Bu devirde kadınlarla nereden, nasıl tanışılacak?

Sosyal medyada fake hesap olduğu alenen belli olan hesaplara bile yüzlerce erkek mesaj atıyor, çoğu spama düşüyor.

Her kadına, özellikle bir de güzelse sosyal medyadan her gün en az 10 erkek tanısın, tanımasın mesaj atıyor.

Sonuç olarak tanımadığın bir kıza sosyal medyada hikayesine cevap versen de son fotoğrafını beğenip bir nevi dürtsen de sonuç alamıyorsun. Dikkatini bile çekmiyor kızın, çevresinde çok var çünkü ve seni kendisine yavşayan erkeklerle aynı kefeye koyup yüz verme gereksinimi duymuyor.

Bu da yetmiyor. Okcupid gibi Bumble gibi date programlarında da bir kadını en az 50-60 erkek sağa kaydırdığından bir kadınla eşleşsen dahi sohbet sürmüyor çünkü kadın kendisini beğenen onlarca erkek arasında genellikle zengin erkekleri tercih ediyor ve ortalamanın ustu maddi güce sahip, yakışıklı bir erkek dahi kendisine şans bulamıyor.

Peki hakikaten bu kızlarla nasıl tanışacağız biz? Kimseyle tek gecelik ilişki hevesinde olmayan, hayatına yeni bir insan girmesini; aşık olmasını isteyen bir erkek şansını nereden, nasıl deneyecek?

Sosyal medyadan bu işleri tanımadığı kadınlara yazsa bile cevap alıp date çıkabilen erkekler var mı düşünceniz? Ya da kadın arkadaşlar, sizlere gelen onca mesaj arasında erkeklerin hepsine bakıyor musunuz? Neye göre seçip cevap veriyor ya da konuşuyorsunuz?

Bu devirde kadınlarla nereden, nasıl tanışılacak?
Cevapla