AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ya beklemelisin bence elbet doğru insan karşına çıkar
Sence normal mi 21 yaşına kadar sevememek
Zor oluyorum derken kriterleriniz mi fazla
Yani beğenmiyorum aptal insana tahammül yok
Biraz ego sezdim ama kararında ego iyidir 😁 Böyle devam doğru yoldasın. Hemen aşık olunmaz zaten. Piyasa da aptal dolu doğru zamanı beklemek en iyisi.
Ego çok yok ama dengim olsun
Birebir dengini bulamazsın zaten. Seninle bütün her şeyi benzer birini bulursan bu seferde sıkılacaksın. Aşk farklı zevkleri bir araya getiren olaydır. Evet kriterlerin olsun ama sana da çok benzemesin. (Bence yani)
Bilmiyorum bakalım ya aslında şart değil ama ilerde evlenmek yuva kurmak falan istiyorum
Çocuğum bir tane olsa fena olmaz
Başta kariyer peşinde ilerleyen birisi olarak gördüm sizi. Yalnız böyle birisi için çocuk düşünmenizi beklemiyordum. 😁 Bunların hepsi olacak şeyler ama dediğim gibi biraz da bazı şeylerden taviz vermelisiniz. Yoksa süreç sizi yorar ve zamanla kendinize bile küsersiniz. Hatta eminim ki bazen yatarken ben mi çok kasıyorum diye kendinize soruyorsunuzdur da
Doğru bildin
Öyle kariyer peşindeyim devam hâlâ ancak evlilik falanda isterim
Tabiki de evlilikte kariyerin bir parçası sonuçta. Güzel bir evlat ve onu yetiştirip getirdiğiniz yerde onunla da gurur duyacağınız bir serüven.. Bunları aynı şekilde ben de bir kadın için düşündüm. 5 senemi verdim ama iki kelimesiyle 5 senem çöp oldu. Ama umarım siz başarırsınız. Hayat mücadele edenlere karşılığını veriyor. Ben fazlasıyla aldım. Hayatınıza girecek insan için tavizler verin ama güven konusunda asla vermeyin. Eğer bir şeyden şüpheleniyorsanız o şey ya olacaktır ya da olmuştur. Aşk yaşamaya başladığınızda dışardan görüldüğü gibi olmayacak. Sağlıklı kararları o kırılmasın üzülmesin diye veremeyeceksiniz. Bu yüzden arada bir başınızı yastığa koyarken aşk sürecinizi de değerlendirin. Doğru yoldasınız.
Umarım önce şu lisans bitsin sonra yüksek doktora derslerimde başarılıyım. Hem çalışıp hem okuyorum. Ya egodan değil çok da benle olmak isteyen var ama ben istemiyorum bu da garip yanı tezatlık bende var hem sevmek istiyorum birilerini hem de şans vermiyorum kımseye hemen kardeşim knk ayağına getiriyorum. Bunu hiç anlamıyorum.
Sana gelince şimdi ne yorum yapsam olmaz çünkü değil uzun süreli ilişki ilişki bile yapmadım o yüzden seni pek anlayamam
Hayırlısı ne ise o olsun
Son cümlenin cevabı korku. Sanırım sen de samimi arkadaş ortamında espirili ve gülen ama dışarıdan birisi bakınca soğuk duranlardansın. Birisiyle tanıştığında hemen senli benli oluyor ve senin samimi ortamını yakalıyorsa o senin sevgili aday kriterinden çıkıp kanka kriterine giriyor 😁 Bu yüzden bir aşk yaşayamıyorsun. E tabi güzel bir gelecek planladığın için de iyice tanımadan olmuyor. İyice Tanıyınca da haliyle kanka ortamı oluşuyor kısır döngüye giriyor. Bu durumu seni çok iyi anlayan biriyle çözebilirsin ya da olabilir dediğin adaya samimi gözükmeden yanaşarak çözebilirsin. Aslına bu kadar kasmaya gerek yokta işte eğer birisi olsun istiyorsan biraz kafa yorman gerekebilir. Ya da bu konuda taviz vereceksin. Ama dediğim gibi bir aşık olursan kapılır gidersin. Arada kendini sorgulamayı unutma. Bu seni dinç tutar.
Aslında knkyi ben başta diyorum mesela geçen biri gülüşün çok güzel öyle böyle dedi hemen sağ ol knk dedim.
Bilmiyorum kolay sevemiyorum ama seversem güzel severim biliyorum
Kim ben kötü severim derki? Belki karşı tarafa göre de senin bir huyun zıt gidecek. Bu yukarda verdiğin örneği sana yakıştıramadım. Bence ondan vazgeçmelisin :)
Öyleyim ama biri bir şey diyor hemen öyle diyorum
Harbi güzel severim
Ama buna layık biri yok
Ben de böyle düşünürüm. Bana göre kimse benim gibi sevemez çünkü çok ince düşünürüm. Herkesin böyle kriterleri vardır. Ama senin kanka muhabbetini bırakman lazım. Kariyer yolunda kankacılık yoktur 😎😅
Yok yok okul iş hayatında değil ama birinin bana yürüdüğünü ya da ne bilim bir şeyler sezsem hemen set koyup knk diyorum
Bu da korkudan. Bakın adnızı bilmediğimden bayan diyeceğim 😅 Size bu kariyer yolculuğunda başarılar diliyorum. Beni bu gece yolunuza çıkan bir tabela gibi görün. Size doğru yolda olduğunuzu gösterdim ve ilerde neyle karşılaşacağınızı söyledim. Ben de sizden en fazla bir adım öndeyim. Onu da yaşanmışlıklarıma veriyorum yoksa çok bilmişliğimden değil. Hayat acımasız. İnsanlar sandığımızdan daha vurdumduymaz. Kalpsiz. Bir işte çalışıyormuşsunuz bunu görüyor olmanız lazım. Benim hayatım bir tık daha disiplinli belki de ondan öyle geliyor. Arada durun ve kendinizi sorgulayın diye bundan diyorum. Uzun yolda pusulaya bakmak gibi. Hayat serüveninizi beğendim. Yani güzel gidiyorsunuz ama çekingenlikten olsa gerek kanka mevzusunu aşamıyorsunuz. Böylelikle hayatınıza almayacağınız adamları bu sefer arkadaş safından hayatınıza sokmuş olacaksınız. Kanka olayını utana sıkıla da olsa deneyin. Heyecandan dudaklarınız titrese elleriniz terlese de deneyin ama doğru adayı düşündüğünüzde. Ben uykuyu çok sevmem ama sabah iş var 😁 Dikkatli olun sürece güvenin yeri geldiğinde hepsi oturacak. 😊
Teşekkür ediyorum iyi çalışmalar ☺️
Sağolun size de iyi çalışmalar :)
Sağ ol sınava çalışıyorum 😔
Hangisine?
Bir tane dersin bütüne kaldım yükseltmek amaçlı
Hangi ders yani
Türkiye'de sosyolojik düşünce
Çok geniş bir konu aslında 😁 Allah yardımcın olsun 😁
Gerçekten öyle 100 almak için giriyorum finale çalışmadım 70 aldım
Ve sen bunu beğenmediğin için büte girmek istedin öyle mi?
Evet
Bu azimle devam :) çok iyi yerlere geleceksin ama şunu da unutma ki dibi görmeden çok iyi yerlere gelemiyorsun. Çok olumsuzluklar göreceksin ama sonu çok iyi yerlere çıkacak
İnşallah çok dibi gördüm
Hayır. Okyanusun derinliklerini görmedin daha. Yani yaşına bakarak söyledim. Bundan daha kötü günlerin olabilir ama doğru yoldasın böyle devam et. Olumsuz gidişat senin tercihin değildi yol böyleydi. Bunu unutma. Burayı da çok mu meşgul ettik ne :)
Bilmem belki de öyledir ben size özelden yazayım müsait oldukça konuşurz
var mı aklinsa biri
Ya kımseyi beğeniyorum 21 yaşındayım kaç senedir bu böyle
Beğenmiyorum*
Ask diye bişey yok
Ne bilim işte ne haltsa
Tmmmm gel ol izin verdim
Sana mı olcam aşık
Daha iyisimi var
Ajsjsj elbette vardır
İmkansız
Gerçekten neyine en çok güveniyorsun
Karakterime kişiliğime tipime onlardan sonra
Kaç tane sevgilin oldu daha önce
8 yıldır yok
Sen mi istemedin
Yok insanlarla konuşmayı kestim
Vardır bir nedeni
Kaktüs bakiyom hayvan seviyom dışarıda insanlara yeni gerek duymaya başladım cok sıkıldım farklı bir sehirdeym
Hocam sen de derinlerde derin yaşanmış şeyler ve hissizlik görüyorum
Bunun sebebi ben değilim ama duzelicez inşallah ya. d
Şimdilik insanları mutlu etmeye çalışıyorum ilerde kendimide ederim. d
Kendini mutlu edemeyen başkasını mutlu edemez hocam
Yo insanlara cok faydam var kendime yok
Güldürme beni
Tmmm
Tamam
Peki
Peki
Muhabbet bitti gtsz
Grşz