Böyle birini görücü olarak kabul eder miydiniz?

biriyle aramızı yapmak istediler adam abimin arkadaşının arkadaşı ortak arkadaşları var yani o vesileyle tanıştılar yaklaşık 5 yıldır ailemizle de görüşüyor bu kişi hatta annesi kardeşi falan da gelip gidiyordu arada ama ben oğullarıyla evlenmek istemeyince gelip gitmeyi kestiler çocuk hala görüşüyor ailemle neden istemediğime gelince bi kere aile yapısı problemli annesi babasından iki defa ayrılmış barışmış olmamış küçük kardeşi doğduktan sonra hepten ayrılmış bi daha yüzünü görmemiş adamın çocuklar da babayla görüşmüyor sebebini soramıyoruz kadın da anlatmıyor sonuçta özel meseleler bunlar tabi, neyse kadında da bir dengesizlik var ilk tanıdığımızda başı açıktı sonra kapandı bir süre sonra tekrar açıldı bakışlarından falan da psikolojisine dair nahoş izlenimler edindim, gelelim beni istedikleri oğluna çocuk uzman çavuş lise mezunu ben öğretmenim bu arada, hayatı boyunca dağlarda silah tutmuş silah sıkmış biri, kişiliği ve özeline dair bilgi edinebileceğim bir sosyal medyası neredeyse yok, olanlar da gizli kapalı hesaplar ve spesifik bir foto-resim koymuyor ya türk bayrağı ya da uçan hava jetleri falan. babamla birkaç kez konuşmasına denk geldim telefonun hoparlörü açıktı benim de dinlediğimden habersiz olarak yüksek sesle konuşmaları ve gülmeleri çok kabacaydı ama ne hikmetse benle karşılaştığında çok sessiz uslu gibi görünüyordu. bu kişiy reddettiğime asla pişman değilim ama en azından bi görüşseydin diyen kişiler var hala çevremde, bunu diyenlerin aklı kendine zor yeten kişiler olduğunu düşününce yaptığımda bir kayıp göremiyorum, her gün kadın cinayeti işleyen tiplerin bu profillerden çıktığını biliyorum çünkü, siz olsanız ne yapardınız?

Böyle birini görücü olarak kabul eder miydiniz?