Güncellemeler
+1 yıl
Benim 1 sene kaldı zaten okulun bitmesine. Sonra pomem hazırlanacağım.3 Yıldır tanışıyoruz.1,5 Yıldır beraberiz.
Uzun zamandır beraberiz. O astsubay, bende polislik için uğraşıyorum az kaldı. Kendisi bir an önce düzene girmek istediğini söyledi. Benim okul fikrimi biliyor da. Sağ olsun destek çıkıyor. Ama sürekli evlilik konusu açılıyor. Bende okul bitsin tamam diyorum, öyle deyince üzülüyor ve arada bir kavga ediyoruz. Bu ikimizi de çok yordu. Sadece bu konuda kavga ediyoruz yoksa aşırı seviyoruz birbirimizi ve güveniyoruz. Ne yapmam lazım? Lütfen düzgünce fikir verin.( YILDA 2-3 KEZ İZNE GELEBİLİYOR BURAYA)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Senin yaninda bi iş bulsun evlilik konusundada yuz yuze oturup bu konuyu konusun seni gerçekten seviyorsa okulunun bitmesini bekler
Kendi mesleğinden istifa ederse burada iş bulması daha uzun sürecek. Yoksa sıkılmış onu düşündü yapmayı da daha uzun sürecek diye vaz geçti.
Evlenseniz nasıl olacak senin okul? Mecburen yanına gideceksin, onun çalıştığı yerde okuyabilir misin? Ne kadar süredir berabersiniz?
Benim 1 sene kaldı zaten okulun bitmesine. Sonra pomem hazırlanacağım.3 Yıldır tanışıyoruz.1,5 Yıldır beraberiz.
Yani bilemiyorum okul varken bana evlilik çok saçma geliyor. Benim eşim okuyor şu an ben eşimi göremiyorum mesela neredeyse 1.5 2 aydır, aynı evin içinde. Evliliğin en güzel zamanlarını bu kadar yoğun bi çalışmayla geçirmek üzücü olur sizin için
1 Sene bekleyebilse zaten bende polis olacağım , onunda tain zamanı geliyor, aynı yeri seçeriz evlilik olursa eğer ama işte kendisini ikna edemiyorum. Yanımda oku diyor. Zaten kalmış şurada 1 yıl sonra üniversitem bitiyor sonra 6 ay eğim ile polis olacağım.
Onu da anlıyorum çok az görüşüyorsunuz özlüyordur. Ama sen de özlüyorsun, bu mantıklı düşünmeni engellemiyor. Bi artısını eksisini konuşun madem. Eşya seçeceğiz ben okurken yapamayız, ders çalışamam falan filan
Denedik her şeyi. Şu an mesela aramız iyi değil. Baya bozuldu. Ayrılmakta iştemiyoruz ikimiz de beceremiyoruz. Kafayı yicem galiba
kamerada özel şeyler oldmu
Hyr