Erkek arkadaşımla 2 gün önce kavga ettik sebebi ise hayatında ben olmana rağmen eski sevgilisinin ablasının fotosunu beğenmesiydi bu konularda aşşşııırrı derece hassasım öyle yapması gururuma çok dokundu ve güvenimi sarstı neyse özür diledi 2 gün önce gönlümü aldı barıştık az önce de telefonda konuşuyoruz habire mesaj geliyor erkek arkadaşıma telefon titreşim de bende duyuyorum gelen mesaj sesini ona. O kim sana üst üste yazıyor dediğimde diğer sevgilim deyince tepemin tası bir attı telefonu yüzüne kapattım geri aramadı bekliyorum Arıcak diye aramıyor ben aradım sen akıllanmadın mı dedim 2 gün önce girdik daha birbirimize hala gelip kelimi kaşır gibi hassas olduğum konu da espri yapıyorsun dedim amacın ne dedim zevk alıyorum diyor bana karşımda bir tane yapıştırasım geldi ben mi fazla tepki veriyorum o mu rahat anlamıyorum sinir hastası olucam yemin ederim ya bir insanın üzerine rahatsız olduğu konu üzerinden bu kadar gelinmez
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sevgilin senin düşüncelerini duygularını pek önemsemiyor kizdirmak belki hoşuna gidiyordur fakat bu şekilde davranması hoş değil bence onu önceden g. tunu kaldırmışsın ondan bukadar rahat
Çok kaldırdım hemde sinir etmeyi çok seviyor ama hassasım işte alınıyorum bocalıyorum eskiler olunca konu anlamıyor hak vermiyor
Senin sevgilinin akli halen eski sevgilisinde kalmış gibi her konusmanizda böyle yapicaksa ona rest çekmen lazım bidaha böyle bahsederse çok meraklısan eski sevgiline geri dönebilirsin yaptıkların hoş değil kabak tadı veriyor diyip umursama inan o an belli olur akli sende mi onda mı diye
Erkekler de böyle dangalaklari vardır ama senin böyle değilde rest çekmen lazım ben sevgilime rest çekip durdum sevgilim artık kızlar hakkında dahi konuşmuyor benle
Yapıyor ediyor sonra özür diliyor hiç bir şey olmamış gibi davranıyor en fazla 3 gün iyiyiz sonra başka problemler çıkıyor hepsin de hatalı benim ben uzatıyorum ben trip atıyorum ben kavga ediyorum benden olmazmış o sütten çıkmış ak kaşık
Hahaha erkekler işte kendisine toz kondurmaz bak dedigimi yap rest çek ozaman belli olur seni sevip sevmediği sana da şunu söyleyeyim sanki bu çocuktan ayrılsan çok rahatlıcaksin gibime geliyor bu cocuk senin duygularını sömürüyor kötü enerji veriyor
4 yıl sevgili 1 yıldır da nişan 5 yıl koskoca 5 yıl. Çok değişmeye başladı hayatında ben varken eskisinin ablasını beğenmesi kim yazdı dediğimde diğer sevgilim demesi bende hep şüpheye yol açtı o hareketten sonra doğru söylese bile yalan söylüyor gibi geliyor o kız onu şıtlamıştı hemen birini aldı kız hayatına onamı takık bozuk anlamıyorum sürekli canımı sıkıyor üzüyor ağlatıyor
Sana bisey diyimmi soylemicektim ama beni aldatan sevgilimde eski sevgilisinin ablasını takip ediyordu ben sorduğumda ablası cok iyi samimiyiz diyordu ben sonra takip etmiştim kızın sayfasına girdim eski sevgisiyle ablası cekilmislı olan fotografları begeniyordu ben o zaman alttan almıştım görmezden gelmiştim aradan zaman geçti sevgilim sonra eski sevgilisini takibe almıştı ama kız yüz vermiyordu
Aynı durumlar hemen hemen bize ters gelen şeyler onlara normalmiş gibi geliyor biz de mi sorun senden olmaz dedi az önce bana telefonu yüzüne kapattım ben geri aramadı gidiyor başka kızları takip ediyor ama bana yazmıyor
Bizde sorun değil onlar sadece yanlış kişiler laylaylom takılıyorlar ilişkiden sıkılmış ya da eski sevgilisinden umut bekliyor kanka bırak rahatlıcaksin böyle insanla evlenme yazık sana
Gerçekten kendim iyi değilim içimi o şüphe kasıp kavuruyor şunu yazarken bile bak gözlerim doldu sana yemin ederim tekrar eskisine mi gidecek diye kendi kendimi yemekten iyice paranoya oldum takıntı haline getirdim bunu 😢
Dakika da bir arıyorum neredesin kim var yanında foto at niye açmıyorsun vs.. o şüphe girdi içime
Böyle yapma üstüne düşme düşersen daha uzaklaşır kendini zaten bir b. k sanıyor daha çok havalandirma eskisine gitmesi için kızın ona adım atması lazım bide bunlar nasıl ayrılmışlar sana dedi mi buda önemli
Benim ki kıza tokat atmış kızda ayrılmış ayrılır ayrılmaz birini almış bile kız hayatına geziyor tozuyor hayatına bakıyor sen üzerine düşme diyorsun ama düşmeyince ne yaptığından haberim olmuyor
Olum senin kinde şiddet de var nerden buldun bu mağara çocuğunu üzerine düşersen daha çok yapıcak aa buda benden ayrılamıyor ben ne yaparsam alttan alır der
Ne yapıcam düşmeyip kafayı mı yicem iyice
Böylede kafayı yiyorsun kafanda hiç bundan olmas düşüncesi yokmu
Olmaz mı hem olmaz diyorum hemde o kadar emek verdiğimle kalıyorum alışılmış yaşanmışlık insanlar çok rahat ilişki bitirebiliyor ama ben bitiremiyorum sürekli ayrıl barış hayır düzelmede oluyor özür diliyor barıştık 3 gün sonra benim rahatsız olduğum bir şey oluyor ya başka kızı ekler ne var eklediysem sanki aşık oluyorum yatıyorum kızla der ya eski sevgilisinin ablasını beğenir herşeyi toparlamaktan affetmekten kendime saygım kalmadı nereye kadar ben mücadele vericem. Ben kötü olmayalım diye onun istemediği şeyleri asla yapmam ne açık saçık giyinirim ne geç saatlere kadar dışarda kalırım ne de erkek arkadaşlarım olur çevremde ben kavga etmeyelim diye her adımımı dikkatli atarken onun peşinde delil aramaktan bıktım
Benim sevgilimde öyle tanımadığı kızları ekler aldattığmmi anlama geliyor nolmuş herkes ekliyor diyor bende rest çektim 1 hafta konuşmadık sonra ailesi araya girdi barışmamız icin kendisi yazdı tanımadığı kızları sildi eğer silmeseydi ben ilişkimi bitiricektim
Ve seni kendi yerime koyuyorum bende bu duruma yaşasaydım cook sevsem dahi hayatımdan çıkartırdım uzaktan severdim böylesi daha iyi derdim
Ondan olmaz boşuna yorma kendini. Ben seni kendi yerime koyuyorum. Kız arkadaşım eski sevgilisinin abisinin fotoğrafını beğenecek ve ben bir şey demeyeceğim. Ne münasebet? Eğleniyor o zaman seninle ciddi düşünmüyor.
O benim yerime koymuyor işte empati yapmıyor tek sorun bu gelişi güzel kafasına göre takılıyor bir şey deyince ben suçluyum