Ben 25 o 37 yaşında. Annem zaten biliyordu ama abilerimle babam bilmiyordu ve geçenlerde ciddi düşündüğümüzü söyledim fakat babam ve abimler çok ciddi şekilde karşı çıktılar. Kaç gündür canım çok sıkkın, çok üzülüyorum çünkü ben onu çok seviyorum o da beni seviyor aramızda başka hiçbir engel yok. Babam ve abimler yaştan dolayı izin vermiyor, hiç evlenmemiş çocuğu da yok ama yaştan dolayı asla istemiyorlar. Ekonomik anlamda babama veya abime bağlı değilim ama onlar aşırı şekilde karşı çıkıyorlar
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılEğer erkek kendisine iyi bakıp kötü alışkanlıklari yoksa beslenme ve dinlenmeye dikkat ediyorsa spor yapıyorsa olur o iş 👍 cinsellik falan gayette güzel olur. Sigara, alkol varsa beslenme dinleme kötü spor vs yoksa bile en az 10 sene idare eder. 10 seneden sonra sıkıntı olmaya başlar, bu adam seni seviyor ve mutlu olmanı istiyorsa zaten dikkat eder. Ayrıca evliliğin ilk zamanları cinsellik yoğun olarak yaşanıyor, eğer cinsel olarak aktif değilse kendine iyi bakan bir erkek için inan bana hiç bir şey değil. Tek sorun yaş ise kimseyi dinleme 👍 baban seni çok seviyor ve 12 yaş büyük birini yanına yakıştıramıyor ama emin ol senden 3~5 yaş büyükler kesinlikle bu 12 yaş büyük eleman kadar değerini bilemez. Hakkınızda hayırlısı olsun.
131 Yorumla
Soran+1 yılAmin çook teşekkür ederim, cinsel aktif hayatı yok. Benim de yok. Babam bana çok düşkün dediğiniz gibi ama sadece yaşı sıkıntı ediyorlar yoksa gerçekten kötü bir adam değil. Sıkıntıdan kasıt ne?
Cevap sahibi+1 yıl10 sene sonra o 47 sen 35 olacaksın kötü alışkanlıkları onu olumsuz yönde vurmaya başlayacak sen ise tam olgun bir kadın olarak kadınlığını yaşamak istiyorum diyeceksin ve eşin sana ayak uydurmayacak sıkıntı bu 👍
Soran+1 yılÖyle bir sıkıntı olmaz merak etmeyin. Ben onu gerçekten çok seviyorum, insan sevdiğine kıyamaz. Ama keşke izin verseler
Cevap sahibi+1 yılHayırlısıyla verirler inşallah
Soran+1 yılBakalım inşallah
Cevap sahibi+1 yılEğer konum olarak yakınsanız ara sıra gelsin size baban ve abinin hobileri hakkında tüyo ver 👍 yavaş yavaş olur.
Soran+1 yılİnşallah, kendisi çok yaklaşmak istiyor ama babamlar asla diyor. Babamın bir de kötü huyu var o geldiği gibi odadan kalkar ggider
Cevap sahibi+1 yılAbilerle kursun ilk teması
Soran+1 yılAbimler daha beter 😂
Cevap sahibi+1 yılBir şekilde hallet işte 👍
Cevap sahibi+1 yılBeni oraya getirip konuşturma 😊😊
Soran+1 yılHalledecekseniz sizi getirelim valla 😂
Cevap sahibi+1 yıl😅😂🤣🤣🤣 Hallederim tabi ne sandın.
Soran+1 yılKeşke ya keşke Vala ne bu inat anlamıyorum
Cevap sahibi+1 yılKim daha dirayetliyse o kazanır, kanının son damlasına kadar savaş 👍
Soran+1 yılYapacağım
Cevap sahibi+1 yılHelal olsun sana ve erkek arkadaşına
Soran+1 yılBakalım inşallah güzel sonuçlanır Allah razı olsun
Cevap sahibi+1 yılAmiiiiinnnnnnnn dua ediyorum 😊
Allah abilere ve babanıza daha sağduyulu ve sizin mutluluğunuzu baz alarak hareket etmeyi nasip etsin
Soran+1 yılAminnnnn amin amin Allah razı olsun, Allah size daha çok versin
Cevap sahibi+1 yılAllah bana ne daha çok versin?
Sağduyu mu?
Soran+1 yılHayır ya 😂 Mutluluk, sevgi her şey iyi anlamda.
Cevap sahibi+1 yılHaaa 😅🤣😂🤣🤣😂😂
Çok teşekkür ederim
Soran+1 yılNe demek
Cevap sahibi+1 yılBizde 20 ye 32 tam 12 yaş farkı var 😊 ama inan bana samimi söylüyorum benimki sigara içtiği için belkide ileride ben ona değil o bana ayak uydurmakta zorluk çekecek 🤔🤔 sigarayı bıraktırıp spor yapmaya teşvik etmeliyim
Soran+1 yılYa şöyle şu ayak uydurma durumu biraz uyumla da alakalı. Tamam belki bazı şeyler olur ama insan sevdiğini sırf bu yüzden bırakmaz size demiyorum bana gelen yorumlar böyleydi. Sigarayı tabi ki bırakmadı daha iyi olur ama emin olun bir çift var tanıdığım ikisi de sigara kullanıyor maşallahları var 😂
Cevap sahibi+1 yılSigara içen birini öpmek istemem ben yaa 😊 hiç yakınlaşma olmadı aramızda eğer öpüşürsek küllük yalamış gibi hisseder ve midem bulanıp öğürmekten korkuyorum 😅😂🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılTam komedi filmi gibi
Soran+1 yılBence hijyenine dikkat eden biriyse o kadar sigara belli olmaz
Cevap sahibi+1 yılEn ufak bir koku veya tadı alıyorum maalesef
Soran+1 yılO da kötü ama bence alışılır, hijyeni e dikkat etmesi gerekir
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılKarşı çıkmaları normal. Herkes kızını, kız kardeşini daha makul yaş farkı olan kişilerle evlendirmek ister. Yaş farkı da makul denebilecek sınırın en sonunda. boş ver bir kaç seneye aşk, sevgi vs kalmaz. Adamı görmeye görmeye his kalmaz.
012 Yorumla
Soran+1 yılKeşke öyle kolay olsa
- +1 yıl
Kolay kolay. Kolay değilse de bu enfşasyonda mantık evliliğine kaymak gerek zaten o da var.
- +1 yıl
Benim kara sevdaydı ilk aşkım görmeye görmeyr 3 buçuk senede geçti. Ben bu kıza naaıl aşık oldum dedim sonra.
Soran+1 yılKaç yaşınızda oldu
- +1 yıl
14 yaşında. Hayat toz pembe o sıraoar onun için siz daha kısa sürede atlatırsınız.
Soran+1 yılAma o çok küçükken. Daha çocuksunuz o zaman, o yaşla bu yaz kıyaslanamaz. Benim ilk aşkım bu adam ve olgun bir yaşta bile isteye istiyorum bu adamı
- +1 yıl
Peki. Ben sonra aşık olmadım. Oluyor gibi oldum geçti hemen.
Soran+1 yılHiç evlenmediniz mi 40 yaşına kadar? Peki o 14 yaşında olanda acı çektiniz mi
- +1 yıl
Acı çektim. Hiç evlenmedim.
Soran+1 yılKusura bakmayın ben öyle dedim size ama böyle normal hoşlantılardan sanmıştım. Kusuruma bakmayın bazen böyle saçma sapan konuşabiliyorum, belki kısmet böyleymiş Allah gönlünüze göre versin
- +1 yıl
Yok sorun değil. Çok teşekkür ettim. Amin inşallah.
Soran+1 yılAminn amin inşallah belki sizin için hiç hayırlı biri olmayacaktı
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence fazla. Yani şu şekilde bir arkadaşım var 25 yaşında eşi 30 yaşında ara ara bana ben gezmek isterken o evde oturmak istiyor kafa yapımız hiç uymuyor diyor. Keşke daha az yaş farkı olsaydı diyor bazen hak veriyorum. İlerisi için düşün sen tam hayatının tadını çıkaracağın yaşa geldiğinde o bu hayata geç kalmış olacak. Bir de aile istemezse kesinlikle olmuyor. Tabi hayat senin hayatın kimseye karışmak düşmez ama ailenin düşüncelerini de yabana atma
03 Yorumla
Soran+1 yılBence briaz yapıyla da alakalı, zevkler aynıysa güzel olur
Cevap sahibi+1 yılTabi o konuda haklısın ama geçen yılki düşüncelerinle bu yılki düşüncelerin bile aynı değil belki uzun şekilde düşünmek gereken bi konu
Soran+1 yılAçıkçası uzun süredir birlikteyiz ve gerçekten ruhum onun yanında çok huzurlu
+1 yılDeğil ama ülkemizde erkeklerin yaşam süresi kadınlardan kısa. Ne güzel (erkekler için ) kadınlar yaşayıp daha çok çile çekiyorlar biz seviyoz çileyi erkekler zaten dayanamıyorlar ne yapsınlar. Yinede anlayışlı iyi biriyse evlen gitsin onlar sonra seni anlarlar.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
13Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 268,8b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet çok tabi ki de
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl
25 yasında kız (1998 li nisa ). Ve 37 yaşında erkek (1986 lı hikmet ) evet bu örnekti mesela bu iki kişi yi incelediğimizde 12 yaşın cidden baya fazla olduğunu görebiliyoruz. yani 12 yaş cidden fazla
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılBir yandan babani ve abinide anliyorum senide. Simdi diyecem dinleme ama olmaz. Baba bedduasi tutar hemde cok kotu tutar. Bence ikna etme yollarina gidin konusun tartisin vesayre.
05 Yorumla
Soran+1 yılÇok kötü dua ediyor diyor eğer evlenirsen kızım değilsin
Soran+1 yılBana çok düşkün
- +1 yıl
BBalar genelde kizlara kizlarda babalara duskundur. Ikna etme yollarini yollarini dene yinede
Soran+1 yılAma olmuyor ki
- +1 yıl
Pes etmek yok
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Nesil farkı var. Ayrıca ilerde cinsel performans vs sorun edebilirsin. Etmem diyorsan gözüm dışarı kaymaz diyorsan bence olur ama özellikle babanı ikna etmelisin.
01 Yorumla
Soran+1 yılGözüm dışarı kaymaz
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa yaş sadece rakamlardan ibaret aslında ama kendi kardeşimize veya kızımıza denk gelince hiç öyle düşünemiyoruz bilmiyorum erkeğin karakterine bağlı buda ailene hak veriyorum ama sanada hak veriyorum
15 Yorumla
Soran+1 yılŞöyle benim annem kendisini sever, şu zamana kadar gerçekten bir yanlışını görmedik ama babamlar tanımadan yaştan dolayı asla izin vermiyorlar
Cevap sahibi+1 yılHer aile böyle galiba... Eskiden bende yaş farkı olan evliliklere karşıydım şimdi öyle düşünmüyorum ama kardeşimin başına gelse izin vermem yetiştirilme tarzından galiba
Soran+1 yılAma yazık günah değil mi gerçekten acı çekiyorum benim ailem de dini bütündür internette kaç tane hocanın yorumuna baktın hepsi sevenleri ayırmanın çok günah olduğunu söylüyor ama dinleyen yok ki gerçekten çok üzülüyorum kaç gündür
Cevap sahibi+1 yılİnşallah hayırlısı olur hakkında
Soran+1 yılAmin
+1 yılÇok fazla tabii ki hele ki kimse bana yaş farkı demesin bu sitede nerede benden 12 13 14 15 16 yaş büyük abazalar onlar beni buluyor takıntılı biçimde soğudum tiksindim
00 YorumlaKadının 20'li yaşları erkeğin ise 30'lu yaşları en güzel dönemleridir. Yaşlarınız gayet ideal ve bir sorun yok. Hayat sizin hayatınız. Başkalarının ne söylediğine takılıp heba etmeyin!
00 YorumlaZamanla abin ve baban alışır.
Senin yapman gereken şey kararlı olmak
Kararlı görünmek. yas farkı sorun olmayacaktır018 Yorumla
Soran+1 yılBen kararlıyım ama babam öyle büyük laflar ediyor ki çok canım sıkılıyor kaç gündür
Soran+1 yılOna bakılırsa benim babam annemden 2 yaş kadar küçük ama gel de anlat
Soran+1 yılAnlaşıyoruz, çok iyi anlaşıyoruz çok da sevşyorum ve kaç gündür acı çekiyorum
Soran+1 yılTamamdır teşekkür ederim ama şu an pek dinleyecek gibi değiller
Soran+1 yılBakalım inşallah zamanla yumuşarlar
Soran+1 yılBakalım
Soran+1 yılAmin inşallah, babam hem çok büyük diyor abimler de seni kullanır diyor dediğiniz gibi
Soran+1 yılÖyle diyorlar da ben de sanki çok küçük değil gibiyim 😂
32 falan olsaydi sıkıntı değildi ama biraz fazla fark, çok seviyorsaniz yapacak bir sey yok fakat ileride karsiniza cikabilir problem
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılsizin yaş farkı sorun değil önemli olan hislerin doğruluğu yalan olmaması
01 Yorumla
Soran+1 yılBiz izin verseler şu an evleneceğiz ama işte izin vermiyorlar
+1 yılBu yaslarda belki tamam ama ileride fikir uyuşmazlıklari olur mu
01 Yorumla
Soran+1 yılSanmıyorum hayır
Çok ama artık evlilik aşamasına gelmişsiniz bu saatten sonra çok demek neye yarar
00 Yorumla
+1 yılal pacıno 82 cocuk yaptığı kız 32
06 Yorumla
Soran+1 yılBizimki onun yanında hiç bile :(
- +1 yıl
zengin mi senin ki
Soran+1 yılAynı meslekteniz, maddi durumumuz eşit
- +1 yıl
olur o iş ablacım. adam kendine iyi baksın. spor sağlıklı beslenme falan. en az 20 sene götürür seni
Soran+1 yılİnşallah olur, keşke dinleseler
- +1 yıl
dinleyecekler merak etme. eğer oğlan kesin iyi biri ise diret bence
+1 yılÇok fark var haklılar..
07 Yorumla
Soran+1 yılAma sadece yaştan dolayı niye öyle diyorlar ki hiçbir yanlışı köyü davranışı olmadı bu zamana kadar, neden haklılar peki en azından onların tarafından da düşüneyim
- +1 yıl
Haklılar çünkü ciddi bir yaş farkı var ve ilerde çok sorun yaratabilicek bir durum bu. Hem cinsellik bakımından hem fikirler bakımından yani çok nadir mutluluk daim olur böyle ilişkilerde
Soran+1 yılCinsellik açısından ne sıkıntı olacak ki, fikir bakımında sorun olsaydı zaten çıkma sürecinde ayrılırdık. Şahsen ben yaşımdan daha olgun bir insanım günümüz kızları daha farklı olabilir ama gayet oturup güzelce sohbet edebildiğim bir insan. Karakterde sorun yok yaşa takılıyorlar
- +1 yıl
Konu etiketi cinsellik değil fakat şöyle açıklıyım.. belki senin en istekli zamanlarında o bitkin olucak..
Ben de her yaş grubuyla oturup güzelce sohbet edebiliyorum bu onlarla evlenebilirim anlamına mı geliyor?
Çok iyi düşün ve öyle karar ver uzaktan tam olarak evlen ya da evlenme demem doğru olmaz.. ama babanı kesinlikle çiğneme
Soran+1 yılBabamı çiğnemem ama sırf yaştan dolayı reddetmesi beni sinirlendiriyor. Evlenin demem ben konuştuğunuz kişiyle, gönül bağıyla alakalı ve ben bu adama gerçekten bağlıyım. Bu adamı seviyorum başkasını da istemiyorum şu an
- +1 yıl
Tanışsınlar tatlı dilini koru.. olmazsa da babanı çiğneme tek diyebiliceğim şey bu
Soran+1 yılTanıştıracağım ama babam öyle laflar ediyor ki diyor onunla evlenirsen artık benim kızım değilsin çok canımı sıktı
- Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı.
+1 yıl15 yaş var şu an konuştuğum hatunla 🤔😇😁
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSigara alkol gece hayatı var mı
01 Yorumla
Soran+1 yılYok
+1 yılSen harbiden malsın.
111 Yorumla
Soran+1 yılNiye?
- +1 yıl
Ulan birincisi herif o yaşa kadar her haltı yemiş yatmadığı kadın kalmamış bu yüzden de kadınların dilini çözmüş evlenene kadar seni hoş tutuyor ama Allah bilir senin eline erkek eli demedi daha önce
İkincisi bu kadar yaş farkıyla evlilik olmaz evlenınce tüm enerjisi biter ilgisi biter bir anda değişir. Bu kadar yaş farkıyla evlilik olmaz.
Soran+1 yılNe kadar yaş farkı mantıklı o zaman?
- +1 yıl
Öncelikle aklın varsa sen de 30 larına kadar hayatını ve cinselliği doya doya yaşa. Evlilikte yok bunlar. O zaman geldiğinde kendi yaşıtın birisiyle evlenirsin acele etme.
Soran+1 yılBence evlilikte yok değil, becerebilen sayısı az. Çok yakın tanıdıklarım var çocukları da yok üstelik 10 yıldan fazla evliler ve kadın dediğim gibi çok yakınım. Çok düzgün cinsel hayatı olduğunu evliliğindne çok memnun olduğunu söylüyor üstelik genç evlendi ve eşiyle de çok mutlu. Gerçi böyle örnekler çok mu hayır ama yine de var
- +1 yıl
Binde bir çıkar öylesi. Valla ben diyeceğimi dedim gerisi senin bileceğin iş
Soran+1 yılAma seviyorum
- +1 yıl
Seversin tabi herif çakal işi biliyor ve senin daha önce hayatında hiç erkek olmadı ki. Herif de bulmuş eline erkek eli değmemiş kendine köle yapacak enayiyi , deneyimini kullanarak seni etkiliyor.
Soran+1 yılBöyle diyorsunuz ama gerçekten kötü biri değil ki evlenmemiş çocuğu yok, o tarz dediğiniz insanlar olanilir ama bu adamın çevresi ailesi de çok iyi düzgün efendi insanlar görüştüğüm adam da kötü biri değil
- +1 yıl
Peki sen bakire olmasan seni kabul eder miydi? Asla ve asla bu çakalları bilirim ben
Soran+1 yılBunu bana hiç sormadı, ayrıca nasıl öğrenecek ki
Gizli Üye(25-29)+1 yılİleriyi hiç mi düşünmüyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi sorun olacak ki
Cevap sahibi+1 yılO yaşlanacak en basiti
+1 yıltam sınırdasın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 300 cevap paylaştı. Coook tabiki
00 YorumlaDeğil bence
00 Yorumla
+1 yılCinsellik...
14 Yorumla- +1 yıl
olmadan olmaz ki :) <3
Soran+1 yılBakın ne dersem inanmazsınız ama uzun süredir birlikteyiz, söz nişan için babamlarla konuşmak istedim böyle böyle biri var diye ama sorun çıkaran babamlar
- +1 yıl
Dediğim şey var mı aranızda
Soran+1 yılHayır yok evlenmeden istemedik
Devamını Gör(7)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri