın en yakışıklı, her istediğini alabileceğine inanan biri gibi davranmalıyım.
Bunun için bir şey yapmayacaksan soruyu sorma amacın nedir
18 yaşından beri bu siteye arada bir gelip kendimi yerden yere vurup rahatlayıp çıkıyorum. Sinirimi hiç başkasından çıkarmadım.