Korkuyorum çünkü annem hep erkek arkadasa karşıydı. Artik evlenmemi istiyorlar. Ama kimi getirsem namaz kılmiyor olmaz sigara var olmaz. Felan surekli red ediyorlar.
Şu an ki sevgilimi uzaktanda olsa tanıyorlar. Fakat nasil karşılarlar bilmem
Korkuyorum çünkü annem hep erkek arkadasa karşıydı. Artik evlenmemi istiyorlar. Ama kimi getirsem namaz kılmiyor olmaz sigara var olmaz. Felan surekli red ediyorlar.
Şu an ki sevgilimi uzaktanda olsa tanıyorlar. Fakat nasil karşılarlar bilmem
Evlilikte erkek ve kadın dışında ailelerde evlenir gibi olur aslında. İyi bir aileye sahip olmak güzeldir. Onlara damat değil erkek evlat gelsin isterler. Ama her istedikleri olacak diye bir şey yok. Sen durumu anlat kabul etmezlerse zamana bırak. Elbet kabul ediyorlar...
Korkmadan çekinmeden ailene durumu anlatmalısın. Gerçekten seviyorsan ve onun da sana sevgisini hissediyorsan ailene açıkça anlat ve mutluluğunuza dair bir adım at. Umarım her şey gönlünce olur, mutluluklar..
Kendi istediğini başın dik şekilde diyeceksin, bu senin hayatın. Sırf onların istedikleri şekilde birini bulmak için sokaktaki herkese namaz kılıyor musun falan diye soracak halin yok. Ne namaz kılanlar, dindarlar gördük... Neyse açmayım ağzımı.
Evlilik işleri nasiptir muhtemelen daha yazılmadı nasibin karşına çıkınca ailen onayı verir merak etme. Banada ailem 10 kişi gösterdi çoğuyla görüşmedim bile eşimle tanıştığım gün annem ağzın kulaklarına varıyor getir tanışalım çocukla dedi 🤣
Cevap
33Cevap
Bence direk söyleyin
Bizimkiler de öyle en ufak bir olumsuzlukta ayrılmam için bir sürü şey yapıyorlar beğenmiyorlar kimseyi bu gidişle ya evde kalıcam ya da pısırık biriyle evlenicem
Beni en iyi sen anlıyorsun. Anneme desem. Benim telefon konuşmasını dinler. En ufak şeyde sildirir evlendirmez. Babamın oyle bir niyeti yok. Statumu yukseltmemi hala sınavlara girmemi istiyor bunun derdinde
Ayyynısıı yaa ben de anneme sevgililerim hakkında bir şey anlatamıyorum hemen yüzü değişiyor olumsuz şeyler söylemeye başlıyor bırak şunu, konuşma bir daha, numarasını sil, engelle falan diyor ama kendi istedikleri birisi olsa bir dene konuş hayırlısı olsun falan diyorlar resmen hayatımızı onlar yaşıyor çok sinir bozucu bir durum
Ayrıca statü yükseltince de bir b*k olmayacak ki geliri güzel bir adamla evlenirsin yine okumaya devam edersin
Bende senin gibi dusunuyorum Şu an sevgilim polis. Benim ailemin statu yuksek. Babam polisle evlenemezsin diyor. Sevgilim polis. Off off napcam evde kalcam bennn
Yok anlatsam anneme engelle der sen gibi
Polisin işi zor ama maaşı iyi en azından memur asgari ücretle çalışmıyor
O zaman şöyle yapın, görücü usulüymüş gibi gelip istesinler sende istediğini söyle ailene. Sanki biri aracı olmuş gibi olsun
Etrafta ki çocukları sev dur. Keşke bende anne olsam vs diye konuş arada. Onlar mesajı alır zaten
İsin zor ama namaz kilan iatediklerinden degil akside olabilirdi dinsiz imansiz isteriz biride isteyebilirlerdi ozamanda zordu.
Oha ailene bakarak eş bulmak da yaniii sen evleneceksin onlar mıı
Ailem vermez beni hala ailemin evimdeyim . Ben evlencem ama onlar vermezse nasi evlencen
Sevgilim dediğin kişi, bu kriterlere sahip mi peki?
Hayir değil:D
O halde zaman geçirip kendini kandırıyorsun?
Ben kimle evlencem ozamann
Hiç sevgilisi olmamış, maddi gücü yüksek, fiziksel olarak ilgi çeken, maneviyatı iyi olan biriyle
Yok iste yaaa ;( yani varda annemler bisey buluyor
Yazdıklarımla aynı olan birini bulursan ailen gülerek seni evinizden uğurlayacaktır bence.
Sizi takip ediyorum yazamiyorum nasıl yazabilirim
Keşke insanı dininden önce ahlak ve karsketirinle değerlendirselwr
Yolcudur Abbas bağlasan durmaz sen çok kalmazsın o evde
evlenmek istediğini ima ederek anlatabilirsin
Ben olurum benim sigaram falanda yok bak 😂😂
Annene sor bakalım mühendis damat ister mi? Kötü alışkanlık yok spor yapıyorum cuma namazı kılıyorum 5 vakit namaz kılmıyorum.
Fotodaki sensen sen nası evde kaldın ben bu işi çözemedim.
Evet benim. AİLEM yuzunden kaldim. Telefonuma 3 sene el koydular. Sinav çalıştım. Şu an meslek sahibiyim. Hala basimdalar. Seneye gitcekler. Şu an sevgilim var ama evlenmek istedigimi diyemiuorum
Ailemden kurtulmam lazim
Sevgilin kaç yaşında peki
30
Evlenemezsen onunla, yaz bana.
seni çok iyi anlıyorum kuzum bence ailenle oturup düzgün bir dille dile getir bunu sevgilin müslümansa namaz kılmaya da teşvik edebilirsin veya sigarayı azaltmaya
Geç babanın karşisina eeee de yaş kemale erdi peder bey kuş yuvadan uçmak istiyor de görücü görecek beni de ne var bunda
Malasef babam turşumu kurar vermez.:(((?
Namazında niyazında olanları da görüyoruz bence bu bi kriter olmamalı
Yemek yerken pilava kaşığı sapla ve sofradan kalk anlarlar. Ama ailen senin için en güzelini düşünüyor, namaz kılan adam samimi olur.
Bence direk söyle. Sonra yaş geçiyor maalesef
Zor senin isin
Yemin ederim insanı dinden soğutur bu insanlar
Bağıınnn bu benim kocam de göster direkt
Hangi kabile bu
Partnerini o şekilde lanse et işi bagla
soyle gıtsın nolcakki zamanın gelmıs gecıyo bıle
Sigara ile de adam elenmez bee 😂
Git söyle kardeşim.
Gidip acik acik solucen zamanin gelmis
Allah yardımcın olsun insallah kardeşim nediyeyim
Boş ver evlenipte ne etcen yaşa hayatini gitsin.
Ağızını kullan anlatmak için
27 yaşına gelmişsin artık sen karar ver
Kaç yaşındasın ve mesleğin ne
Pilava kaşık sapla
Kotu durum
Onlar mı bulacak buldun mu
Sigara varsa evlenme bencede
evlenme boş ver umursama onlari siz istediniz de
kapali muhafazakar birimisin
Söyle gitsin
Ne diyecekler sanki
Ağzınla 🤣