Sevgilim makyajımdan ve bakım yapmamdan rahatsız, bunun için ilişki bitirilir mi?

2 yıllık ilişkim vardı. iki yıl içerisinde bana asla karışan bi erkek olmadı son zamanlar bana sürekli makyajı çok yapıyosun bakım yapmandan rahatsız oluyorum ben yokken neden yapıyosun kendini başkalarına mı beğendirmeye çalışıuosun gibi konuşmalar yapmaya başladı. ve bunu baştan deseydi eğer saygı duyabilirdim fakat ses etmeyip sonrafan karışması kafamı karıştırıyor. bu gün sırf bu nedenden benim can sıkıntımı ciddiye almıyosun diyerek ayrıldı. amacı ne anlamıyorum arkadaşlar lütfen haklı mı haksız mı bir şey söyleyin ben hak veremiyorum yaptığının doğru olduğunu düşünmüyorum sonuçta beni böyle kabul etti sonradan değiştirmek isteyemez. makyajsız daha güzelsin diyor ama gerçekten böyle düşünse makyaj yapmam onu bu kadar rahatsız etmezdi. kapalı bir kızım ama makyajım da dozajında ona çok abartılı geliyor giydiğim eteğe bile karışmaya başladı en ufak bacağımn gözükmesine bile söylenir baskı uygular oldu ne yapacağım bunun için bitirilir mi?

Sevgilim makyajımdan ve bakım yapmamdan rahatsız, bunun için ilişki bitirilir mi?