Erkekler neden boylesiniz boyle bi iliskisi olan var mı ?

Arkadaslar sevgilimle ayrilali 3 hafta oldu beraberken birbirimizi seviyoduk ailesiyle falan tanismistim ve uzun sure birlikte olduk 4 yıl sevgilim cok fevri bi insan bu zamana kadar hep kendi ayrildi bi kac defa kendi gelmisligi oldu onun disinda hep ben gittim oda seviyo ama daha cok seven taraf bendim cok guzel gunlerimiz oldu ama en sonunda cok sacma bisey yuzunden ayrildi benden ve ben hakliyim ama kendini hakli gorup asla yazip aramiyo ve beni nankorlukle sucluyo surekli ayril baris git ben cok yoruldum artik haksiz olsa bile ben gittim ona ve artik gidicek gucum. kalmadi onu hala deli gibi seviyorum ama o bana gelmiyo cok kotuyum sizce bana donermi okadar yasanmislik var ve ona beraberkende ayriykende ihanet etmedim aslada etmem zaten ayriyiz Şu an ondan baskasinida istemiyorum sizce ne yapmam lazim bi kere yazdim ama kufur edip engelledi heryerden hakli olmama ragmen beni cok uzdu kalbimi cok kirdi ne yapmam gerek ben butun hayatimi ona adadim hayallerim kursagimda kaldi yardim edin lutfen

Erkekler neden boylesiniz boyle bi iliskisi olan var mı ?