Bişey sorcam
Çok güzelsiniz
Bi takip at
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Detaylar sizde 🙄😂
Genelde bu site için konuşursak şunlar olabilir.
Genelde bu tür özele çağıran mesajlar var yani sapıkların bahanesi bitmez maalesef. ama sapık olmayan sadece hoşlandığı kıza yazmak isteyenler de genelde bir şey merak edip sorarlar sırf konu açmak için işte şu saatte şu yer açık mı bilgin var mı ya da sen de sınava girdin mi nasıl geçti gibi vs..
Bişey sorcam..
Özelden yazar mısınız?
Ya arkadaş tanımıyorsun beni özelden soracak ne olabilir.. Yaz işte yorumdan.. Yorumdan yazmayacağın şey de beni hiç ilgilendirmez.. Rahat bırakın şu kadınları yeter ya artık.. Bi düşün yakamızdan.. 😅
Değil mi yahu ya😂👍🦋
Aynen kapıdan kovuyoruz.. Bacadan girmeye çalışıyorlar.. 🤣
Teşekkür ederim.. 😍
🎈💃❤️🙏
Burada “Dizi-film sever misin?” Özele gel anlatayım muhabbeti olmadı çok şükür burası dışında “cevap anahtarını atar mısın?” Bir cevap verdim ardı arkası kesilmedi mesajların alt tarafı bir cevap anahtarı ya
Kandilin mübarek olsun diye atmıştı biri
Ben de nezaketen kandiliniz mübarek dualarınız kabul olsun “ demiştim.. olmuyor ama demiştiii :)) bunun üzerine tanımıyorum yaniiiii
Cevap
12Cevap
Bahçaya çıktım kahvemi yudumluyordum aklıma sen geldin. Bu cümlenin en can alıcı noktası :D aklıma sen geldin şeysi.
Eee aklına gitme sende😂
Aklına gitmem ki ben, çıkmadığım yere neden gideyim :D mümkünatı yok
😂😂😂😂😂
mesaj yazma bir iletişimdir. siz, durduk yere tanımadığımız birine neden mi yazarız , onu mu sordunuz
Evet durduk yere
yani tanışmak için yazıyoruzdur. beğenmişimdir birini, bir merhaba denek için, muhabbet başlatmak içindir
Keşke günceli okusaniz🦋
okudum ve cevabım aynı:))
Alkış...
siz iyi biri gibisiniz
Bu izlenim nerden acaba? Teşekkür ederim ben cadıyım cadının iyisi mi olur:)) pardon soru işareti gelecekti 😂👍
lütfen ukalalık olarak algılama ama sözün özü ben insan sarrafı denilenlerdenim. yanılma payım pek azdır. siz iyisiniz. yalakalıktan nefret ederim ve hayatta inanmadığımı demem. ama sizden öyle bir enerji geliyor:) noktalamaya takılmıyorum artık:))))
Ben noktalama işaretlerine hakimim ama burada benim sanal dünyamda onlarda özgürdür... düşünceleriniz içinde teşekkür ederim 🙏🦋
türkçeciyim ben. algıda seçicilik diyelim o zaman benimkine:)) yoksa siz gibi birine bişey öğretmek haddime değil
Estağfurullah bende İngilizceciyim ne güzel tanıştığıma memnun oldum iyi günler.
nice to met you mu deniliyordu:)) berbat ingilizcemle
ben çok memnun oldum sevgili malefiz
Yazmak isteyene bahane Cok yaa.. bu ara limon 🍋 atıyorlar diye duydum 😃
😂😂😂
Dur dur diyor acil bir şey var.
Efendim diyorum.
Göğüslerin dik mi diyor bana.
Gelde vurma ağzına..
En son ki gelen mesaj şikayetti ama en garibi bilinen bir şiiri yorumlamam istenmişti..🤷♀️
Bahaneler genellik ile cinselliktir...
Uyudun mu...
Naber, nasılsın...
Bir şey sorabilir miyim...
Birine benzettim...
Bi boydan atsana...
...
?
Ben demem. Çok istisna olarak demişimdir onların çoğunda da hak verdiler yazdılar.
Biri şey yazmıştı bana sarjin kaç ? Kskdksjs yazmak isteyene bahane çok ya 😂
Hayal güçleri neye yeterse - ne yazık ki genellikle oldukça zayıf bir bahanedir
Mesaz yazma alışkanığım yok bukonuda bişe diyemem bana göre konuşmak sesini dumak varken yazı işi beni aşar
Bazıları sanki inanacakmışız gibi "seninle karşılaştık biz" falan yazıyorlar
Günlerdir düşünüyorum bulamadım yardımcı olacak birileri var mı
ismin çok guzelmis 😄
Ben sincap atiyorum
Her türlü şeyi bahane eden var ~ ℳ
O kadar çok bahane buluruz ki 😀
Bahanem yok yazmak istedigimde yazarım
Evet hemcinslerim nelerdir söyleyin 😅
Istenmedigin ortamdayken mesaj at shshds
Nasıl
Uyudun mu?
Kötü bir şey mi yani hıh😒