Nasıl intikam almalıyım? Evliyken benle evlilik planları yaptı?

Arkadaşlar. Size daha önceden de anlatmıştım. Abimin eski isyerindeki arkadaşı bana aşık ve benle evlenmek istiyor diye. Dun instagramda takip ettiği kişilere bakarken bi tane profil gördüm. O kadinin zaten onun karısı olabileceğinden şüpheleniyordum. Kadin, beraber olan fotolarını pp yapmis. Biosuna da evlendiler tarihi kalp icinde yazmış. Ben bunu görünce beynimden vurulmusa döndüm. Elim ayağım titredi. Ard arda aradım, mesaj attım. Bu kadin senin karın, evlisin. Ustune bide benle evlenmeyi düşünüyon dedim. Isim var sonra doncem sana dedi. Bende onun iş arkadaslarina "Mustafa evli mi? Evliyken başka bi kadina umut vermek hangi adamlığa giriyor?"diye mesaj attım. Arkadaslari dün o çalışırken telefon yağmuruna tutmuş. Bana wp den mesaj atip"Senin aklın başında mı? Kaç kişiye mesaj attın. Yarin konuscam seninle. Sakin ol."dedi. Suc bende sende değil herseyi anlatmam lazimdi dedi. Sinirden bela bile okudum. Karisina da yazdım. Herseyi anlattim. Ama daha gormedi. Arkadaslara istek attırdım. Kabul etmedi. Dun serdar gokalpin yayinina baglanip ona bile anlattim. Adam şok oldu. Simdi bu serefsizden nasıl bi intikam almalı.
Nasıl intikam almalıyım? Evliyken benle evlilik planları yaptı?