orswbcc hoslaniyprım senden falan dedi muhabbet baya ilerlerledi basta inanmadım kesin dalga geçiyor dedim şerefsiz 2 3 saat konusmanın ardından bende inandım nihayetinde belki olur dedim bende senden hoslanıyorm falan dedim bi kaç dakka geçti muhabbet böyle devam etti köpek sonra ama bunlar bi şakaydı falan dedi ilk bi şok oldum yok aq dedim baktım harbiden şaka yapmıs awınevladı bastım engeli napıcam aq aşırı utandım öf orsbwccc
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
o zaman konuşmayın bence
Direkt engeli bastım
Bende şaka olduğu bilip sana saka yaptım derdim ya da su saniyeden sonra bı anda soğudum müthiş hatta ilginç su an böcek gibi geldin gözüme derdim
Yok direkt engelledim ocu numarasınkda sildim
Bukadar saf olmayın lütfen yaaa
Erkolar çok * kabul edin sonra da kızlar bize bakmıyor falan filan sokarkm isinize
Sizde gidip o çok dediğiniz yanlış kişilerin peşinden koşmaktan bikmiyonuzki
Ya ne alaka çocuk hoslanıyorum senden diyince içim ısındı ciddili serseri köpkelerden hayır beklemiyoruz ama mslh ist beyefendisi olabilir dediğimiz de fıs çıktı aq
Bak canım erkekler duygusaligi çok iyi oynar ve karşı kişinin güvenini kazanıp kendine bağlar tıpkı sana yaptığı o bunu sürdürüp 2 3 ay sonra itiraf ettiğini düşün işte böyle kaniyonuz
O yüzden erkekler çok akıllı degiller çok şık açık verirler siz daha akillisiniz
Erkeklerden su duyguları bırakıp mantiginizla görseniz cozersiniz
he aq mantığıma güvensem tc erkosuyla mı düsünürüm sence çoğu amcı ztn bizde 2 3 kişi adam sanıp kanıyoruz işte onlarda sikkolik çıkınca a böyle aq sitelerine yazıp ağlıyoruz ne diyim ki şimdi
Değer kıymet verildiğini hissetceksin iliklerine kadar sözle değil hissedeceksin suphede kalmiycan bile supede kaliyosan yalandır zaten canim
When baba when
Ayrıca ben çok aşka inanmıyorum sadece şu durumda kendimi mal gibi hissettim ki malım ama ne bileyim işte çocuğu tanıodum anlık güvendim hatta arada sordum da ciddi misin falan diye bacım çok iyi oynadı ya * heryerden engeli bastım numarasınkda sildim aq evladı
Bacım ne aq başka bisi yazıo orada düzetemedim sinirden
Şey yapsanna adresini versene bana Nobel oyunculuk ödülü verek
Bak buda sana ders oldu sınav gibi erkeklere inanma her erkek yalan soyleye bilir
Haklısın
:D yılın orsbvc oyuncusu ödülü ona gidiyor
Yenimi açtın hesabini
Bu olay yasandıgı an actım arklarıma anlattım tssk geçtiler haliyle bende napıcagımk bilemedim bi giriyim dedim de burdaki leri gördükten sonra halime sükretmedim değil :D
😂😂😂 bebiş valahi alemsin güldürdün beni
off sende gülme ya valla utanıyorum kendimden ay bide tam da çok mutluyum şu an falan dedim işte sonra ama bunlar bir şakaydı demez mi o anda kellesini alasım geldi napacagımı bilemedim
Doğru diyorsun çıkan soruları gorsen kafayı kırarsın ben yemek üzereyim😂😂
Belki kapına düşer birgün ozaman intikam alırsın erkekler bazen ne istediğini bilmezler dicen ama uzaksiniz sanirim
Kız siz sanaldanmi konuşup tanisiyodunuz yoksa hiimm
Allah'a sükür uzagız arkadaşla * koyim ben onun hele bi dönsün onu silkmezsem benim adımda burcu değil aman neyse suç bende erkeklere şans vermiceksin bırsk popon köpek olsun sürünsün eğer ztn iyi hoş birisiyle 30larından sonra karsılasırsın çıtır dönemindeyken düzgün insan yok hepsi *
Bak yine düzeltmis ttünde* köpek olsun
Evet aynen ne bekliyorsun ki o yaşlarda hepsini havalarda uçuyor cidiyetsiz civiklar
:'D ah ahh..
Evet 18+ sözleri iyi sözlere ceviriyorr
Öğreneceksin daha ufaksin canim
Yok yok okuldan tanısıklıgımkz vardı yaz ayına girdik bu böyle 2 haftadır böyle aslında canımlı falan konusuodu samimi gibiydi hani bende bilemedim kandımmm
Aynen öyle valla da siz 30 yasında mısınız harbi yoksa hayatta o kadar çcektinizde ondan mı 33 gözüküo cünkü ben 80 yasında gibi hissediyorum da
34 yasindayim
Daha dur önüne ne kazmalar canım cikicakk
Benimkinde çevirdi canimla bak s, laklar yazcaktim
Off offf haklıısn abim valla tam bi sanal psikoloğum oldun sağoll
Burcu hoşlandım senden dobrasin sohbetin kafamı açtı çok iyi tatlısın eminimmm
Umarım hayatta mutlu olur mutlu yasarsin
Ya abii bari sen yapma inanırım😭😭
Ben yalan konuşmam neyse odur hissettiğini yazarim
Önüne çok yanlış kişiler cikicak hayat boyu bunları iyilerinden ayir
Kötü insanlar iyi insanlarla beslenir ve unutma canim
Biz nerde durcamizi biliriz koruyup kollarizz
Takma kafana bugün düşer sana inanıyorum ozaman intikam alırsın dünya kucuk
Abi iyi ki varsın valla moralim düzeldi sayende unutmıcam seni 🥺❤️🩹
Sen iyi ol değerlisin canım kardeşim benim nezaman istersen ben buralardayım ekle beni daha kolay ulasirsin istersen
Ekledim abim iyi ki varsın kendine çok iyi bak inşallah önüne çok mükemmel biri çıkar mutlu olursun ya da hedeflerin varsa o doğrultuda kazanırsın seviliyorsun ❤️🩹
teşekkür ederim sende umarim hep mutlu olur doğru insanlarla karsilasirsinn
engeli kaldır sen kim köpek benimle dalga geçiyorsun de sonra engelle
Ya tam bi aptalım aq * kafamı
Orswbcc işte nolsun aq kafamı *
🤣🤣🤣🤣 yazık la
Bide en kötüsğ çocuğu tanıodum aq offff offf
boş ver abim geçer , sen dürüstlüğünü ckaybetmez
ben böyle enayi kafamın * koyim abi
Ama neyse yapçak bisi yok :(( neden mutlu olamıyorum ben ya offofıf
Tamam lan ağlama
NWMWLDQPKWWKQİWLWK
Sen bu randomla ddaha çok ağlarsın abisi