Aşk olayına herkesin bakışı genelde farklı.
siz ne düşünüyorsunuz?
Aşkın dini, dili, ırkı, cinsiyeti olur mu?

Aşk olayına herkesin bakışı genelde farklı.
siz ne düşünüyorsunuz?
Aşkın dini, dili, ırkı, cinsiyeti olur mu?

Açıkçası aşk diye bir gerçeğin olduğunu zaten inanmıyorum ve böyle bir şeyinde olduğuna inanıyorum şöyle ki aşkım dini dili ırkı cinsiyeti olur yani sadece seviyorum ölüyorum diyerek anlaşamayacağınız ailenize uygun olmayan kültürü size uymayan birisini hayatınıza alırsanız başka yaşamanız hayatı kendinizi zehir edersiniz
O yüzden benim için olur ama başkasını bilmem
Bence olmaz yani mesela inançsız biri ile inançlı biri de aşk yaşayabilir eğer gerçekten severlerse birbirlerini iş bence zihniyette bitiyor. bir kadın ve erkek birbirini kalpten severse bence her engeli aşabilirler diye düşünüyorum yabancı kişiler de mesela farklı dil konuşmalarına rağmen evleniyorlar
dini ve ırkı olur bence. bu ırkçılık değil farklı gelenek veya farklı dinden biri ile hayat tarzınız uyuşamayabilir. insanlar kendileri gibi olan kişilerle ancak uzun ve sağlıklı ilişki kurabilir. farklı tarzda yetişmiş biriyle anlaşamam asla
Cevap
7Cevap
Vallahi Aşk Dediğin olay erkek kadına kadın erkeği sever bunun cinsiyeti Olur tabii ki erkek erkeğe aşık olmaz
Suriyeli ve doğu ülkelerine karşıysa evet ırkı ayrımı olur 🤔 Afgan gençle nişanlanan kızı herkes taşladı ben dahil 😂
Annem yabancı babam türk aşka engel olmamış vaktinde,,, herkesin bakış açışı farklı bu sorunuza sevgiler,,,
olmaz olmamalida bence artık insanlar şu bölücülükten çıksın bir zahmet..
Olmaz ama aşk başka evlilik başka.. Evlilik ya da beraber yaşama olursa biraz sıkıntılar çıkabilir.
Asla derim.. Böyle düşünen biri yha sataristtir ya da sadisttir..
Ateist birisiylede müslüman birisi zor anlaşır . Gerçekçi olmak lazım. Zaten nikahda olmaz.
hiçbiri olmaz olur diyen cahildir saygılar
Aşkın dili ve yaşı olabilir bence
Olmaz sanırdık ama oluyormuş..
Cinsiyeti ve Dini olur dili ve ırkı olmaz
sevgiliyken olmaz
Olur olmaz kişiye göre değişir
Olmaz.
Olur tabi o kadar üstün görmemek lazım aşkı
Evet
Bence olmaz. Adı üstünde saçma sapan bişey AŞK
Dini olur
Olur