Ondan sonra çok ağlıyorsunuz doğru düzgün güvenilir sadık erkek kalmamış diye. Böyle tiplerin kız arkadaşı olduğunu görünce bizde onlar gibi olmaya çalışıyoruz

Ondan sonra çok ağlıyorsunuz doğru düzgün güvenilir sadık erkek kalmamış diye. Böyle tiplerin kız arkadaşı olduğunu görünce bizde onlar gibi olmaya çalışıyoruz
Türk kızları böyle severler maalesef Bazı durumlarda, bir kişi kötü birini idealize edebilir veya onunla ilgili yanlış bir algıya sahip olabilir. Bu kişi, o kişide görmek istediği iyi yanları abartabilir ve kötü davranışları görmezden gelebilir. Bir kişi, kötü biriyle ilişkide duygusal bağlanma kurmuş olabilir. Bu bağlanma, kişinin geçmiş deneyimlerinden, travmalardan veya kendi öz değeriyle ilgili sorunlardan kaynaklanabilir. Düşük öz değer hissi, bir kişinin kendisine değer vermeme veya kendini sevmeme duygusu olabilir. Bu durumda, kişi kendisini kötü bir ilişkiye veya kötü birine "layık" hissedebilir. Bir kişi, kötü biriyle ilişki içinde bağımlılık geliştirebilir. Bağımlılık, duygusal, maddi veya psikolojik olabilir. Bağımlı olan kişi, ilişkiyi bırakma korkusuyla, acıya rağmen ilişkiye devam etmeyi tercih edebilir. Bir kişi, kendi içsel çatışmalarıyla mücadele edebilir ve bu çatışmalar kötü birine olan çekimini besleyebilir. Örneğin, bir kişi geçmişte travmatik bir ilişki yaşamış olabilir ve bu travma, benzer dinamiklere sahip kötü birine çekilmesine neden olabilir.
Kanka konudan bağımsız bir şey sorcam ne zaman üye olduğun profilin en altında yazmıyor sen ne ara geldin siteye de fenomen oldun
2019 da geldim knk 1,5 ay önce de fenomen oldum normalde çok önceden olmam lazımdı
He anladım normalde en altta üye olduğun tarih yazıyordu onu görmeyince şaşırdım. Bende ilk kez 2021 de üye oldum istesem fenomen olurdum da çok hesap kapatıp açtım fazla sarmıyor bir süre sonra hesabı siliyorum geri geliyorum. Senin görüş silme yetkin var mı? Birisi bana sövüp duruyor yorumlarda senin nicki etiket yapsam kaldırır mısın görüşü?
Maalesef knk mod değilim ben modlara söyle
Anladım sağol nick verir misin modlardan birisinin
Tanıdığım mod hiç yok çünkü
Bunun belli başlı sebepleri;
1) Yoğun abazingo ilgisi… (Kadınların kendisine gelen yoğun talep karşısında ego patlaması yaşaması.)
2) Onlara ilgi gösteren çoğu erkeğin, o kadını gereğinden fazla umursaması… (Kadının peşinden ayrılmayan ve ona sürekli ilgi gösteren erkekler, kadınların egolarının daha da artmasına yol açarlar. İyi adam olmayı bırakın baktınız cevap yok veya terslendiniz alın başınızı gidin!)
3) Fazla umursamam kadınların, kendilerini umursamayan ve onlara kötü davranan erkeklere çekilmesi… (Egosu şişmiş olan kadın, “Sen bana bunu nasıl yaparsın” modunda ego zedelenmesi yaşadığı bu erkeklere çekilmeye ve onları zamanla takıntı haline getirmeye başlar.)
4) * erkeklerin cepte olmaması… (Kadın için her şeyi yapan ve onu fazla umursayan erkek, cepte olan erkektir.)
5) Ben Franklin etkisi… (Kendisine yeterince ilgi göstermeyen erkeğe iyilik yaptıkça, onu elde etmek için çabaladıkça kadın bu erkeği duygusal anlamda takıntı haline getirir ve aşık olduğunu düşünür.)
6) * erkeklerin kadına karşı fazla tahammül göstermemesi… (Bir veya ikinci hatasında kadını terk eder, hayatına almaz.)
7) Badboy erkeklerin efendi erkeklerden genellikle fiziksel olarak bir veya iki tık daha yakışıklı olması… (Yakışıklı olmayan asosyal kadınlar için ezik, yakışıklı ve umursamaz olan asosyal kadınlar için çok erkek olarak görülür.)
Onlar yaşı genç olanlar.
Ülkemizdeki yeni nesil badboylar, senin dediğin gibi.
Ben sevmiyorum her türlü insan var ya kanarsın belki hoşlanırsın ya da tecavüz edilirsin milet için internet tehlikeli çünkü düşünüyor insanlar bir koca bulayım ailemden kurtulayım diyelim ben o hatayı hiç yapmadım diyelim yapsam tamam dendi geleyim biraz göreyim seni dendi yalan yok ben asla adres vermem verirsem aslında öyle bişey de yaşadım connected 2 diyor ki aa orada yaşıyorum yanda evimiz var doğruysa işte internette tanışıyorlar kötüyse sorun oluyor başına
Bazı kızların kendisine saygısı yok çünkü. Boyle maço tipler hoşuna gidiyor ama sonra da üzülüyorlar. Kendisine saygısı olan, kendini sürekli geliştiren bir insan zaten maço tipli biriyle olmaz eğer oluyorsa karakter ve düşünce yapısında sıkıntı vardır
Eğer kendini geliştirmis bir tip yapıyorsa düşünce ve karakter yapısında sıkıntı vardır
Çok haklısın
Cevap
6Cevap
Nereden beli oluyor bir fotoğraf bakınca biri serseri mi değil mi diye dış görünüş nasıl olduğu önemli değil içi Pamuk gibi olur dışı seri katil gibi nerden beli kim nasıl
Herkes gibi kb
Öyle zaten kendimle kimseyi bir göremem benim gibi kimse olamaz zaten iyi ki öyle
Haklısın maalesef bazen öyle kişilere şans veriyoruz ki ben bile şaşırıyorum bazıları rengini belli etmiyor edince de bela oluyorlar işte
Bunu mu kast ettim ben sanki
Düzgün kızlar genelde sevmezler. Benim yakın çevremde kendisi düzgün olupta serseriye aşık olanı hiç görmedim.
Kızlar Aptal oldukları için Aptal olan insanları çok severler
Çünkü kadınların çoğu erkeklere nazaran vicdansızdır
Daha güçlü gözüküyorlar
Sebebi bu
kuran bende anlamadım ben düzgün arıyom yok
sanırım aksiyon exşın sevdikleri şeyler olabilir toksit ilişkide olabilir
Ben erkegım o zaman 👨🦽
Belki kız da serseri it kopuktur
Çapkın erkeklerden hoslandıkları dogru
Seveni değil skni seviyorlar
m@llar çünkü?
Neye gore