Eveeeeeeet hemde kırdı geçti. Dökülün bakalım.

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Eveeeeeeet hemde kırdı geçti. Dökülün bakalım.

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Hayır aşka inanmıyorum zaten
Üzücü bir durum. Umarım ilerde fikrin değişir. Aşk varmış dersin.
Bilmiyorum çaldı mı zili çalıp kaçıyor mu ş... siz 😂😂
O kadar habersiz yani..
Aynen maalesef.
Benimde bir kere kapımı çaldı ve senin gibi kırdı geçti
Geçti ama
Çalmadı. Kapımın önünde duvar ve teller var ondandır.
Fazla korumacı ama şart.
Kalbim hassas. Korumak zorundayım.
Merhaba,
Evet çaldı, yıllar oldu bu sene evleniyoruz inşaAllah! 😅
Ömür boyu mutluluklar dilerim 😊
Hayır hala kapı deliğinden bakıyorum gelen giden yok
Kapı deliğinden bakarsan olmaz zaten seni nereden görsün bilsin de çalsın kapını 😅
Kader kulun çabasına bağlıdır, gayrete aşıktır 😅
Boş boş beklemek istemek ile olmaz atik atılgan özgüvenli olmalı adım atmaktan çekinmemelisin 😅
Gönlünce olsun
Üzücü.. ama kapının arkasından ne kadar olabilir ki?
Nasıl adım atabilirim ki. Hoşlandığım biri bile yok
Kapı arkasında diye espiri yaptım. Evde oturup taliplerimi beklemiyorum. Ortamlara giriyorum ama evlenmek için uygun kimse yok
Adım her türlü olabilir. Örneğin biz aşkım ile burada tanışmıştık ve şu an birlikteyiz. Dördüncü senemiz bu sene evlilik düşünüyoruz. Maddi imkanım iyi olsa daha önce evlenirdik..
Tanımadan bilemezsin şans vermeden bilemezsin evlenmek için uygun mu değil mi? Nedir kriterlerin mesela?
Evde oturup taliplerini beklemiyorsan güzel nicesi çoğunluk boş boş bekliyor doğru kişi gelir beni bulur diyor tamemen saçmalık
Tanıyorum olmuyor. Mesela benim kesin çizgilerim alkol kullanmamış olsun ve biriyle max el tutuşmuş olsun ileri gitmemiş olsun. Güven versin. Ve beni çeksin yani birşeyler hisseyim. Dünya görüşümüz uysun. Görüştüklerimden birisi alkol kullanıyordu. Birisi herşeyiyle istediğim gibiydi ama beni çekmedi çok ugraşsamda bir şey hissedemedim. Normalde internetten olmasına karşıyım ama birine şans verdim o da daha önce öpüşmüş ve ilişki yaşamış biri çıktı. Vs vs.. Yani deniyorum insanları tanımaya çalışıyorum ama olmuyor.
Olmuyorsa olmuyor zorlamanın ve üzülmenin hiçbir anlamı yoktur ama pes etmeye de gerek yoktur. Bulana kadar devam! 😅
Çizgiler önemli ama çok da keskin kesin olmasın. Tolerans göstermelisin. Mesela ben alkol kullanmıyorum ya da uyuşturucu ancak küçükken denemiştim alkolü ve pisti midemi bulandırmıştı. Bu kötü mü? Nornalde kullanmıyorum ağzıma sürmem. Güven zor günümüz ilişkileri menfaat ve çıkar üstüne heves ve zevk peşinde tükeniyor tüketiliyor maalesef şahsen bende şu an ki kız arkadaşımdan ayrılsam bir başkasına güvenemem sevemem. Müge Anlı o bu şu derken güven sıfır oldu. Neler neler oluyor korkutuyor insanı hem yaşım da 30 a dayandı. Tabi ki bir şeyler çekmeli, elektrik ışık bir şey olmalı katılıyorum. Dünya görüşümüz uysun uysun da şak diye de uymaz ki! Karşılıklı anlayış fedakarlık gerekli ortada buluşmak çok güzel! 😅
Bende alkol kullanan kişileri sevmem ve de tavsiye etmem. İçki alkol tüm kötülüklerin anasıdır. Hımm diyorsun, peki neden çekmedi? Neden olabilir sence? Ne eksikti? İlla bir şey olur!
Olabilir bence sanal reel farkı yok reelde de sanal ve fake çok ve yer mekan ve zaman bahanedir. Önemli olan kişilerdir..
Sevindim denemeye devam bakarsın bir başkası olur o olmazsa bir başkası olur ama olur yani fakat beklentilerimizi ne kadar düşük tutarsak o kadar iyi olur...
@Sky_Walker kriterleri okuyunca aklıma sen geldin kardeşim 😅
Yok zaten tolere edilecek şeyleri tolere etmeye çalışıyorum ama ileride kesinlikle istemediğim şeyleri de tolere etmiyorum başından o yola girmiyorum. Senin durumun gibi olsa belki tolere edilebilir ama alkol kullanan severek içen kişileri kesinlikle istemiyorum. Pes etmedim bakalım bekliyorum düzgün biri denk gelirse nikahı basacam shsj
O zaman güzel 😅bende mesela kırmızı çizgilerim vardı aşkım için tolerans gösterdim hatta kendimi de az çok tükettim çok canım yandı ama şimdi çok şükür iyiyiz😅
Tabi bana sorarsan çok da şey etme çok da fedakarlık yapma ne kadar hak ediyorsa o kadar yap üzülürsün canın yanar sonra yanmasın..
Onları isteme zaten bende istemem. Yarın öbür gün kızım olsa kesinlikle istemem alkol içen birisi ile yuva kurmasını..
Hadi hayırlısı gönlünce olsun 😅Tez vakitte inşaAllah 😊mutlu akşamlar dilerim
Teşekkür ederim
Rica ederim, ok deseydin 🤣
Sizede mutluluklar
Neye ok diyeyim sjsj
Amin inşaAllah 😊
O kadar yazdım 🤣emek verdim sadece teşekkür ederim dedin ya bir an sinir oldum sjsjsjd
Haa ok sjsjsh güzel dileklerin için teşekkür ettim 🙂
Hihi 😅 Ricaalarimi iletiyorum 😅ne demek yahu ben teşekkür ederim skskskd
Sjsjs
Beni çok düzgün bir insan olarak lanse ettiğin için çok teşekkür ederim.
Rica ederim kardeşim olanı söyledim
Evet bir zamanlar çalmıştı.. Aşk yaşamasını bilene çok güzel..
Çaldı, sonra geride ev bile kalmadı. Tek başıma büyük kapkara bir boşluktayım şimdi.
İnan bana doldurabilirsin.
Dolar elbette. Benim yıllarım, yıpranmam vs ne olucak.
İyi kötü birer anı olarak kalacak, o kadar.
Çok gururum kırıldı... Nankörlük gördüm. Ama umarım karşılığını canı acıya acıya görür.
Yarına kalsa da yanına kalmaz demişler. İlahi adalet var sen sıkma canını
Umarım.
Çaldı... keşke... calmasaydi... galiba ben aşk sandım değilmiş ona hevesmis
Öylesi çok beter ya aman aman geçmiş olsun.
Çaldı ama yine tek taraflı ne yazık ki aşk bana mutluluk vermiyecekse gelmesin
Tek taraflı aşk olmaz zaten kardeşim.
Nasıl olmaz ki o zaman nedir o ben çok seviyorum kalbimden
Sen çok seviyorsun ama sevilmiyorsan senin sevginin bir manası kalmıyor.
Tek taraflı olanı zaten kötü çünkü üzüyor insanı sen seviyorsun karşılık yok aşk 2 kişi birbirini severse çok Güzel
Bence sevgide yarışmalı ve kazananı asla olmamalı. Aşk o zaman aşk..
Yok. Çelik kapı bizimki, elleri acır.
Değil çelik her türlü alaşım olsun deler geçerim. 😂😂
Kapalı aşklara sürgün yedim
Allah kurtarsın
Sağol
Sadece kapımı çalsa iyiydi
Başka neleri çaldı ki 😅
@Kim-Bilir-Belkidee hayallerim umutlarım...
Allah belasını versin lanet olasıcanın..
Ama geç olsun güç olmasın geçmiş olmasın hayırlısı olsun. İmkansız diye bir şey yoktur imkanları imkansızlaştıran insanlardır ve kolayı zor zoru kolay eden kişilerdir.
Herkes herkese benzese de herkes herkes değildir. Ahmet Mehmet yüzünden bir başka erkeği suçlama ön yargılı olma. Benim de canımı yakanlar oldu ama ben Ayşe Fatma yüzünden hiçbir kıza kötü gözle bakmadım ön yargılı art niyetli olmadım. Yaşanılan her şey bir tecrübe derstir. Daha dikkatli oluruz. Dikkatli ol öncelikle, ince eleyip sık dokumalı tedbiri elden bırakmamalı!
Hayatına girenlerden önce de hayalin ve umutların vardı en azından benim vardı seninde olmalı yani kimse yok diye canın yandı diye hayallerinden umutlarından vazgeçme!
Gidenlerin canı cehenneme! 😅
Hiç kimse senden daha değerli önemli ya da vazgeçilmez değildir kulağına küpe olsun! 😊
Elinden geleni yapmalısın mutluluğun için geleceğin için geçmişe değil geleceğine odaklanmış mutlu ol ki canları yansın zorlarına gitsin! 😅
@Kim-Bilir-Belkidee çok teşekkür ederim. Ama beddua okuma.. benim öyle bi hıncım falan yok ona karşı. Canı sağolsun
Sizin de canınız sağolsun 😅Siz bilirsiniz...
Çaldı, açtım ve kapı ile beraber s*k*i*i* gitti.
Tüh kapıyı bıraksaydı...
Keşke...
Benimkini çalmıyor
Çalarlar 😂
Çalsın artık yeter 😅
Tak tak tak 🤣🤣
İlişme sen kimseye 😅
Aşk diye bir şey yok. Bunu ne zaman anlayacaksınız? 😄
Aşk var ne demek yok 😅 Leyla ile Mecnun Kerem ile Aslı Ferhat ile Şirin 😅
Biz yaşatanlarız..
Calmadi
Ben dalında bir yaprak görmedim ustaaaaa.
Yok beeee ne gezer bende o şans
Şansa kaldıysa yandık desene 😅
Valla neye kalıyor başka bilgim yok, beni buluyor bulmasına da benim kalbim geçmiyor arızalı sanırım🤣
Ona bi bakmak lazımm 😂
Kim bakacak🤣 uzman kim
Ordinaryüs profesör doktor Walker 🤣🤣
Aaa yok gerçek uzman olması lazım😅 çakma değil
El aldım ben çok ünlü ama ismini vermek istemeyen ordinaryüs dan 😀
Ahaha🤣 bahaneye bak, bizim de bir arkadaş var konuda el aldım diyor onun gibisin desene
Evet bende gerekeni yapıp kovdum
Ohh ohh iyi yapmışsın. Gitsin başka kapıya.
Bir Star Wars hayranıııı
Kim kovulan mı? Ben hayran değilim görseli seviyorum sadece 😂
Hadi yaa üzdün isimde skywalker olunca
Hayranlık derecem yok. Seviyorum. Transformers a hayranım mesela 😅
Hepsini izlersen olursun
Asla
O kadar mı umutsuz vaka
Vayy be bi biz olamadık
Bi yanım ne kadar yazık diyor, diğer yanım iyi ki. :D
caldı sıcıp attı
Üzüldüm. Benimde kötü bir tecrübem olmuştu. Ama çok şükür geçti, iyileştim. İyileştirdim.
gecicek insallah
Güçlenirsen, geçer yani tam geçmezde hissetmezsin.
Çaldı ama açılan olmadı😢
Nasıl yani?
Sadece bakışmakla kaldı😢
Neden ileri gitmiyor ki
Benim yüzümden 🤦
Sorunun neden sende olduğunu düşünüyorsun
Utangaçlık yaptım çünkü.
Hayır hahaha zor zaten
Zorlaştıran insanlarrr
O da ne geldikleri gibi giderler
Öğk nsjfıs
Siyah poşet var ister misin? Bir taraflarından Işın kılıcı sokulup gözlerinden fışkıran koca yürekli insan 😅
Sadece gözlerinden mi... Kalbinden de sevgi ışınları fışkırıyor karşındaki uzaylının ama sevilmek isteyen yok napim lsmfjfdıs
HAyır çalmadı
@emre00 benim çaldı
iyi ne güzel
Şanslı mısın şanssız mı bilemedim 😅
Nope
Kapımı kırıp gittiler
Tamir edebildin mi bari
Edebildiğim kadar ama artık eskisi gibi değilim
Kırıldıktan sonra hiç bir şey eskisi gibi kalamaz ki..
Maalesef
Bir kaç kez çaldı
Çaldı sanırım 🫣
Calmadi
Geçti bile