Bana şöyle bir kadın lazım veya böyle bir erkek lazım cümlelerini çok duyarız. İstenen özellikler ve nitelikler kişiden kişiye değişir. Peki, bir tarafın diğerinden durgun oluşu denge mi yoksa dengesizlik mi yaratır?
İlişkilerde bir tarafın diğerinden durgun oluşu dengeyi mi sağlar dengesizliği mi?
Bir tarafın idare etmesi lazım. Ben nasıl yerinde duramayan, hareketli biri isem karşımdaki kişinin beni idare etmesi lazım. Karşımdaki kişi çok durgun ve onun durgunluğu benide etkiliyorsa ay çok zor ben sürekli onu çekiştirmem lazım yorucu olur denge esastır evet ama idare de şarttır.
Bir tarafın durgun olması demek bence enerji yetersizliğinden kaynaklıdır. Durgun olan taraf ya enerji emici narsist biriyle beraberdir ya da enerjisini çok çabuk tükettiği için durgundur. Dengeli bir ilişkide durgunluk yaşanmaz oysa, iki tarafta birbirlerinin enerjilerini yükseltir
Öncelikle İlişkide istenen özelliklerin keskin çizgileri azaltılmalı hTa payı bırakılmalı iki hayat birleştirmek çok zordur sorunlar kavgalar anlaimazlıklar olacaktır sengeler bozulacaktır nir taraf zor zamanlar geçirip durgunlaşacaktır ama bu dengenin bozulmaması ve sınırların ilişkiye göre şekillenmesi gerekir