Bir süredir gittiğim bir masaj salonu var. Orada 3-4 tane masözle ücret karşılığında ilis hkiye girdim. Son olarak geçen hafta 26 yaşında bir masözle ilis hkiye girdim ve o günden beri aklımdan çıkmadı. Onu düşündükçe bir tuhaf oluyorum, ayrıca tam emin değilim, ama ona duygusal anlamda da biraz bağlandığımı hissediyorum. Dün sabah yine onu görmek, birllikte olmak için gittim; ama dün izinliymiş. Başka masözler de vardı ve masaj salonundaki temizlik personeli "İstersen bu arkadaşlar yardımcı olsun " dedi, ama ben ille de o olsun istedim. O yüzden geri çıktım. Bugün orada olacakmış ve bugün gideceğim.
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Orspya bişeyler hissetmeden önce senden sonra kaç kişiye aynı muameleyi yaptığın aklına gelsin bence...
Bana karşı son derece ciddiydi, yani öyle rol yapıp " Aşkım, canım " gibisinden sahte sözler söylemedi.
Ağa sen onu düşünürken başkasiyla sevisiyor büyük ihtimal djdkdkdkd
Hayır. Dün sorduğumda salon çalışanları bana izinli olduğunu söylediler. 😂
İyi barii bir gün de sevişmesin
Bence kızla konuşmalısın yani ondan hoşlanmaya başlamışsın.
Bugün yine gittim ve yine kızla birlikte olduk. Ona geçenlerde de geldiğimi, yine birlikte olduğumuzu söyledim; ama o " Hatırlamıyorum " dedi. Öyle söyleyince moralim bozuldu. Biraz da tac. zci damgası yememek için hiçbir şey demedim. Ayrıca onun da zevk alması içjn Çifte Haz c. ndom almıştım, ama o onu takmama izin vermeyip kendi getirdiği c. ndomu taktı. Öyle olunca biraz moralim bozuldu, 15-20 dakikada işimi bitirip çıktım.
Ayrıca çıkışta da benim yaşlarımda başka bir erkekle yatak odasına doğru gittiklerini gördüm. Onu da görünce çok kötü oldum. İçimden o çocuğu parçalamak geldi, ama hiçbir şey yapamadım.
Tekrar git konuş bakalım
Ama gidebilmem için yine s. KS yapmam gerekir ve onun da seansı 600 TL. O kadar nakit param da kalmadığı için gidemem.
Onun dışında konuşamaz mısın
Bilmiyorum. Nasıl konuşabilirim ki?
Ohaaaa hayatımda ilk kez cinsellikten sonra aşık olan bir adam görüyorum türün ilk örneği sensin
Yani sence de aşık mı olmuşum?
Yani bu imkansız gibi bir şey ama olmuş oladabilirsin aşırı arzulamişta olabilirsin kalbine değil belki çavuşa müko bı hizmet sağladığından da hoşuna gitmiş olabilir
Ayrıca ondan önce de onu çok çekici buluyordum, ama sonrasında ona karşı olan duygularımın değiştiğini, daha duygusal olmaya başladığını hissettim.
Eğer bugün gidersen iliskiye girmek için değil yemeğe götür onu kim bilir belki güzel şeyler olur
Ama orası zaten masaj salonu adı altında hizmet veren bir g. nelev, yani kız benden sonra başkalarıyla da aynı şeyi yapıyor.
Tamam işte belki bu teklifin herşeyi değiştirir diyorum
Bence öyle bir teklifte bulunsam sadece gülüp geçer, hatta belki de kahkaha atarak güler. 😁
Şansını dene..
Deneme aga zaten hsjjsjs orsp orspudur , poliyanlacilik yapma bence djksjdsn
Peki sizce ona vurulduğumu söylesem olur mu veya nasıl olur?
:d aga şaka mısın ya vurulucak başka kişi mi bulamadın aw
bacım bir kalbi var aw
Ne yapayım? Gönül bu; aka da konuyor, b. ka da konuyor. 😁
:d kanka sadece takilmalik olabilir , o rsp herzaman orspudur kolay kolay değişmez...
Profilini değiştir bu arada yaa harbi itici duruyor
Niye ki?
Bu arada bugün yine gittim, benimle birlikte olduktan sonra odadan çıktı. Ondan birkaç dakika sonra da ben çıktım ve çıkarken benim yaşlarımda başka biriyle daha odaya girdiğini gördüm. Bu beni rahatsız etti. İçimden o çocuğa karşı bir kin duymaya başladım.
Hslsbdksbkssjs
Ne oldu? 😂
senin gibi kaç kişye vermiştir o mk
Zaten ben de öyle olduğunu biliyorum, ama yine de ona karşı farklı şeyler hissettiğimi düşünüyorum.
İlk ilişkin mi
Hayır, değil. Öncesinde de 2 kişiyle yapmıştım, ama yaşça benden biraz fazla büyük oldukları ve çok da ilgimi çekmedikleri için o kadar da z. vk alamamıştım.
Bu kız için ise, c. nsel organları 2 parçadan oluşan bir yapbozun parçalarına benzetecek olursak, ilk andan itibaren " Kayıp parçamı buldum " dedim ve o günden sonra ona daha duygusal bakmaya başladım.
Olay nasıl gelişiyor reis anlatsana?
Detaylar kısmında anlattım.
Öyle değil. Salona gittin odaya geçtin. Direk soyunuk mu geliyor nasıl oluyor ondan bahsediyorum
Aşık olmuşsun
Gerçekten mi?
Bence evet
Peki bunu oradaki diğer çalışanlar anlamış mıdır?
Zaten o günden beri aklımdan çıkmıyor ve ayrıca ona karşı duygusal anlamda da biraz bağlandığımı hissediyorum. Mesela birkaç güne kadar okulum bitecek ve memleketime gideceğim, ama onu ardımda bırakıp gidecek olmak beni üzüyor.
Sanmıyorum